torstai 3. helmikuuta 2011

Trans Designin tilaus osa I

Ajattelin nyt jakaa tän TD:n tilauksen esittelyn useampaan kertaan, niin ei tuu kamalan pitkiä postauksia ja lakatkin pääsee esille paremmin. Nyt tulee siis paljon kuvia ja lakkaihkutusta!

Okei eli otan tähän ekaan esittelyyn 4 lakkaa.

Alla China Glazen uudesta Anchors Away-kokoelmasta vasemmalla White Cap, oikealla Ahoy!


White Cap oli eka kokoelman lakka, joka kiinnitti huomioni. En ihan hirveästi omista valkoisia lakkoja, mutta onneksi otin tämän!


Lakka on siis tuollainen valkoinen melko läpikuultava lakka, jossa kultaista shimmeriä. (Sen yllä muuten Draped in Velvet, alla Anklets Of Amethyst)

Sitten toisena tuo saman kokoelman ihana Ahoy!


Lakka on ihana, tummanpinkki (vaikka kuvassa näyttää selkeästi kirkkaammalta) lakka jossa on kultaista shimmeriä tässäkin. Ensin epäröin tämän ostoa, sillä ajattelin, että onko kovinkin samanlainen jo omistamani Strawberry Fieldsin kanssa, mutta on tämä Ahoy! selkeästi tummempi.

Allaolevalla kiekolla White Cap numerossa 9 ja Ahoy! numerossa 10. Kun vertaa kiekkoswatchausta, niin huomaa selkeämmin, miten tuo Ahoy! on tummempi pinkki verrattuna vierellä olevaan Limbo Bimboon.


Sitten vielä yksi kuva (tykkäsin ilmeisesti kuvailla)


Siinäpä ne kaksi. Sitten pikaisesti pari lakkaa, jotka ei varsinaisesti swatchauskuvia kaipaa, nimittäin Sechen Bright ja Poshen pikakuivattava.


Ostin siis testiin tuollaisen Sechen kynsiä valkaisevan lakan ja koitan käyttää sitä aluslakkana. Kuten huomaatte, lakka on sinertävää/lilaa mutta väritöntä kuitenkin. Uudeksi pikakuivattavaksi ostin testiin Poshea, kun sitä on niin kovasti kehuttu.

Siinäpä eka osa! Mitä piditte lakoista? Entäs kuvakoosta?

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvä koko kuvilla.. Upeita kuvia :]

  Saituri

  VastaaPoista
 2. Uu, toi valkonen kultashimmerillä näyttää ihanalta. Harmi ettei oo kunnon kesävalaistusta, mis näkyis kimaltelut kunnolla. :/

  Sanotaan viel kuvistakin. Ne on kivan isoja. Varsinkin näis lakkojen esittelykuvis isompi koko toimii. Tosin jokut meinaa olla jo niin isoi, ettei mahdu kerralla näytölle (oliks täs nyt 16" vai 17"), esim. toi viiminen, mut ei se siinäkää haittaa, kun alhaal on niin paljon tyhjää kuvas. Mut siis munsta isommat kuvat on kivempii. :)

  VastaaPoista
 3. Saituri: Kiitos! :)

  Crayon: Noniinpä! :( Onneks sentään luonnonvaloa on jo enemmän saatavilla!

  Hyvä juttu jos kuvat toimii. :) Pähkäilin kauan aikaa, että miten teen näiden kuvien kanssa ja ainaki minusta vaikuttais hyvältä tää nyt. ;D

  VastaaPoista
 4. Paljonko noi lakat maksaa kappaleelta netistä tilattuna? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Riippuu mistä tilaa, itse tilasin nämä Trans Designilta ja hinnat olivat seuraavanlaisia:

  Yksi kappale China Glazea postikuluineen n. 4 €.
  OPI:t n. 5,8 € postikuluineen, Sechen Bright 4,5 € postikuluineen ja Poshen pikakuivattava n. 4,80 € postikuluineen.

  (Trans Designilla siis kiinteät ~15 € postikulut joilla saa 9 lakkaa, niin laskin sen mukaan jakamalla postikulut.)

  VastaaPoista
 6. Kivan näkösii lakkoi oot saanu kotiis asti nakattuu (= Mieki eka aattelin, et näyttääpäs Ahoy! SFän kans samalt, mut hyvä jos ol eroo !
  & kuvakoost tykkäsin yhtäpaljo ku entisest. Silloin ain klikkasin isommaks, jos ol tarvetta paremmi nähä :)

  VastaaPoista
 7. Nebu: Heh nakattua! :D Juu, hyvä jos kuvakoko kelpaa! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)