sunnuntai 19. joulukuuta 2010

7 faktaa

Sain Mirkalta tämän jo kertaalleen toteuttamani haasteen, jossa tehtävä kuuluu näin : ''tehtävänä kertoa 7 faktaa itsestäni ja laittaa tämä palkinto eteenpäin 7:lle toiselle bloggaajalle''. Toteutan tämän uusiksi, sillä nämä fakta-haasteet on aina mielenkiintoisia. :)

Sitten niihin paljastuksiin:

1. Asun ruotsinkielistyneellä alueella, vaikken oikeastaan puhu ruotsia.


 2. Osaan ihan hillittömästi erilaisten tv-sarjojen ja elokuvien vuorosanoja. Usein minulle muistuukin jostain asiasta mieleen jokin repliikki/sanailukohtaus ja tuttavani nauttivat suuresti (huomaa ironia) kun joka lauseeseen tahdon tunkea jonkun vuoropuhelun vaikkapa Salkkareista.

3. Rakastan kirjoittamista. Olen ties kuinka monta kertaa nuorempana aloittanut kirjoittamaan jännitysromaania, mutta en kuitenkaan ole koskaan saanut mitään valmiiksi.

4. Edelliseen kohtaan liittyen, en useinkaan malta keskittyä yhteen asiaan kauhean kauaa kerrallaan ja täten minulla on monta rautaa tulessa yhtäaikaa. Esim. äsken huomasin, että kirjoitan blogikirjoitusta, paketoin, hain kahvia ja luin lehteä kaikkia samaan aikaan ja vuorotellen.

5. Rakastan nukkumista, mielestäni klo 11 on aivan liian aikainen heräämisaika.


6. Tulevaisuudessa tahtoisin tehdä luovaa työtä, mieluiten kirjoittaisin kaiket päivät.

7. Rakastan irtokarkkeja!


Siinäpä ne! En haasta ketään erityisesti, mutta tehkää ihmeessä tämä jos vähääkään kiinnostaa! :}

4 kommenttia:

 1. Siis asutko sä Vaasassa?? Kerro heti parhaat kynsitarvikkeiden hankintapaikat mitä täällä on :)

  VastaaPoista
 2. Miiru: Asun juu! :) Nooh Kicksiä voin aina suositella, sieltä saa Dependin minilakkoja, kaikkia kynsitarvikkeita ja riistohinnalla ostettua tarvittaessa myös OPI:a sekä China Glazea. Seppälästä itse ostan paljon lakkoja myös, lähinnä Models Ownia ja Wild and Crazyja. Toki myös Sokos Emotionista löytyy merkkilakkoja yms. ja tarvikkeita Nyt oli muuten Anttilassa Trindin jouluvärit (ja muutkin) tarjouksessa, 5e/kpl. :)

  Niin ja olenpas kuullut huhuja, että Rewellin Stockman Beautyyn olisi tulossa Konadeja! ;) Mutta varma en ole.

  VastaaPoista
 3. Voi, en tienny et asut täällä ::D Eikä täällä ny niin hirveesti ruottia puhuta

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Juhuu. ;D Minusta taas tuntuu, että sitä kuulee aika paljon. Tosin johtuu siitäkin, että siihen kiinnittää enemmän huomiota kun itse ei sitä puhu. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)