perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ei-jouluiset kynnet

Oon saanu aika usein palautetta tässä joulun jälkeen, että mun kynnet näyttää jouluisille, vaikka se ei suinkaan enää näin joulun jälkeen ole ollut tarkoitukseni. Ehkäpä se johtuu siitä glittermäärästä jota tykkään kynsiini tunkea? ;D Otin nyt kuitenkin tietoisen riskin laittaessani pari päivää sitten kynsiini Ruby Pumpsin. Tämä mm. China Glazen joulukokoelmassa "Loves You Snow Much" ilmestynyt punainen ihastus on minun silmissäni Emerald Sparklen pari ja nämä yhdessä muodostavat hyvin jouluisen kokonaisuuden.

En kuitenkaan tälläkään kertaa tahtonut tehdä joulukynsiä joulun jo ollessa (onneksi) takanapäin. Niinpä mietin, että mitä jouluna nyt ei ainakaan ole perinteisesti, mihin joulua ei liitetä heti ekana. Nooh. Kesä. Kesällä on kukkia. Teenpä siis kukkia.


Näitä samaisia kukkia olen tehnyt aiemminkin täällä, hieman keväisemmässä muodossa. Kukat tehty siis dotting toolilla ja Wild and Crazyn Montanalla, koristeena 2 mm vaaleanpunaisia strasseja, päällä Poshen pikakuivattava. Asusteena toimivat punaisiksi värjätyt hiukset, tykkään!

Minusta näissä kynsissä onnistuttiin nyt välttämään se jouluisuus, minusta tämä kuviointi muistuttaa enemmän jotain pöytäliinaa/lakanaa/verhoja. :D


Ja oon muuten tyytyväinen, että kuuntelin neuvoja ja ostin tuon Ruby Pumpsin. Meillä useimmilla varmaan on tiettyjä lakkoja, joita himoitaan kerta toisensa jälkeen mutta ne jää ostamatta, kun jokin kiinnostavampi tapaus päätyy ostoskoriin. Ruby Pumps on aina väistynyt jonkun lakan tilalta, nytpäs ei. Sama kävi China Glazen Pool Partyn kanssa, sitäkin olen himoinnut jo kauan mutta vasta viime tilaukseen ujutin senkin. Sekin on muuten vielä testaamatta. Niinkun on muuten aika moni muukin lakka viime TD-tilauksesta. Asiaa siis riittää, kunhan saisin itseni sorvin ääreen lakkailemaan näitä kynsiä ja kirjoittamaan kirjoituksia. On vaan tainnut laiskamato iskeä tähän neitiin pahemman kerran.

Mitä piditte päivän kynsistä? Entäs Ruby Pumpsista? Tahtoisin tietää myös, että mikä on teidän SE lakkanne, jota kuolaatte kerta toisensa jälkeen, mutta se jää aina ostamatta?

16 kommenttia:

  1. Heh, mulla SE lakka China Glazen Bad Kitty :D Vielä minä sen hankin..!
    Ruby Pumpsin omistan jo mutten ole kerennyt lakkaan sillä kertaakaan :/ Tavallaan sekin on aina väistynyt jonkun lakan tieltä kun olen mieluummin aina tarttunut johonkin muuhun lakkaan :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! :) Ja ne kyllä vähän muistuttaa jotain pöytäliinaa tai verhoja kun mainitsit. :D Mutta muuten nätit, eikä joulu tule mieleen yhtään. :)
    Mä oon himoinnut viime aikoina China Glazen Nakedia, Zombie Zestiä ja Poolside lakkoja. :) En varmaan saa koskaan aikaiseksi hankkia niitä itselleni. :D

    VastaaPoista
  3. Mulla se lakka oli myös nimenomaan Ruby Pumps. Kerran toisensa jälkeen hypistelin sitä Kicksissä ja aina jätin hyllyyn. Ja kun lopulta tilasin sen Nailetc:ltä, se olikin tilapäisesti lopussa ja jäi pois tilauksestani. Kun seuraavan kerran kävin Kicksissä, poimin lakan vihdoin mukaani :D Kauniit kynnet, RP on IHANA lakka!

    VastaaPoista
  4. Ruby Pumps <3 Yks lempparilakoista.
    Mulla on siinä mielessä onnellinen tilanne että en oo sylkässy puoleen vuoteen mihinkään kynsilakkapuljuun päinkään(miten voi olla mahollista)eikä mulla oo sitä "aina väistyvää"lakkaa tällä hetkellä ollenkaan.
    Ruby Pumpsia olen joka tapauksessa tilaamassa jemmaan ainakin pullollisen.

