perjantai 25. maaliskuuta 2011

007 and a mission: cheap nail polish (Wet 'n Wild) + Avojuice-höpötystä

Halppislakkaviikko jatkuu simpukkamurska-kynsillä! Tänään on luvassa pirteitä värejä, sillä värilakkana käytössä ovat oranssit lakat.

Sallan kynnet, tehty halvemmilla lakoilla:


Tänään testaus-vertailuun pääsi Wet 'n Wildin Club Havana-lakka. Tarkempia tietoja löydätte tuttuun tapaan Sallan blogista. :)


Sonnen kynnet, tehty kalliimmilla lakoilla:


Minulla oli käytössä kalliimpi oranssi lakka, eli Color Clubin Orange Revenge (saatu Bella Nailsista) ja siihen tein liukuvärjäyksen kolmen eri sävyisillä simpukkamurskeilla.

Näitä oli kamala tehdä! Viimeinen kerta kun teen tuolla vaikealla tyylilläni (eli siis kasta tikku värittömään lakkaan ja kasta sitten simpukkamurskeeseen ja koita saada jotain jäämään kynnellekkin) liukuvärjäystä, ens kerralla oon kaukaa viisas kuten Salla ja teen nää simpukkaliukuvärjäykset samalla tyylillä kuin teen irtoglitterin kanssa, eli tällä tavoin.

Tykkäsin näistä kyllä oikeestaan, mutta tuo mun Konadin päällyslakka näyttää kuplivan melkoisesti. Olen kuullut, että muillakin olisi ollut samaa ongelmaa. Onkohan ne muuttanut sitä koostumusta taas, kun pullo on ainakin muuttunut, hmm.. Ilmeisesti kuplinnasta selviäisi, jos laittaisi vaan yhden kerroksen Konadin top coatia, itse tungin kaksi.


Näistä oli vaikea saa itseäni miellyttävää kuvaa. :( Höh.


Kuvassa näkyvistä OPI:n Avojuice-voiteista mun on pitänyt teille höpötellä kanssa! Olisin toki voinut tehdä asiasta omankin postauksen, mutta kun ne nyt tossa sopivasti vilahti, niin miksipä ei nyt.

Rakastan noita Avojuice-pakkauksia, minähän ostin tuossa joulun jälkeen sen kuuden Avojuicen pakkauksen, jokaisessa purkissa siis 30 ml. Stockmann Beautysta pakkaus irtosi tarjouksesta kymmenellä eurolla ja olen ollut tyytyväinen! Kynsijuttujen kanssa se on vaan niin, että arvostan sitä, jos saan pistää kynsilleni tai käsilleni kalliimpia merkkejä, vaikka en väitä etteivätkö muut merkit olisi yhtä hyviä. Jotenkin mieluumin purskautan kynsilleni OPI:n rasvaa kuin Pirkan. Turhamaista, tiedän.

Eli Avojuiceissahan on kaikissa ihana, erikoisehko (onko tämä edes sana?) tuoksu, esim. Crisp Apple Juicie, Coconut Melon Juicie (lemppari!) yms. Siitäkin nuo pikku käsilaukkukokoiset purkit on kivoja, että jos (ja kun) ihastun noihin ja saan jonkun suosikkituoksuisen rasvan loppumaan, niin voin ostaa sen sitten vasta isommassa koossa kun olen saanut testailla pikkuisia ja katsoa mikä niistä olisi lemppari. Noita tuoksuja on toki Avojuiceissa enemmänkin kuin nuo kuusi kappaletta, mutta kuitenkin.

Kertokaahan tekin onko teilläkin tällaista taipumusta nauttia siitä, jos saatte käyttää vaikka nyt sitten sitä OPI-voiteita Pirkan sijaan? :D Ja millaisiin tuotteisiin taipumuksenne kohdistuu?

17 kommenttia:

  1. Onhan se totta, että kyllä sitä automaattisesti olettaa että jos on kalliimpi ja arvostetumpi merkki, että se on hintansa väärti : P

    VastaaPoista
  2. yleensä purin itse tyytymään niihin halvempiin versioihin, muuten oma budjetti kärsii :D oon kyllä huomannu esimerkiksi joitain nivean rasvoja tosi hyviks :)

    VastaaPoista
  3. Mä en varmaan edes voisi käyttää esim. OPI voidetta kun pelkäisin sen loppuvan... ;D Joten pitäydyn tässäa halvassa Lemon juice glycerinessä.

