keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kahden glitterpölyn liukuvärjäys

Koska mulla on vielä hetki aikaa ennen kun ryhdyn suunnittelemaan lähtöä kohti keskustaa ja kotikotia, niin ajattelin julkaista eilen tekemäni kynnet.


Joo. En tiedä, ei nää oo kivat. Nää on äärimmäisen epäkäytännölliset! Laitoin koko komeuden päälle 3 kerrosta päällyslakkaa, joka sai näistä kamalan pulleat,mutta silti glitter on niin karkeaa, että kaikki pöly/paperi/vanu mikälie tarttuu siihen, kuten huomaatte parhaiten esim. pikkurillistä.

Kaikenlisäksi näiden tekeminen oli äärimmäisen tuskallista! :D Tajusin kätevän tavan vasta ehkä puolivälissä kynsien tekemistä, joten se ei siinä vaiheessa enää auttanut. Olen siis sitä mieltä, että ainakin tällainen liukuvärjäys irtoglittereillä sopii paremmin joihinkin akryyli-/geelikynsiin, koska itse en kestä röpelöisiä kynsiä. ;D Kyllä näillä nyt varmaan vielä iltaan asti jaksaa, sitten pitää tehdä jo jotain uutta..

Alla siis China Glazen Anklets Of Amethyst joka on uskomattoman ihana lakka! Musta tuntuu, että lilat lakat on alkaneet vetää mua pelottavan kovasti puoleensa. Ostin nimittäin Sallaltakin uuden lilan ChG:n kokoelmiini, jonkun täytyy kohta hillitä mua! :D Kunhan saan lakan käsiini, niin voin sitten perustella teille vähän lisää miksi mun oli ehdottomasti ostettava se (ja niitä perusteluitahan sitten riittää, kuten aina kynsilakkojen kohdalla..)

Tää teksti on nyt äärimmäisen hyppivää, mutta koitan kertoa teille kaikki tämän hetken olennaisuudet, jotka ei välttämättä liity toisiinsa mitenkään. Oon siis tänään lähdössä pois näiden kynsilakkojen luota, mutta ei huolta, otan mukaan lakat joita en oo vielä koko kynnelle/ollenkaa testannu, joten saatte ainaki jotain uutta! Myös uusia ostoksia on esiteltävänä, joten eiköhän postauksia tule silti melko normaalisti.

Oletteko testanneet liukuvärjäystä luonnonkynsiin glitterpölyllä? Miten onnistui?

8 kommenttia:

 1. ite oon huomannut että vaikka laittais kuinka paljon glitterpölyä kynnelle, niin kun laittaa päälle mavalan minute quick-finishiä, ei pinnasta tuu karhea! se tekee kyllä melko paksun mutta sileän ja kiiltävän kerroksen pinnalle :)

  VastaaPoista
 2. PETRA: Hyvä tietää! Itselläni on käytössä nyt Poshen pikakuivattava ja ennen tätä oli Cesarsin oma. Cesarsin oma muistaakseni kanssa teki sileän pinnan, mutta tää Poshe jotenkin ei. ;D

  VastaaPoista
 3. Aika ällömakkee tosiaan :D

  VastaaPoista
 4. En oo koittanu, ihana toi alla oleva lakka ! 8)

  VastaaPoista
 5. Nebu: Se on kyllä ihastuttava! :)

  VastaaPoista
 6. Nice work!
  I like the combination of colours!
  :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)