    VastaaPoista
  5. Valkoisia joulutähtiä!

    No ei vaiskaan, oli vain iiihan pakko laukaista LOL

    Minusta glitterit sopii tosi hyvin kevättalveen, kun juhlitaan auringon välkettä hangilla ja joka puolella. Saa sormissakin olla vähän bling-blingiä :)

    VastaaPoista
  6. Ihana, kaunis lakkaus!

    Ruby Pumps on yksi "ehkä joku toinen kerta" -lakka. Ja on se ihan tajuttoman kaunis! Muita vastaavia ei nyt oikein tule mieleen, kun parin lakan osalta vihdoinkin "luovutin" ja ostin ne :)

    VastaaPoista
  7. Ryby Pumps on kaunis, samoin kun sun kynnet (:

    Mulla se lakka, jota kuumottelen on itseasiassa OPI - Parlez-vous OPI? jota tosin ei enää nettikaupoista saa vaan jota ebaystä himoitsen... yritän uskotella itselleni että Uptown Girl poistaisi tarpeeni tota kohtaan, muttei tästä tuu mitään :D

    VastaaPoista
  8. Mitään SE lakkoja mulla ei taida olla enää hankkimatta, mutta sellaisia "toi olis kiva saada" -lakkoja on. Esim. China Glazen Re-Fresh Mint oli pitkään sellainen, joka jäi aina pois tilauksesta, mutta nyt sen hankin vihdoin ja viimein! :)

    China Glazen Millennium -lakka mun pitäisi vielä hankkia joku päivä, vaikka siinä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Musta vaan tuntuu, että kaikki mun hopeiset kynsilakat vivahtaa lilaan, joten olisi kiva saada ihan puhdas hopeinen lakka, mikä sopii myös leimailuun. Tuo Millenniumhan oli aika pitkään loppuunmyyty joka paikassa, mutta nyt sitä tuntuisi taas saavan näistä tutuista nettikaupoista. Ehkä se pääsee siis seuraavaan tilaukseen mukaan. Ai niin, munhan piti olla ostolakossa! :D

    Mä tykkään kaikista kukkakynsistä, oli pöytäliinamaiset tai ei! :)

    VastaaPoista
  9. Veeu: Mulla kanssa Bad Kitty aina kummittelee mielessä ja lopulta päädyn mielessäni siihen että "ei, ei se oo kuitenkaa kiva". :D

    Serrated B: Kiitos! :) Hehe, muistutit minua yhdestä postauksesta joka pitänee tehdä Poolside-lakkoihin liittyen! ;D

    Papu: Hihi! Mikähän tossa RP:ssä on että sitä himoitsee mutta sen osto kestää.. ;D

    Plaz: RP on kyllä niin ihana että jemmapullo kannattaa olla. ;D

    Doo: Ei apua, ei joulua! :D Glitterit sopii ehdottomasti kevättalveen. ;) (Ja kevääseen, talveen, syksyyn, kesään..) Ainakin tällaisen harakan mielestä! :D

    Lumi: Kiitosta! :) Se on kaunis kyllä, se vaan jää raukka muiden lakkojen varjoon. :'(

    Salla: Kiitos ! Sun pitää ihan selkeesti metsästää se itelles, että saat mielenrauhan. Vaikka Uptown Girlkin on mielettömän kiva!

    Puggie: Millennium on kiva kyllä! Sen avulla voi melkein peilata itseään, eli pinta on ainakin minun mieleeni. ;D Ja toimii leimauksessa!

    VastaaPoista
  10. Mä tykkään noista:) Kuten (lähes) kaikista sun luomuksista!

    VastaaPoista
  11. Ihana on Ruby Pumps ja kynnet muutenki ! 8)
    Ja mul ei toisaalt oo mtn 'se' lakkoi, mut sellasii mitä ois kiva saada ni on pari mieles (=

    VastaaPoista
  12. Glassy: Kiitosta! :)

    Nebu: RP on ihana, kiitos! :)

    VastaaPoista
  13. Kauniit kynnet! Oot mun kynsi-idoli. XD Ruby Pumps on aivan ihana! mun all-time-favourite. :P

    VastaaPoista
  14. ^^ Aww, kiitos. :') Se on kyllä ihana lakka, sopii vaikka ja minkä kanssa!

    VastaaPoista
  15. Taas kerran todella kauniit kynnet:)

    Rubyn kanssa on käyny just sillei, että oon aina käyny ihastelemassa, mutten kuitenkaan ole ostanu. Sitte ostin sen tässä syksyllä ja voin sanoa, että tykkään;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)