tiistai 22. helmikuuta 2011

Californian koralli

Nyt tulee eilen tekemäni koralliset simpukkamurske-kynnet:


Idea palmukuviosta kynnellä tuli täältä. Olisin kyllä halunnut tehdä palmun ilman California-tekstiä, muttanoh..

Mulla oli ensin kovin erilainen suunnitelma näihin kynsiin, mutta ihan kivat minusta näistä tuli, vaikka jouduinki vähän muuttamaan suunnitelmia, kun ei ollut sopivia lakkoja mukana.


Yllä käytetyt välineet, eli Konad m28-laatta, 4 erilaista simpukkamursketta ja China Glazen Flip Flop Fantasy. Näiden lisäksi toki alus- ja päällyslakat.

Tuosta FFF-lakasta vielä, että se on ihanaihana neonkorallinen lakka, mutta näköjään huono pysyvyydeltään. Jo nyt on kynsien kärjissä kulumat.

Oon nyt jotenki sekavassa mielentilassa enkä saa oikein järkeviä lauseita muodostetuksi yms. joten antaa olla nyt näin tämä kirjoitus. : }

Oletteko kokeilleet simpukkamursketta?

13 kommenttia:

 1. Oih, onpa ihanan kesäiset. :3 Upean värinen tuo FFF!

  Mä en ole vielä koittanut simpukkamurskaa, mulla on Viva la Nailsilta saatu murskesample avaamatta. En oo oikein keksinyt, että miten sitä vois käyttää.

  Jääkö kynnestä karhea ja rosoinen, vai saako päällyslakalla sileän pinnan? Ja monella kerroksella? :D

  VastaaPoista
 2. AIVAN IHANA KYNSILAKKA!!!@.@
  mistä noita saa? :33

  VastaaPoista
 3. Sanna: Kiitosta! :) Tuo on kyllä ihastuttava lakka!

  Kyllä se pinta ainakin Poshella jäi vielä röpelöiseksi, muttei minusta häiritsevän, enemmän häiritsee glitterin röpelöisyys kuin näiden. ;D

  Anonyymi: Tätä lakkaa löytyy mm. Trans Designilta (http://transdesign.com/). :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kynnet! Onko tota simpukkamurskaa vaikea levittää kynnelle? Itselle on tulossa tuo Flip-Flop Fantasy lakka, onko se todellakin noin neon? :D Näin siitä jossain swatchin, missä oli vähän hillitympi..

  VastaaPoista
 5. miu: Kiitos! Tuossa linkissä jonka pistin postaukseen ja tuossa tämän blogitekstin pullokuvassa sävy näyttää oikeammalta! :D

  VastaaPoista
 6. Ihan näin yleensä kysäisisin ChinaGlaze lakoista, että onko ne myynnissä kausimallistottain, vai onko vaan iso mallisto, missä miljoonia värejä? Niin ja jos iomestyy kausilakkoja, niin onko jokin mallisto, mikä on aina kaupoissa? Ja onko hinta tosiaan vaan jotain kympin verran? Joo, olen ihastunut lakkoihin kun kaikki kehuu ja värit miellyttävät, niin ois kiva saaha lisä inffoa :)

  ps. Kuva toi lakkaus ja noi murskat on söpöjä!

  VastaaPoista
 7. Glassy: Juu eli tekevät eri kokoelmia, joista uusin/uusimmat ovat aina Suomen Kickseissä myynnissä n. 10 € hintaan. Lisäksi Kickseissä on kokoelma ChG:n perusvärejä aina myynnissä. :)

  Ulkomaisissa nettikaupoissa myydään kaikkia vanhojakin kokoelmia, siihen asti kun niitä nyt riittää yms. :) Ulkon. nettikaupoissa China Glazet maksavat n. 3 $.

  Ja kiitos, toivottavasti ylemmistä oli apua! ^^

  VastaaPoista
 8. Oii, ihanat ! Tuli heti mielee mun lemppari TV - sarja O.C. ♥
  Oliks tollai tipin näköin muuten vaikee tehä simpukkamurskal, vai saaks muutenvaa tiedustella et miten päädyit ratkasuu tehä vaa yhtee kyntee tommosen ? 8)

  VastaaPoista
 9. ^^ Kiitti! Ei ollu vaikeaa ollenkaan, mutta halusin tehdä vaan nimettömään, niinkun usein teenkin nimettömistä jotenkin erikoiset ja tuo alla oleva lakka oli niin nätti että minusta sopi muut kynnet paljaiksi. 8]

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 11. Nää on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 12. Nää on kyllä ihanat!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)