keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kynsien kasvatus -video

Ei, tässä ei nyt ole kyse mistään videosta jolle olisin kuvannut kynsien kasvatamista vaan tuttuun tapaan höpötän teille, tälläkertaa hyvin väsyneenä. En vain jaksanut kirjoittaa tätä kaikkea postausmuotoon, joten toivottavasti video kelpaa!

Minulle tulee päivittäin/viikoittain useita kysymyksiä kynsistäni, niiden aitoudesta ja siitä miten olen saanut kynteni tällaisiksi. Videolta löytyy vastaus ja esittelen lisäksi mitä tuotteita minulla on käytössä  atm näille kynsille ja miten olen nämä kynnet "hankkinut".



Kasvatusvideo from Sonne on Vimeo.

Niille jotka eivät tahdo katsoa videota niin tiivistin:

Kynteni olen kasvattanut pitkiksi ja pidän ne pitkinä seuraavien avulla:
- geenit
- monipuolinen ruokavalio
- biotiini
- vedellä lotrauksen välttely
- lasiviila
- kynsien ja käsien rasvaaminen ja öljyäminen

Mua taas kiukuttaa ja kuulostan ihan pissed offilta videolla, mutta älkää antako sen häiritä, emmää teille oo vihanen. :( :D

PS. Kuka bongas mun hiukset videolta...

EDIT: Lisäsin hintoja ja ostopaikkoja:

Biotiini - ruokakaupoista, n. 6 €/purkki

Lasiviila - Omani top-kosmetiikka.comista, n. 9 €. Lasiviiloja saat kaupoista joissa myydään kosmetiikkaa, hinnat vaihtelevat viilan mukaan (Kicks, Citymarket, Anttila jnejne..)
SEN käsivoide - Anttilasta, 1,50 €
OPI Avojuicet - Omani alennuksesta Stockmann Beautystä, 10 € (n. 18,50 €), sis 6 eri tuoksuista voidetta
CesarsSecrets kynsinauhaöljyt - CesarsShopista 3,57 €/kpl
Kynsinauhaöljykynät - eBay/Bornpretty store, n. 1 €/kpl. Myös mm. Cesarsilla myydään kynämallisia kynsinauhaöljyjä 4,50 €/kpl

52 kommenttia:

  1. Mullakin on käytössä tuo sun ekana vilauttama SEN:n Strawberry & Milk- käsivoide, ja olen kyllä ihan hurjan tyytyväinen, mahtava tuoksu ja maksavatkin sen huikeat 1,8€ kipale :D

    VastaaPoista
  2. Ite suosin noita edellämainitsemiasi juttuja myös :) Ja etenkin se, että tiskaa ja siivoaa siivoushanskat kädessä, se on yleisin mitä neuvon jos joku kysyy että miten pidät kynnet ettei ne katkea jne :) Ja kynsiä ei käytetä työkaluna :P Tölkin avaukseenkin huudan rohkeasti ja tyttömäisesti miestäni joka vaan tuhahtelee kynsijutuille ;D

    VastaaPoista
  3. Mäkään en saa videoo toimimaan=(

    VastaaPoista
  4. Pulilakka: Joo se on hyvää ja se tuoksuu ihanalle! ;D

    Nunnu: Jep! Mun piti kanssa mainita toi, että ei sais käyttää työkaluna, unohdinpa mainita luonnollisesti.. :D

    Vilkku & Linxu: Auts, en osaa sanoa miksi ei toimi, kyselin ihmisiltä ja ainakin heillä keneltä kysyin video toimii. Johtuisikohan selaimesta.. o.O Mitä se sitten valittaa se video, kun ei suostu toimimaan?

    VastaaPoista
  5. se on vaan musta ruutu ei niinku pysty klikkaamaan "play"

    VastaaPoista
  6. Onko tuolla biotiinillä jotain "sivuvaikutusta"? Eli kasvaako kulmakarvat paksummiksi/muuttaako paljoa muotoaan?

