keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Born Pretty Store -tilaus

Vihdoin sain BornPrettyStore -tilaukseni! Tätä on odotettu. Tilauksen tein 8.2 ja paketti saapui tänään 9.3. Kuukauden siis kesti, olen kyllä kuullut, että toisille olisi tullut viikossa/viikon päästä lähetyksestä perille, en sitten tiedä mikä minun tilausta viivytti. Pääasia, että nyt on perillä ja ehjänä!

Joku kyseli ostokokemuksia kyseisestä firmasta, no toimitusaika selvisikin jo, kokemukset ovat muuten positiiviset. Maksu onnistui helposti PayPalilla ja uskaltaisin muutenkin sanoa, että tuolta on luotettavaa tilata. :)

No mitäs sieltä nyt taas tulikaan sitten hamstrattua? Katsellaanpas tarkemmin:


Helmenpuolikkaita, Pomegranate (granaattiomena) kynsinauhaöljykynä ja appelsiinipuutikkuja 10 kpl.
Tuon kynsinauhaöljyn osto oli täysin Sallan vika ansio, niinkun oikeastaan tää koko tilauskin.Tuoksuu muuten tosi ihanalle! Oon ihan heikkona tuoksuviin kynsienhoitojuttuihin, ne tekee tylsistä rutiineista vähä hauskempia. :) Samantyyppisiä kynämallisia kynsinauhaöljyjä myy muuten myös CesarsShop.

Noista appelsiinipuutikuista haluaisin jutella vähän enemmänkin. Noi mun ostamat on näköjään tuplamittaisia tohon mun vanhaan verrattuna, mikä on ehdottomasti hyvä juttu! Mihinkäs niitä appelsiinipuutikkuja sitten käytetään?

Appelsiinipuutikulla voit esimerkiksi:
• Vesimarmoroidessa kerätä ylimääräiset lakat veden pinnalta kätevästi pyörittelemällä tikkua vedessä.
• Vesimarmoroidessa muotoilla kuvion appelsiinipuutikun terävällä päällä
• Kiinnittää fimot/strassit/simpukkamurskat, kun käytät apuna väritöntä lakkaa. Väritöntä lakkaa pieni tippa appelsiinipuutikun päähän ja siihen kohtaan kynttä, johon tahdot koristeen, nappaa koriste tikkuun ja painele paikoilleen kynnelle.
• Siistiä lakkauksen reunoja ja kynsinauhoja samalla kun lakkaat. Pidä vieressäsi paperia ja appelsiinipuutikkua, kun lakkaat kynsiä. Kun olet lakannut yhden kynnen, niin vetäise appelsiinipuutikun terävällä päällä kynnen reunat siisteiksi ja pyyhi paperiin.
• Voit käyttää tikkua apuna manikyyrissä ja rapsutella sen terävän pään ja kynsinauhankuorinta-aineen avulla kynsinauhat siisteiksi. Toisella päällä voit työnnellä kynsinauhat kynsinauhaöljyn kanssa sivuun.

Sitten siihen kolmanteen ostokseen, eli helmenpuolikkaisiin.


Eikö olekkin söpöjä? Katsotaan mitä saan noista aikaiseksi. Jos ikinä maltan käyttää niitä. Miksiköhän mulla on kaikkien kynsikoristeiden kanssa aina sillee "no en nyt pistä ku yhteen kynteen näitä koristeita, ku nehän kuluu!" älyhoi minä, käytettäväksihän ne koristeet on ostettukin ja aina niitä saa ostettua lisää..

Ostamisesta puheenollen, vielä on kirppiksellä tavaraa jäljellä! Otin postauksesta pois jo menneitä tuotteita, jotta se ei sekoittaisi teitä. Varatut tuotteet on kyllä merkittykin kirppikselle, mutta vielä on lakkoja ja tarroja jäljellä! Olitte eilen kyllä tosi nopeita ostamaan kaikkea, kiva että kiinnostuitte! :) Järjestän varmasti uusiakin kirppiksiä.

Nyt menen pakkailemaan nopeiden kirppismaksajien ostoksia ja värjäämään hiuksia, hauskaa keskiviikko-iltaa kaikille! :)

20 kommenttia:

  1. Kiva kauppa toi :)
    Monesti kyllä paketin viivästyminen on onneksi täysin firmasta riippumatonta, ja syynä usein postit. Nytkin suomessa on se ulosmarssi Vantaan jakelukeskuksessa. Kerran taas brittien postissa oli joku vastaava, ja sain venailla i-herbin pakettia kuukauden :D Kiinankin postissa joskus ollut jtn ja e-bay myyjiltä tullut siitä ilmoitus meiliin ja pahoittelut jos pakettia ei ole tullut.

    VastaaPoista
  2. Ihanan värisiä koristeita! :) Ihan kuin jotain pikkuisia karkkeja tai nonparelleja. ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva tietää mitä noil appelssiinipuutikuil tehää (= & mullekki tul tänää ja eilen (taino kamulle ku tehtii yhtein tilaus) ni tavaraa eBayst <3 Luv it !

    VastaaPoista
  4. Kiva tietää mitä noil appelssiinipuutikuil tehää (= & mullekki tul tänää ja eilen (taino kamulle ku tehtii yhtein tilaus) ni tavaraa eBayst <3 Luv it !

