lauantai 26. maaliskuuta 2011

007 and a mission: cheap nail polish (Eveline)

Tänään on vuorossa hedelmäteema ja minulla käytössä halvemmat välineet. Tämän päivän halppislakkana on Eveline ja värinä vadelmanpunainen!

Sonnen kynnet, tehty halvemmilla välineillä:



Sain kuin sainkin hyödynnettyä mun loppua tekevää tripodia ja otin pitkästä aikaa kuvaa molempien käsien kynsistä.

Näistä kynsistä sitten, eli idea tuli suoraan tästä tutoriaalista, olen kuolannut noita kynsiä siitä lähtien kun tuo tuto julkaistiin ja nyt kun Sallan kanssa päätimme, että minä teen fimokynnet niin tuto tupsahti heti taas mieleeni. Tällä kertaa jäivät strassit pois, kun tänään otan nuo kynnet pois kuitenkin. Harmi sinänsä, koska nuo tutossakin esiintyvät strassit sopisi näihin kivasti, nää on muutenki musta kivat kynnet, sääli että pitää ottaa pois jo tänään. ;D

Kynsissä onpi värilakkana Evelinen Mellow, jonka sain itseasiassa Roopelta. Sallan kanssa päättelimme, ette Evelinet ovat vissiinkin sen alle vitosen kappale, kumpikaan ei ole kyseisiä lakkoja ostanut, tietääkö joku tarkkaa hintaa Evelinen Colour Show-lakoille?

Mitäs se Salla saikaan aikaan tälle päivälle?

Sallan kynnet, tehty kalliimmilla välineillä:


Salla käytti China Glazen Heli-Yum-lakkaa ja Konadin laattaa m55, muut välineet yms. näette jälleen Sallan blogista tänään myöhemmin. Pienenä mainostuksena, käykää ihmeessä katsomassa ja osallistumassa neidin huikeaan +500-lukijan arvontaan, ihan mahdit palkinnot! :) Itsehän en osallistu, tunnen itseni vähän jääviksi siihen, mutta hyvää arvontaa kannattaa tottakai mainostaa! ;)

Okei ja sitten voisin taas palata tähän meidän päivän halpislakkamerkkiimme, Evelineen. Millainen tämä Eveline sitten oli käyttää? Noh, levittyvyydeltään todella hyvä, kilpailee mielestäni jopa kalliimpien lakkojen kanssa tässä suhteessa. Peittävyys ei kyllä sitten ollutkaan niin hyvä, ei peittänyt kolmannellakaan kerroksella kynnen rajaa, mutta olen käsittänyt, että se on jellylakoille tyypillistä. Tähän manikyyriin levitinkin lakan Wild and Crazyn valkoisen Montanan päälle ja johan parani! Ainoa, että kynsinauhojen siistiminen on aina hieman haastavaa jos alle on laitettu valkoinen lakka, krhm..



Tää teemaviikko vähän aiheuttaa sen, että tähän päivän kynnet-postaukseen tuppaa tulemaan kaikkea muutakin noiden kynsien lisäksi, mutta en vaan voi olla hehkuttamatta teille tuota kuvassa näkyvää fimohyrrää. Olen siis kaihoten ja kateudella katsellut kaikkien kynsibloggareiden ihaniasöpöjähellyyttäviä fimohyrriä ja miettinyt, että kun mulla on vaan noita tylsiä pötköjä joista aina joutuu itse märin kynsin leikkaamaan haluamansa viipaleet kynsille. Noh, tyhjensin sitten mun yhden kukkastrassihyrrän toiseen samanmoiseen ja sain tyhjän hyrrän fimojen viipaloinnille. Voitte varmaan arvata että oon hieman täpinöissäni tuosta söpöstä esineestä, joka kuvausmaskotiksikin sopii. :)

Sitten jos palattais siihen tän postauksen ihan aiheeseen (miks mä hypin kokoajan minne sattuu aiheisiin?) eli niihin kynsilakkoihin, joilla päivän lakkaukset tein:



Eveline Mellow
Wild and Crazy Montana
China Glaze Fairy Dust

Varmasti mikä tahansa muukin halvempikin glitterlakka käy tähän tarkoitukseen, itselläni oli nyt tuo Fairy Dust kun se oli toinen niistä glitterlakoista joita sovimme Sallan kanssa, että saa tällä viikolla käyttää. Ei sillä, etteikö FD olisi söpö, se pääsee ihan varmasti top 10-lakkojeni joukkoon.