    VastaaPoista
  7. Vilkku: Hmm. Taitaa johtua selaimesta, jotenkin tää Vimeo ei tue Internet Exploreria ja sen tiettyä versiota. Pistän tämän Youtubeen niin pitäisi poistua se ongelma. :)

    Ano: En ole ainakaan itse huomannut mitään sivuvaikutuksia. ;D

    VastaaPoista
  8. Höh, mä jo ajattelin että sais kattella kynsien kasvamista videolta ;) Ei vaan, hyvä video! Tee ihmeessä lisääkin videoita, hauska katsella suomalaisten tekemiä, youtuben videoiden lisäks.
    Vois melkein matkia tätä miten ite kasvatan/hoidan kynsiä, kun mulla oli aivan eri lähtökohta, eli ns. huonot kynsigeenit.

    VastaaPoista
  9. Sonne:
    On sun edelliset Vimeo videot mul toiminu, mut nyt se sanoo vaa jtn virhe sivulla..

    VastaaPoista
  10. Sulla on jälleen ihanan symppis ääni :)) Ajattelin tota biotiinia mennä ostamaan (pitkään ollu jo harkinnassa...). Ootko huomannu sen vaikuttavan ihoon tai hiuksiin jotenkin?

    On muuten älyihanat noi sun liukuvärjäyksetkin :))

    VastaaPoista
  11. Toi, että video ei toimi, johtuu selaimesta. Tai ainakin mulla toimii hyvin mozillalla, mutta internet Explorerilla näkyy vaan just toi kyseinen musta neliö.. Kumma juttu :) Ja vielä pitää sanoa, että tää oli tosi kiva video. Kiva kun teit tälläsen.

    VastaaPoista
  12. Useammin vaan videoita! :) Ne on kivaa vaihtelua kirjotettuihin postauksiin

    VastaaPoista
  13. Näitä on aina kiva kattella:D Itekkin meinasin just tehä postausta miten mie hoidan kynsiä, mutta sapi nyt sitten nähä, miten idean kanssa käy..:)

    VastaaPoista
  14. Arr, enpä saanut tätä Youtubeenkaan ladattua, pöh. :(

    Laura: Hahaa, ei sentään. ;) Ja kiitti! Teille on kiva tehä videoita. Ja varasta ihmeessä, kivaa kuulla toisenlainenkin näkökulma tähän!

    Linxu: En kyllä keksi mistä se voisi johtua, mutta epäilen että en voi tehdä asialle mitään. :/ Kannattaa koittaa toisella selaimella tms. :)

    Glassy: Aaw, kiitti. :) No hiuksiin ehkä, mutta en mitenkään suuremmin. :) Kynsiin se tuntuu mulla kyllä vaikuttavan eniten, tai ehkä niihin kiinnitän eniten huomiota. ;D

    Viivi: Jeps, niinpä. Kiitosta, kiva kuulla että tykkäätte. :)

    Suvi: Hih! Musta vaan tuntuu että höpötän aina eikä ketään kiinnosta mun videot ja teen niitä liian usein. ;( No ei vaan, tykkään tosi paljon tehä videoita!

    Mmeri: Whii kiitti. :) Tee ihmeessä postaus aiheesta. ;D

    VastaaPoista
  15. Tää ei kyllä varsinaisesti liity tähän, mut onnistuinkohan mä tajuumaan vesimarmoroinnin ohjeen jotenki väärin kun lakat ei jää pinttaan. Voitko tehä videotuton joskus?

