sunnuntai 12. joulukuuta 2010

5-vuotispäivä

Tänään tulee 5 kokonaista vuotta yhdessäoloa täynnä Roopen kanssa ja kynnet piti ehdottomasti olla teeman mukaiset. :) Olin jo aikapäiviä sitten nähnyt eräät kynnet ja päätin, että tuolla tyylillä minä teen sitten 12.12.2010 kynnet itselleni.

Idea on siis törkeästi kopioitu täältä.
Yksinkertaiset, mutta en mitään monimutkaisempaa tahtonutkaan. Koitin kuvata teille myös videota mutta en tiedä onnistuinko.. Katsotaan josko saisin tästä teille Konad-videotuton. :)

Lakkauksen toteutin seuraavilla:- Konad Nail Hardner (aluslakkana ja kynnenkovettajana)
- Color Club Yachty Yadda (värilakkana)
- Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat (värilakan kuivattajana & koko komeuden päällä)
- Konad Princess Special Nail Polish Psychedelic Pink (stamppaamiseen)
- Konad Princess Top Coat (kuviointien päälle)
- Konad Top Coat (sydänten kiinnitykseen)
- Cesars Secrets Pineapple Cuticle Oil (kynsinauhoille)

- Konad Image Plates m17 & m18
- sydänstrassit

Tarvikkeet hankittu:
- Kynnenkovettaja, päällyslakat, kuviointilakka & kynsinauhaöljy hankittu CesarsShopista
- Color Club Yachty Yadda hankittu NailFixistä
- Konad kuviointilaatat hankittu OC Nail Artista
- Sydänstrassit eBaysta

^^ Siinäpä ne. Kokeilin nyt ekaa kertaa listata tuotteet tuollatavoin ja myös eritellä ostopaikat, mitä olette mieltä, tahdotteko jatkossakin tietää mistä mikäkin tuote on ostettu? Riittääkö pelkät kauppojen etusivuille linkitykset vai tahdotteko suoralinkityksen tuotteisiin? :)

10 kommenttia:

 1. Onnea hirmuisesti viidennen vuosipäivän johdosta<3


  Krista

  VastaaPoista
 2. Onnea vuosipäivän johdosta!<3;)

  VastaaPoista
 3. Kamalasti onnea vuosipäivän johdosta!

  Ja mitä tohon kauppojen linkitykseen tulee, mun mielestä ihan etusivullekaan linkittely tuntuu täysin turhalta. En voi ymmärtää miten jotkut ei osaa käyttää edes googlea. Erikoisimpien koristelujen kanssa siis tietysti kannattaakin linkittää, mutta ihan perusjuttujen kanssa se on mielestäni turhaa. (Ja alkaa oleen melko ironista, opiskelen verkkojournalismia ja hyperlinkitys on yksi niistä asioista, joita en vain suostu ymmärtämään tai pitämään siitä :D)

  VastaaPoista
 4. Krista: Kiitos! :)

  Mmeri: Kiitos sinullekin! :)

  S: Kiitti! :) Niinhän se kyllä on, mutta toisaalta jos joku lähtee ostamaan jotain vaikka Konadin laattoja, en toisaalta näe huonona että annetaan luotettavia vaihtoehtoja mistä voi ostaa, kun noita kynsihommakauppojakin on netissä miljuunia, kaikki ei niin luotettavia. :o Tai siis voisin kuvitella, että jos vaikka itse googlettelisin ja päätyisin johonkin blogiin jossa sanottaisiin, että ostin nämä laatat täältä, niin uskaltaisin ehkä paremmin sieltä kaupasta ostaa jos joku toinenkin on sieltä onnistuneesti ostanut. :)

  VastaaPoista
 5. S: Vai meinasitko kenties, että pelkän kaupan nimen mainitseminen ilman linkitystä riittää? :)

  VastaaPoista
 6. En oo enää ihan varma mitä meenasin. Ehkä eniten meenasin sitä, että paras keino voisi olla tehdä postaus luotettavista verkokaupoista ja aina välillä mainta blogissa mistä kaupasta on on jotain ostanut, jolloin ihminen voisi lukea blogista jo lisää kokemuksia kaupasta. Tosin musta tuntuu, että niitä kommentteja tulee paljon missä kysytään "mistä oot ton lakan ostanut" vaikka se olisi mainittu tekstissä kun kyseessä on tuntemattomampi kauppa, joten toi mun "dreamworld" ajatus ei oikein toimi. Nyt alan jo hämäämään itseänikin näiden selitysten kanssa. Joten ehkä päädyin siihen mielipiteeseen, että pelkän kaupan linkitys olisi helpointa, jotta ei joutuisi yhteen postausteen linkittämään esim viittä kerta cecarsille, jos monta tuotetta on sieltä

  VastaaPoista
 7. On kiva et lukee noi ostopaikatkii 8 )) Ne voi olla silloint'llöin tosi tarpeellisii. Ja vaik nää on yksinkertaset, on silti hienot (( = Ja onnee vuosipäiväst, vähä myöhäs kyl !

  VastaaPoista
 8. S: Jep! Oon itse vähän samoilla linjoilla, että helpointa kertaalleen mainita kauppa ja sieltä saa sitten etsiä jos jotain tahtoo ostaa. :)

  Nebu: Kiitoksia! :) Ostopaikat tulee varmaankin siis jatkossakin näkymään. :)

  VastaaPoista
 9. just saw this! so pretty =) I don't understand finnish, but I wish you eternal love and happiness! =)

  VastaaPoista
 10. Trincess: Aww, thank you! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)