Laitetaanpas nyt vielä yksi kuva, niin näette miten tuo Fairy Dust kimmeltää kynsillä. Aww, on se söpö. :')



Mitä tykkäätte tämän päivän kynsistä(mme)? :)

26 kommenttia:

  1. Molemmat kynnet on oikein ihania :) Ja mie kattelen kanssa hyrriä, toisaalta miun tapauksessa (myös) strassihyrrät on niin söpöjä :D

    Mutta siis ihania kynsiä oli molemmilla :)

    VastaaPoista
  2. Ahhh I love little fimo fruits!

    VastaaPoista
  3. Minusta nää on molempien kohalla parhaat kynet tällä viikolla:)Erityisesti sinun Sonne;) Sallan marmorointi oli myös jotain tosi upeata:)

    VastaaPoista
  4. Sonnen kynnet ovat aivan mahtavan keväiset ja pirteät, me likes :)

    VastaaPoista
  5. tällä kertaa tykkäsin enemmän sun versiosta, kummatkin toki hienoja! :) muistaakseni nuo evelinet maksavat 4,90e. en ole koskaan itsekään ostanut, mutta usein kurkkinut kaupan hyllyillä :D

    VastaaPoista
  6. Molempien kynnet on hienoja! Ehkä siun on kuitenkin vähän raikkaammat? :) Tykkään silti Sallankin kynsistä!

    VastaaPoista
  7. nam nam ompas ihanan näkösiä noi teiän kynnet! ;--)

    VastaaPoista
  8. kummallakin ihanat kynnet, ja nuo sun jotenkin tosi raikkaat! alkoi tekeen mieli hedelmiä :)

    VastaaPoista
  9. Sun kynnet on syötävän söpöt!!! Mutta hei, mites nuo fimot pysyy kynsissä? Kun nehän ei ihan reunaan asti ole kiinni niin tarttuuko ne helposti johonkin ja irtoaa? ja paljonko fimopötkylät yleensä maksaa?

    :D

    VastaaPoista
  10. Mirka: Kiitos! Strassihyrrätki on söpöjä. ;D

    GothamPolish: They are cute! :)

    Mmeri: Kiitosta! Ne Sallan marmoroinnit onnistu niin hyvin kyllä. :)

    Romancious: Kiitos! :)

    Petra: Kiitosta! Juu ne saatto olla jotain tuota luokkaa, hmm. :D

    Serrated B: Kiitos sinullekin! :)

    lauraks: Kiitos!

    mmajee: Hih, kiitos! ;D Fimot on aina niin herkullisia.

    Glassy: Pysyvät hyvin, kun vaan kiinnittää huolella painaen. :) Ei ne kyllä kovin helposti irtoa, jos ei sitten ole reunoista ihan irrallaan, ainakaan minulla. Fimopötkylät maksavat halvimmillaan ehkä n. 4€/100 pötkylää eBayssa. :D Suomesta ostettuna ovatkin sitten hieman kalliimpia, ostopaikasta riippuen.

    VastaaPoista
  11. Mmm.. tosi hienot:)! miten kiinnitit noi fimot? Ja maksaak tollain hyrrä about kuinka paljon?

    VastaaPoista
  12. ei voi muuta sanoo kun että nam :) ihanan kesäiset kynnet!

    VastaaPoista
  13. Ihanan pirteät kynnet! Varmasti olisi strassitkin sopineet väleihin kivasti, mutta ei upeat kynnet ilman niitäkin, glitterlakkakin tuo jo kivasti säihkettä näihin. :)

    VastaaPoista
  14. Aww, söpsöt hedelmäkynnet (= Ja toi FD on nii blingbling : DD Namnam !

