torstai 30. joulukuuta 2010

Lahjontaa ja harkittuja ostoksia

Meinasin jo aiemmin esitellä teille uusia lakkojani, mutta koska kamera ei ollut yhteistyökykyinen niin siirsin esittelyn tällepäivälle.

Roope oli siis piilottanut minulle suklaarasiaan kynsilakkoja. :)


Swatchasinkin ne jo kiekolle, aivan ihastuttavia värejä! Tuota numerossa 13. olevaa lakkaa, Evelinen Gerberaa voi käyttää mainiosti ranskalaisessa manikyyrissa ja tuo 14. numerossa oleva Evelinen Mellow tuo minulle mieleen jotain vadelmaista. Numerossa 15. on lohenpunainen Viola ja kaikista innoissani olen tuosta Ruby Kissesin Hot Pink Obsession-lakasta, koska oma Essien Pink Parkani on loppumassa ja tuo näyttäisi juuri sopivalta korvaajalta sille! Yllätyin myös lakkojen peittävyydestä, kaksi kerrosta riitti yllänäkyviin lopputuloksiin!

Alennusmyynneissäkin on tullut jo itseasiassa pariinkin otteeseen oltua, ekalla kerralla löytyi eräs lyhyt jakku Gina Tricotista ja yksi DVD. Noh, mieleeni jäi kuitenkin muhimaan pari juttua, joita tänään piti sitten lähteä hakemaan kiireellä senkin uhalla, että lähiaikoina temppuillut jalkani sanoisi sopimuksensa lopullisesti irti.

Ensinnäkin mieleeni jäi kummittelemaan Stockmann Beautyssa ollut OPI:n pakkaus Avojuiceja..


.. joka muuten olikin sitten viimeinen paketti kun saavuin paikalle, voitte uskoa, että kiire tuli!

Pakkohan se paketti oli kotiin noutaa, kun 6 tuollaista 30 ml pulloa lähti vaivaiseen 10,10 € hintaan. Katselin nettihintoja eBayssa yms. ja totesin, etten tuota halvemmalla olisi sitä äkkiseltään edes ulkomailta löytänyt.

Olen käynyt Kicksissäkin tuoksuttelemassa noita ihania voiteita aiemmin ja uskon, että käteni ovat minulle päätöksestä kiitolliset. 6pack pitää sisällään seuraavat:


- Raspberry Violet Juicie
-
Jasmine Juicie
- Cran & Berry Juicie

- Peach Juicie
- Coconut Melon Juicie
- Crisp Apple Juicie

Onneksi en ehtinyt tilailla noita mistään, vaan maltoin odottaa aleihin. Kiva, että on tuollaisia pieniä pakkauksia, niin voi sitten ostaa noiden loputtua (eli minun käsirasvan kulutustahdillani vasta 10 vuoden päästä) isomman pullon lempituoksuistaan Avojuicea, jos olen tyytyväinen noihin.Toinen ostos, jota tuli harkittua pari päivää ekan alekierroksen jälkeen, oli Christina Aguileran hajuvesi-paketti.Joskus kauan sitten Sanna esitteli minulle tämän hajuveden ja voi että, minä ihastuin! Yleensä en ole kiintynyt merkkihajuvesiin, vaan pidän enemmän raikkaista tuoksuista, mutta tämä oli kyllä harvinainen poikkeus!

Paketti, johon kuului Christina Aguileran By Night-tuoksu, vartalovoide, sekä pieni laukku maksoi aleissa enää vaivaiset 21 €, ostopaikkana Anttila. Jos olisi ostanut pelkän samankokoisen hajuveden, olisi se maksanut yksinään jo kolmisenkymmentä euroa.

Olen erittäin tyytyväinen löytöihini. Kuten viimekin vuonna, tänäkään vuonna alkualet eivät tuottaneet suurta ostosmäärää, mutta laatu korvaa määrän, ehdottomasti!

Oletko sinä testannut OPI:n Avojuiceja tai tehnyt hyviä löytöjä aleista?

6 kommenttia:

 1. mun ainoiksi mainittavan arvosiksi ale löydöiksi jäi seppälän kynsitarrat! :D 3 arkkia / 2euroa eli toisin sanoen osta 3 maksa yksi :) Ennen ei oo itel ollu mitää kynsitarroi ja näist oon nyt ihan innoissani! :D

  VastaaPoista
 2. Oon innoissain, kun viimeinki sain Kicksin alest hankittuu CGn lakan 8 )) Ja noit Avojuicei oon parii just ostosreissuil testaillu, ja niist kokeilemistain ehottomast parhaimman tuoksuin on ollu toi Coconut Melon Juicie ♥ Tuoksu säily käsis koko päivän aina siihe asti et menin suihkuu.

  VastaaPoista
 3. sairaan ihana toi neonpinkki :) ja mul on toi christina aguileran haju mustavalkosena ^^

  VastaaPoista
 4. keijju: Aww. :D Tarrat onkin kivoja, niillä saa kaikkea jännää aikaan. :)

  Nebu: Oo! Meidän Kicks ei ollut alentanut mitään China Glazeja, vähänkö epistä. :( :D

  papercuts: Niin se on! 8] Hihi.

  VastaaPoista
 5. mullakin on tuollainen Christina Aguileran hajuvesi ja se on kyllä niin ihanan tuoksuinen<3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Se on kyllä tosi ihanan tuoksuinen! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)