    VastaaPoista
  5. Mulla on tullut Kiinasta ihan älytön määrä kaikkea kamaa, niinkun varmaan sullekin. :D Vaikka jotkut myyjät lähettäisivät samasta paikasta samaan aikaan postia, niin niiden matka Suomeen saattaa silti kestää eri ajan. Mulle on tullut Japanista 3 päivässä ostos, olin vähintäänkin häkeltynyt. :D

    Noi appelsiinipuutikut on muuten ihan korvaamaton apu, kun tekee ranskalaista manikyyriä/ smilelinea. Sillä pystyy helposti siistimään sen rajan ylimenneistä lakoista. :) Kannattaa kokeilla, jos et ole vielä kokeillut!

    Nuo helmet on ihan älyttömän söpöjä. :3 Oli pakko ostaa eBaysta sitä simpukkamursketta.. Sun ansiosta mulla on laatikossa myös mikrohelmiä, jotka on koskemattomia. En ole uskaltanut kokeilla niitä, ne lähtee kuitenkin lentoon! :D

    VastaaPoista
  6. Ainiin, ja lisäys. Tällä hetkellä Kiinan puolen posteissa on kiristetty turvatarkastuksia, tämä voi myös viivästyttää pakettien kulkua. Tullut viimeisimpien eBayostosten yhteydessä tämmönen viesti. :) Oli osunut tommonen turvatarkastus omaankin pakettiin; kaverilleni tilaama Manly120-paletin pakkaus oli avattu, ja sitten teipattu takaisin kiinni. O.o

    VastaaPoista
  7. hämärästi muistuu mieleeni sellainen "mä en anna sun tilata mitään, jos et tilaa sitä kynsinauhaöljyä" toteamus omasta suusta... :D no mut pääasia että tykkäät ja nyt sitä kuuluu sniffailla silleen, että vaikuttaa vähintäänkin pelottavalta

    (ja tämän kommentin perusteella minä kuulostan vähintäänkin pelottavalta)

    VastaaPoista
  8. Mä tein tilauksen 12.2. ja ei ole paketti vieläkään tullut, ehkä siis lähipäivinä... Viimeksi tilatessani kesti 10 päivää, eli kovasti tuntuu vaihtelevan toimitusajat. Tilasin Hong Kongin kaupoista 19.2. vaikka mitä ja ne ovat tulleet jo aikoja sitten. Ärsyttävää odottaa, sillä totta kai kamat haluaisi mahdollisimman pian ja ainahan sitä ajattelee, jos eivät koskaan tulekaan perille. Nyt muuten loppui tämä ostelu (ainakin vähäksi aikaa)! :D

    VastaaPoista
  9. Mä tein kans tilaukseni samoihin aikoihin kun sä, ja sain sen tänään (eilen siis, kun kello on noin paljon). Muuten ihan kiva kauppa, mutta mä oon niin kärsimätön että tuo on aivan liian pitkä aika odottaa pakettia!

    VastaaPoista
  10. Laura: Jep! Se on rasittavaa odotella jotain pakettia kuukauden tai yli, varsinkin kun kynnet syyhyää jo päästä testailemaan ihania juttuja. ;D

    Serrated B: Whii, ne on söppänöitä! :D

    Nebu: Hih. 8] Se on aina kivaa saada kynsitavarapaketteja!

    Sanna: Tuo on ihan totta, mulle tullut vissii 5 päivässä joskus jokin paketti Kiinasta, hullua! Haha, mulla on tapana aiheuttaa ihmisille ostohaluja! :D (Pahoittelen!)

    Salla: Ahahaha höppänä. :D <3 Nyt muuten on pomegranatea kynsillä. ;)

    Puggie: Uu, toivotaan että saapuu! :) Minäkin aina lupailen olla ostamatta ja lupaus pysyy (ainakin siihen saakka kunnes jotain ihanaa tulee vastaan..) :D

    H: Minä oon kanssa hirmu kärsimätön. ;( ;D

    VastaaPoista
  11. Tänään tuli mullekin paketti, eli melkein se kuukausi meni, mutta pääasia, että tulivat! :)

    VastaaPoista
  12. Mulla olisi yks kysymys Born Pretty Storeen liittyen!

    Tilasin kyseisestä puljusta 8.3 eikä paketti ole vieläkään edes lähtenyt matkaan. Muistatko, milloin oma pakettisi lähetettiin? Olen jo alkanut huolestumaan kun en ole ennen joutunut näin kauaa odottelemaan paketin lähettämistä.. o:

    Tosi kiva blogi sulla muuten! Olen jo jonkin aikaa seurannut, mutta ei ole ikinä tullut kommentoitua.. :)

    VastaaPoista
  13. ^^ 2 päivää tilauksen jälkeen lähetettiin ja n. kuukauden päästä tilauksesta oli perillä. :)

    VastaaPoista
  14. Kiitti tiedosta! :) Pitää varmaan lähettää s-postia sinne ja kysyä mikä maksaa..

    VastaaPoista
  15. Onko tuo kynsinauhaöljykynä kätevä? Voisin tarvita vaihtelua voiteeseen ja siveltimeen.. :)

    VastaaPoista
  16. ^^ Juu on! Se on kätevä varsinki laukussa, ei tarvi pelätä että pullo hajoaa ;D

    VastaaPoista
  17. Eli se siis pääsee ostoslistalleni! Palkkapäivää odotellessa.

    VastaaPoista
  18. ^^ Suosittelen ostoa kyllä! :)

    VastaaPoista
  19. mistä maasta nuo born prettyn tuotteet tulevat? paljonko postimaksut mahtaa olla ja pitääkö maksaa jokin tullimaksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee muistaakseni Hong Kongista tms. joten tullimaksuja voi tulla, jos tilaat yli 20 eurolla. Riippuu ihan jääkö tullin haaviin vai ei. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)