keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Seepra

Minulla eläinprinttiä kynsissä? Kyllä! Idea ei suinkaan ole minun keksimäni, vaan se on lainattu täältä. Idea oli minusta kiva ja hienosti toteutettu, joten tahdoin ehdottomasti kokeilla. :)


^^ Tykkään tuloksesta, vaikka en eläinprinttejä ole itse muuten yleensä suosinutkaan.

Tästä tulee nyt tällainen lyhyt postaus, kun on hieman tekemistä tässä, mutta kertokaapa mielipiteenne kynsistä! Ja hei, se tarrapaketti on vieläkin myynnissä! :)

11 kommenttia:

 1. aika hyvi idea... itellä on noita konadin koko kynnelle tarkotettui mitkä on jääny käyttämättömiks nyt ku kynnet kasvanu liia pitkiksi niihi :( toihan on kyl hyvä keino hyödyntää niitä!!

  VastaaPoista
 2. Ihana!! Muuten tuli mieleen konadeista, ootkos ite huomannut että täältä http://www.pretty.fi/uutta-kynsituotteet-koristeleimasimet-c-54_111.html (eli siis toi pretty.fi) saa tilattua jotakin sina-merkkistä kynsienkoristeluleimasimia ja laattoja??!! Ja aika halvalla, tai no halvemmalla kuin konadit.. En muista oletko näistä mitään puhunut, mutta tiedätkö onkohan yhtään toimivia??!

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska idea! Mageet! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet rakastan näitä!! Muuten en tiedä oletko vielä metsästämässä CHina Glazen Pool Partyä, mutta löysin sen kohtuu hintaa Amazonista (=linkki: http://www.amazon.com/China-Glaze-Flip-Flop-Fantasy/dp/B003EADL2C/ref=sr_1_cc_1?ie=UTF8&qid=1293637945&sr=1-1-catcorr) vain hintaan $0.73! Mutta jos olet jo löytänyt sen niin hyvä vain, halusin vain ilmoittaa tuosta : ))

  VastaaPoista
 5. keijju: Niinpä, se on kyllä yksi keino hyödyntää nuo kokokynnen kuviot. :)

  Pinja: Kiitti! Juu, olen huomannut noita, mutten ole kyllä testannut enkä kyllä muista lukeneeni arvosteluita noista, etten osaa yhtään sanoa miten toimivat. :o

  Sanna: Kiitos! :)

  Krista: Kiitti! Kiitos tiedosta, olen himoitsemassa Pool Partya edelleen, mutta tilaan varmaan yhden paketin mukana senkin. :)

  VastaaPoista
 6. Awesome! I love it!
  And thak you for dropping by, I'll put your link in my linklist (:

  VastaaPoista
 7. Ihanat jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 8. Hitsi nää on ihanat;) Jos oisinkin noin hyvä ku sä tekeen kynsiin kaikkea ihanaa niin tekisinkin, pakko tyytyy vain normilakkaamiseen:D

  VastaaPoista
 9. Nää on tosi nätit kynnet, ja näis on kiva idea ! (=

  VastaaPoista
 10. No on tosi nätit. Ite tein myös tollaset mutta hiukkasen eri väreillä. :D Oli tosi kiva idea.

  VastaaPoista
 11. Lillasyster: You're welcome! :) Loved your idea and thanks adding me! :)

  Rain: Kiitoksia paljon. :)

  Sirpale: Noh, harjoittelemalla oppii! ;) Kiitos!

  Nebu: Kiitos! :)

  Iida: Kiitoksia ja jep tää idea pisti mullakin heti silmään. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)