    VastaaPoista
  4. Mä olen se tyyppi joka Sokoksen kemppariosastolla käy sipasemassa käsiinsä kalliimpaa käsirasvaa xD. Kotioloissa tyydyn halvempaan,heh

    VastaaPoista
  5. Mun oli pakko kans käydä eBaysta ostamassa semmoinen kuuden pikkupullon pakkaus, kun näin sen silloin aiemmin täällä :D Sun syytäs, nih! Niitä näkyi olevan monenlaisia, yritin valita sellaisen, missä ois mahdollisimman mua kiinnostavat tuoksut, mutta silti kuudesta kaksi oli semmoisia tylsempiä (jasmiini ja just toi sun kookos, yäk, en tykkää kookoksen hajusta :D). Mutta sitten taas esim. mango, jota parhaillaan käytän, on IHANAA! Joka sentin arvoisia on kyllä olleet noi voiteet, ne kaksi joista en tykännyt annoin lahjaksi eteenpäin :)

    VastaaPoista
  6. Derra: Jep! On nämä kyllä olleetkin hintansa väärtejä, ei voi valittaa. ;D

    Keijju: Ymmärrän hyvin, minullakin on yksi Nivea käytössä. :)

    nailHai: Hehe. ;D Mulla on tuota Lemon juice glycerineäkin. ;)

    Hansku: Sama täällä! Pitäähän niitä testereitä hyödyntää. 8]

    Papu: Hehe, anteeksi kovasti! ;D Nuo on kyllä tosi kivoja ja hyviä voiteita. :)

    VastaaPoista
  7. Kivat kynnet molemmilla, simpukkamurske sopii niihin tooosi hyvin. :))
    Katoin tota Sun kuvaas ensin, ja mietin heti et toi on varmaan se color clubin lakka-ja niinhän se oli! Rakastan tota oranssia, se on vaan niin...neon. :::D
    Ei mullakaa budjetti riittäis noihin rasvoihin, tai jos riittäis ni oisin niin pihi etten käyttäis niitä ikin ku pelkäisin että loppuu :D

    VastaaPoista
  8. Ihanat kynnet jälleen kerran :) Lievästi rupeaa tekemään mieli noita simpukka murskeita...

    VastaaPoista
  9. Pakko kertoa, että tykkään tästä teemaviikosta ihan hirmusti, varsinkin kun teet sen yhdessä sallan kanssa :) Ootte ehdottomasti mun lemppareimmat kynsibloggaajat, eli keep it on girl ! <3

    VastaaPoista
  10. Crowley: Kiitti! :) Hah, se on ihastuttava neon! ;) Mullakin kohta puoliksi kulutettu tuo mun Kookos-meloni-rasva. :II

    Pulilakka: Kiitosta paljon! Ne on ihania mutta ah niin rasittavia työstää. ;D

    kata: Oooi, tuli mieletön awww-fiilis tuosta kommentistasi, kiitos kiitos paljon! :) Mukava kuulla, että tykkäät (temaviikosta ja meistä)!

    VastaaPoista
  11. Mul on yks avojuice, taitaa olla just toi mikä on kuvassa. Se on iiiihana, imeytyy nopeesti ja ihana tuoksu.

    VastaaPoista
  12. Just eilen ihmettelin samaa eli Konadin kuplimista! Mulla on aivan uusi pullo ja se kupli niissäkin kynsissä joissa oli vain 1 kerros. Ajattelin, että "en vaan osaa", mutta johtuisikohan sitten lakasta...

    Tosi kiva tämä teidän teemaviikko - pakko käydä joka päivä kattomassa mitä olette keksineet! :)

    VastaaPoista
  13. minun asiani ei nytten koske kysymystäsi:D vaan nuita uusia kuvia sinun ja sallan kynsistä?saako ton simpukka murskeen pysymään hyvin,millä?

    VastaaPoista
  14. Lotta: Cran & Berry Juicie? Se on iihana! :)

    Helmisofia: Juu en tiedä mikä ihme sitä lakkaa vaivaa! Muuttivat nyt kyllä huonompaan suuntaan, vanhempi lakka ei kuplinut. :( Ja kiitos! :D

    ^^sini: Värittömällä lakalla kannattaa kiinnittää kaikki koristeet (glitter, fimot, simpukkamurska, strassit..), jos paremmin tahtoo vielä pistää koristeet kiinni, niin kynsikoristeille tarkoitetulla liimalla sitten. :)

    VastaaPoista
  15. Kivan erilaiset, mut ei kuitenkaa täyteentungetut (= & sopii hyvin värit yhtee ! Tykkäilen näist taas jälleen kerran 8)

    VastaaPoista
  16. ^^ Kiitosta jälleen! ;D

    VastaaPoista
  17. Life is not a bed of roses.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)