keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Palautetta blogista & infoa jatkosta

Nyt oon saanu vihdoin seulottua nämä teidän palautteet koskien Sonnelaa, jotka annoitte silloin viime arvonta-äänestyksen tiimoilta sekä manikyyri-äänestyksen voittajat selville!

Ensin niihin tuloksiin. Äänestitte seuraavat lakkaukset parhaimmiksi:
 
1. paras manikyyri
 

- Ääniä 14 kpl
- Ykkössijan vienyt vihreä glitterlakkaus on tehty frankenillani ja olinkin hyvin yllättynyt sen saamasta suosiosta!

2. paras manikyyri


- Ääniä 12 kpl
- Kakkos sijan vienyt fimomanikyyri oli yksi minunkin suosikkejani. :)

3. paras manikyyri, kaksi jaettua sijaa


- 7 ääntä
- Yllätyin, että näinkin yksinkertainen glitterkärjet-manikyyri sai suosiota, mutta kiva näinkin. :)


- 7 ääntä
- Näistäkin merityylisistä lakkauksista pidin itse melko paljon.

Olin positiivisesti yllättynyt! Ensinnäkin siitä, että niin moni jaksoi osallistua ja diskattuja vastauksia tuli muistaakseni vain parit kappaleet. Yllätyin myös siitä, että parit tahtoivat äänestää ja antaa positiivista palautetta, mutta eivät tahtoneet osallistua ollenkaan arvontaan.

Kaikkien palautteet on luettu suurella mielenkiinnolla, kiitos kaikille! Mennään ensiksi näihin positiivisiin juttuihin, joita blogissani kehuttiin ja joista tykättiin.

+ Oli mukavaa huomata, että suuri osa teistä (yli 20 ihmistä) kehui ulkoasua tyttömäiseksi, värikkääksi ja simppeliksi, koska itsekin olen pitkästä aikaa tyytyväinen tähän vaaleanpunahattaraiseen ulkoasuun. :) Se ei siis ole toistaiseksi muuttumassa mihinkään.

+ Tykkäsin muutenkin siitä, että teillä lukijoillani on samat arvostuksen kohteet blogeissa ja kynsitaiteessa, esim. itsehän olen aina puhunut värienkäytön osaamisen tärkeydestä ja mukava huomata, että te pidätte minun tyylistäni yhdistellä eri värejä. :) Lähes 20 ihmistä mainitsi myös suureksi plussaksi sen, että lakkaukset ovat vaihtelevia.

+ Näiden lisäksi tärkeinä pidettiin inspiraation antamista ja se on minustakin yksi tärkeimpiä blogini tehtäviä. Ohjeita ja tutojakin toivottiin ja niitä teenkin mielelläni, ehdotelkaa vaan. :) Tulossa ainakin Konad-tuto.

+ Sekin oli mukavaa huomata, että myös minusta ihmisenä, kirjoittajana täällä blogin takana pidetään. Useat mainitsivat sen, että otan huomioon lukijani ja tällainen huomio lämmittikin sydäntäni kovasti. :) Arvostatte (kuten minäkin) sitä, että bloggari vastaa kommentteihin ja toteuttaa toivepostauksia. Tällä linjalla ollaan mentykin ja koitan jatkaa parhaani mukaan. :)

+ Kuvien laatua kehuttiin, vaikka itse en ihan aina voi valitettavasti yhtyä tähän. Osaan kuitenkin kohtalaisesti mielestäni ottaa kuvaan sen, mitä siinä kuuluukin näkyä ja parhaani mukaan yritän saada värisävyt suhtkoht todellisuutta vastaaviksi, vaikka sitten muokkaamalla. :) Käytössänihän ei ole maailman parasta kameraa, mutta näillä mennään.

+ Näiden lisäksi kehuttiin sitä, että postaan monipuolisesti ja kaikkea uutta, ei samaa huttua mitä joissain blogeissa saatetaan harrastaa. Erityisesti mieltäni lämmitti kommentti jossa sanottiin jotain tyyliin "sinulla on mielikuvitusta ja kykyä toteuttaa visiosi", koska tähän minä ainakin itse pyrin ja mukavaa nähdä, että ainakin jonkun mielestä olen onnistunut siinä. :) Kiva myös huomata, että tietotaitoani (joka tosin on hankittu itseoppimalla) arvostetaan.

