perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulukynnet mammalle

Tulin pikaisesti näyttämään mamman joulukynnet, jotka on tehty punakultaisiksi, itse vietän joulun näissä vihreäpunaisissa kynsissä.


En rupee sen kummemmin selittelemään välineitä, muuta kuin, että kärjessä Color Clubin Art Of Seductionia, rajat tehty kultaisella tarranauhalla ja koristeena vielä tähtiä ja Viva La Nailsin punaisia kuusioita. :D


Näiden myötä hauskaa joulua vielä ja palaillaan joulun jälkeen! :)

10 kommenttia:

 1. É lindo!
  Muito criativo!

  translate
  It's beautiful!
  Very creative!

  kisses
  Merry Christmas!
  kisses
  Verinha
  http://febredeesmalte.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ^^ Thank you Verinha and Merry Christmas! :))

  VastaaPoista
 3. wow sonnela on saanut ulkomaalaisia vieraita :D ihanat kynnet täytyy myöntää! on nyt ihan pakko kysyä: mitä toi läpikuultava neste on jota sun melkein kaikissa kynsissä on :D

  VastaaPoista
 4. Krista: Meinaatko päällyslakkaa? Käytän koristeiden kiinnityksessä Konadin päällyslakkaa ja top coatina vielä oikeastaan aina Cesarsin pikakuivattavaa. :)

  VastaaPoista
 5. onpa nätit kynnet ! :)

  VastaaPoista
 6. Eikun tota nestettä jota niiko kuultaa tossa iholla? Niinkun tossa vikassa kuvassa näkyy kuin sormi olis märkä :D

  VastaaPoista
 7. Tarzan: Kiitos! :)
  Krista: Aa! Se on kynsinauhaöljyä, käytän Konadin omaa ja sitten mulla on Cesarsin kaksi kynsinauhaöljyä. :)

  VastaaPoista
 8. Ookei =) tarkotin alunperin tota mutta typoilen vähäsen :3

  VastaaPoista
 9. Nätit kynnet olet taiteillut, tietääkö muuten kukaan saako niitä two-way nail art pen lakkoja suomesta ja jos saa niin mistä, haluaisin nimittäin itse tehdä omia nättejä kuvioita, mutta käytän siihen ohutta eyeliner sutia josta ei välttämättä tule niin hienoa jälkeä. Netistä en kuitenkaan haluaisi ostaa, koska en ole kovin innokas netti shoppaaja, kiitos jo etukäteen vastauksista ja vielä kerran kiitos hyvistä vinkeistäsi Sonne!!!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos! :) Two-Way Nail Art Pen & Brusheja ei taida saada kuin netistä tilaamalla, mutta esim. Anttiloista ja Tokmanni-ketjun kaupoista löydät Kissin nail art-lakkoja 3:n lakan paketeissa! :) Niissä tosin on vain sivellinpää, ei kynäpäätä, mutta varmaan kokeilemisen arvoisia nekin.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)