keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Wohoo!

Sain juuri tietää Jossulta, että mm. meidän blogimme oli mainittu Kauneus & Terveys-lehden kynsiartikkelissa. No pakkohan se lehti oli hetimmiten käydä nappaamassa kaupasta. :)Itsehän en tiennyt tuosta jutusta ennenkuin minulle kerrottiin, kiva yllätys! :) Lehdessä oli siis artikkeli, jossa oli lakkausohjeita ja ohjeita kotikoristeluun.

Oletteko lukeneet kys. jutun? Lehtihän ilmestyi ilmeisesti eilen. :)

18 kommenttia:

 1. oijjoi hienoa! Mutsille kuuluis kyseinen lehti tulla mut ilmeisesti se on jonnekkin kadonnut... Pitänee alkaa etsiä jos sieltä tuollaisia herkkuja löytyy!

  VastaaPoista
 2. keijju: Se oli kyllä mielenkiintoinen juttu! :)

  VastaaPoista
 3. Oho, olisin varmaa ihan innoissani tollasesta uutisesta !(:

  VastaaPoista
 4. Sini: No minä oon! Olen hieman sanaton. :D

  VastaaPoista
 5. Luettuani tuon jutun tulin heti kattoon sun blogia ja eilen lähtiki sitten jo tilaus cesarsilta.. :D innostuin ihan tyystin!

  VastaaPoista
 6. Ano: Oi kiva! :) Cesars on kyllä hyvä paikka tilata.

  VastaaPoista
 7. Oho vau! Onneksi olkoon n___n. Nyt äkkiä leikkaamaan juttu lehdestä talteen :)!

  En nykyisin lue juuri mitään lehtiä niin jää kaikki tällainen välistä.

  VastaaPoista
 8. Panda: Kiitti! 8] Pakko kyllä leikata! :D En minäkään olis tuosta tiennyt, jos ei Jossu olisi ilmoittanut. :) Pitäis vissiin seurata lehtiä..

  HIB: Kiitti! :))

  VastaaPoista
 9. Onnea tosta!:) Varmaan aika siisti olo:D

  VastaaPoista
 10. Mmeri: Kiitos! :) No kyllä, ei sitä ihan jokapäivä lehteen tuollaisissa merkeissä pääse. :)

  VastaaPoista
 11. Ohhoh,tosi kiva juttu!!! :) Onnee 8))

  VastaaPoista
 12. ^^ Kiitos! Vaikka onkin jo vuoden vanha juttu, niin silti edelleen kiva muistella. 8]

  VastaaPoista
 13. Onnea maininnasta, mahtava juttu. :) Ootko testannut noita LCN:n lakkoja, joista on puhetta kohdassa 35? Ihan mielettömän hyviä lakkoja, kestää pitkään kynnellä ja pigmenttiä on paljon.. Niitä löytyy täältä: http://www.kauneuttasinulle.fi/kynnet.html
  Mun kommentit tulee vähän jälkijunassa, aion lukea blogis lopusta alkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! En oo kokeillu LCN:ää ollenkaan, siitä kyllä puhutaan jokapuolella, että vois vaikka joskus jokusen lakan ostaa testiinkin. :) Hah, mä ajattelinkin että kuinka oot tänne eksyny, mutta kiva jos jaksat lukea mun höpinöitä näinkin paljon taaksepäin. :)

   Poista
 14. Must on kiva lukea mielenkiintoset blogit kokonaan. Näkee samalla sen kehityksen haparoivasta alusta toimivaan kokonaisuuteen. :) Tilaa ihmeessä muutama LCN:nnä, niillä on muuten tosi kiva krokleerauslakka. (Toi saattaa olla mun ihan omakeksimä nimi sille). Mut siis toimii samoin kun krakleeraus, mutta tekee krokotiilinnahkapinnan. Oon ihan noviisi näissä blogijutuissa, joten saattaa olla, et krokokynnet on ollu jo pari vuotta sitten kaikkien kynsillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että mukavinta on omiakin vanhoja postauksia lukiessa huomata miten on kehittynyt! ;D Pieni myötähäpeä vain joskus kolkuttelee kun jotain vanhoja postauksiaan selaa. Krokolakkoja ei taida hirveän monella merkillä olla, eikä ne musta oo vielä oikein kunnolla koskaan nousseet muotiin, mulla on Barry M:n versio ja se toimii vähän niin ja näin, joten voisin miettiä tuota LCN:ää sitten. :)

   Poista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)