Sitten niitä miinuksia ja kehitysideoita. :}

- Suurempia negatiivisia kommentteja ei kukaan antanut, mutta minua moitittiin mm. glitteroksennuskynsistä, mutta eihän tällaisestä palautteesta pahastua voi, eikä saa, koska jokaisella on oma maku ja glitterkuorrutukset vaan ovat minusta niin ihania. :)

- Kuvista toivottiin isompia ja toiveenne on kuultu, kuvat ovat nykyään isokokoisempia, toivottavasti nyt kelpaa paremmin. :) Tokihan kuvat voi edelleen klikkailla aina suuremmaksi!

- Fonttia moitittiin, mutta itse en ole asiaan edes kiinnittänyt huomiota, enkä tosiasiassa edes tiedä, mikä fontti minulla on käytössä.. :D

- Toivottiin enemmän käsinmaalausta ja vähemmän Konadia. Nooh, tokihan voin koittaa keksiä enemmän käsinmaalausta, mutta itse en tykkää pipertää mitään kovin pientä kynsiin, koska minulla ei yksinkertaisesti maltti kestä sellaista, kun on 10 kynttä piperrettävänä. :) Tosin teinhän minä tämän toiveen esittämisen jälkeen ainakin ne ruusukynnet käsin! ;D

- Samaan kategoriaan menee monimutkaiset manikyyrit. Jos tässä siis haettiin käsinmaalausta niin ylempi vastaus. Jos yleensäkkin monimutkaisempia, niin kyllähän niitä aina joskus nähdään. :) Riippuen aivan minun kiireistäni, että miten ehdin panostaa kynsiin.

Toivepostausehdotuksia tuli muutamia ja osan, mm. arkimeikkini olenkin jo toteuttanut. :) Tulossa on ainakin halpislakkaviikkoa ja arkielämäpostauksiakin on nyt näkynyt pitkästä aikaa enemmän. Tulossa myös tutoja, teille lakkauskilpailua kivoine palkintoineen (kelpais mullekkin) ja vielä jotain jännää.. ;)

Uusi vuosi onpi siis kaikkea jännää tulvillaan täällä bloginkin puolella! Joulukynsiä tms. pientä saatetaan vielä tässä huomisen aikana blogin puolella nähdä, mutta näillä näkymin Sonnela rauhoittuu nyt joulun viettoon ja toivottaa teille kaikille lukijoille oikein pirtsakkaa joulua!! :)

8 kommenttia:

 1. Kuka arvonnan voitti? :--D

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyy voittajat: http://sonnela.blogspot.com/2010/12/arvonnan-voittajat.html :)

  VastaaPoista
 3. Ite ootan paljon noit lakkauskilpailui ! : DD
  Ja hauskaa Joulua & Ilosta Uutta Vuotta vaa Sonnellekkin ! ; ))

  VastaaPoista
 4. Rauhallista joulua ja onnea ja ideoita uudelle vuodelle! :)

  Glitteroksennuskynnet on parhautta, mä en oikein osaa tehdä manikyyriä ilman glitteriä.. Joskus kaverit mulle sanookin, että koita tehdä vaihteluksi ilman. Muttakun ei osaa! :D

  VastaaPoista
 5. Uu, lakkauskilpailuja n.n Kelpaa <3
  Hyvää joulua sinnekkin vielä ja onnellista uutta vuotta kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Nebu: Minäkin odotan lakkauskilpailuja! ;D Katsotaan millon saadaan semmoinen pystyyn. :) Kivaa joulua!

  Sanna: Sitä samaa! Vähän sama juttu minulla, glitter nyt vaan on niin söpöä. ;D

  Lozu: Hyvä jos kelpaa, hauskaa joulua! :)

  VastaaPoista
 7. Oikein riehakasta joulua ja glitteripöllyistä uutta vuotta sinulle <3 *hali*

  VastaaPoista
 8. Panda: Hihi, hauskaa joulua! ;) *hali*

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)