    VastaaPoista
  15. Ostatko sun fimot ebay:stä ? : )
    Haluaisin itekkin ostaa, mut tietäisiktö jonkun muun paikan kuin ebay ? (:
    // Söpöt kynnet : ) //

    VastaaPoista
  16. Siis noi sun kynnet..<3 aah.. Ihanat!! Mun unelmakynnet :D hhaha.. Ihan sairaan hienot, että en osaa ees sanoin kuvailla.. Ihmettelen täällä, että miks sekoan jostakin kynsistä niin paljon.. Tuijotan noita vaan koko aika ihaillen :D vois mennä nukkuun varmaan..

    VastaaPoista
  17. I love your fimo mani!! You did a wonderful job! I'm so happy you used my tutorial, thank you so much for linking it in your post as well =)

    VastaaPoista
  18. Nam, tosi herkullisen näköset kynnet <3 Ja ihana toi fimohyrrä, aww mäkin tahdon (::

    VastaaPoista
  19. Kivan näköistä tuo Evelinen lakka, ja tosi hedelmäiset kynnet : D Tykkään! Voisi käydä kurkkimassa noita Evelinen myyntihyllyjä muuten, mutta jos lakoissa ei ole pigmenttiä eivätkä ne peitä, ni se on vähän kehnompi juttu. Niin nätti sävy kyllä on!

    VastaaPoista
  20. Anni: Kiitos! Kiinnitin värittömällä lakalla ja pilkoin hyrrän itse, valmiina ostettuina hinta riippuu ihan ostopaikasta (n. 2-7 €). :)

    Eeva: Kiitosta! On kyllä kieltämättä kesäiset. 8]

    Nebu: Kiitti, se on ihana lakka. :)

    Anonyymi: Ostan juu, valmiita viipaloituja fimoja löytyy esim. Sinan koristelupakkauksista, joita myy cesarsshop.fi :) Myös huutonetistä saa!

    H: Aww mikä reaktio! :D Kiitosta vain paljon, kiva että tykkäsit. :)

    chelle: Thank you, I'm glad you liked these. :) And thanks for the great tuto! :)

    Lotta: Kiitosta. 8] Fimot on ylkkäsöpöjä. ;D

    Ruby Rose: Kiitti! :) Se oli vähän harmi, ei se kynnen valkoinen raja nyt muistaakseni paljoa erottunut, mutta ei kuitenkaan ihan täysin peittävä lakka ole. :/

    VastaaPoista
  21. Ellie: Ohops, jätin sinut välistä, mutta siis kiitosta sinullekkin! Niinpä, olisi ollut hauska katsoa mltä näyttää strassien kanssa. 8]

    VastaaPoista
  22. Hei, en ole koskaan tilannut eBaystä mitään. miten siellä hoituu tilaaminen ja maksaminen? voisitko tehdä postauksen liittyen sieltä tilaamiseen? onko niitä nettikauppoja kaksi erilaista, suomen kielinen ja enkun kielinen? onko siellä todella niin halpaa? :D

    VastaaPoista
  23. ^^ Moikka, olen tehnytkin pari postausta aiheesta, kurkkaappa tämä: http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tutoriaali-ebayn-kayttoon.html

    Maksutapana käytän ja suosittelen PayPalia, ohje siihenkin löytyy täältä: http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tuto-paypalin-kayttoon.html

    Ja eBayssa on todella halpaa. Nettikauppoja on käytännössä useampi, on jenkkilän, UK ja Saksan (onkohan niitä lisääkin) ja sitten on puoliksi suomeksi käännetty ebay. Suosittelen jompaa kumpaa kahdesta ekasta(http://www.ebay.com/ tai http://www.ebay.co.uk/) enkä suomeksi käännetystä, koska ostaessasi tuolta sinun tulee osata englantia kuitenkin, eikä tuo suomenkielinen ole kuin puoliksi käännetty versio. :)

    VastaaPoista
  24. onpas maukkaita kynsiä! mutta etenkin rakastuin blogin ulkoasuun! voi että miten ihana, tahtoo ♥

    xx

    VastaaPoista
  25. ^^ Whii, kiitosta paljon! :)

    VastaaPoista
  26. Ihania kynsiä taas =) Ihanan värikästä, keväistä (ainkakin kynsissä jos ei sitten säässä) :)

    Molemmat on kivat, mutta kyllä nuo sun kynnet vetoaa muhun enemmän pirteytensä vuoksi ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)