    VastaaPoista
  16. Oot niin hyvä tekkeen nuita videoita ja niitä on kiva kattoa :) Ja niin myös tykkään sun kynsien mallista ja pituudesta paljon! Mutta kun sanoit tuossa veden välttelystä niin minä käyn kerran viikossa uimassa uimahallissa koska harrastan sukeltamista ja joskus käyn useamminkin kuin kerran viikossa ja minun kynsille ei oo minusta käyny mitenkään huonosti ja mulla ei ees normaalisti kulu lakkaukset yhtään sielä vedessä. Ja mulla kasvaa kesäisin kynnet tosi paljon nopeanpaa kun tavella ja uin kesäisin joka päivä. Mitä sun kynsille on sitte käyny ku oot ollu esim. uimahallissa uimassa? Olis kiva tietää :)

    VastaaPoista
  17. superkiva video! :) lisää tällaisia, ja nytpähän tiedän miten saan kynteni kasvamaan vielä pidemmiksi.
    Olisi ollut vielä aika isoa plussaa jos olisit kertonut mistä näitä tiettyjä kynsiöljyjä jne. voisi Suomesta löytyä. Ja vähän hintoja ja sitä rataa :D ja pyydän anteeksi jos ne kerrotaan videolla, unisena ei kannattaisi tehdä yhtään mitään :DD

    VastaaPoista
  18. Kiitos videosta, näitä on mukava aina katsella ja kuunnella. :) Missä noita SENin käsivoiteita myydään?

    VastaaPoista
  19. Jess nyt toimiii :) Ihanaa ku teit oli apua paljon :D

    VastaaPoista
  20. kiki: Tippuvatko pisarat kulhon pohjaan? Jos näin, niin onko vesi suunnilleen huoneenlämpöistä tai mieluumin lämpimämpää kuin kylmempää? Ja tiputatko lakkapisarat miten korkealta? Niiden ei tarvitse tippua korkealta, mielellään läheltä veden pintaa. :) Voin tehdä videotutoa aihesta myös.

    Julia: Ooi kiitos. :) Vesi ainakin minulla pehmentää kynsiä. Kynnet kun koostuvat levyistä, joiden välissä on rasvoja, niin nämä rasvat eivät tykkää vedestä-> kynsilevyt eroavat, kynnet liuskoittuvat ja katkeavat helpommin. Mutta hyvä jos sinulla ei ole tällaista ongelmaa. :) Jos pidät lakkaa aina kynsissä kun uit niin ehkä se auttaa ettei kynnet kastu sisältä niin paljoa. ;D

    Noora: Kiitosta! Minun oli ensin tarkoitus kertoakkin näistä videolla, mutta jotenkin se jäi pois. Lisäsin näitä tietoja nyt postauksen perään. :)

    Ellie: Anttilassa ainakin, ostin omani sieltä. :)

    Vilkku: Hyvä homma! Ja ole hyvä. ;D

    VastaaPoista
  21. Löysin tän sun blogin just eilen ja pakko sanoo että alan seuraamaan! :-)

    Tää postaus tuli nyt todellakin tarpeen. Mun on aikasemmin pitäny käydä ostamassa biotiinia, ja nyt sain hyvän syyn! Pitäis kans ruveta rasvaamaan käsiä useemmin ym :---)

    oot paras hahah :D

    VastaaPoista
  22. Siis ne vaan jää sinne kupin pohjalle, Ja china clazet haihtu kokonaan veteen. Toi tiputuskorkeus oli kyl hyvä idea. Pitäiskö sen lakan jaada lillumaan siihen pinnalle?

    VastaaPoista
  23. Ano: Aww! :D Kiva kuulla että tykkäsit ja jäät seuraamaan. :)

    kiki: Niiden kuuluukin levitä, eli siis "haihtua" veteen. :) Aina pisaraa toisen levinneen pisaran keskelle ja muotoilla se kuvio hammastikulla haluamakseen ja sitten kynsi veteen. :)

    VastaaPoista
  24. Ja miten päin kynsi kastetaan? ;D

    VastaaPoista
  25. ^^ Siten päin, että saat sen kuvion otettua helpommin kynnelle. D:

    VastaaPoista
  26. Onneks nyt toimii video, ni oon itekki sen nähny (= Ol kyl hyvii vinkkei et kiitos niist !

    VastaaPoista
  27. ^^ Hyvä jos nyt toimii ja kiva kuulla että vinkeistä oli hyötyä! :)

    VastaaPoista
  28. Hei muuten: ostitko noi kynsinauhaöljykynät ebayssä myyjältä glmalabel?! Jos ostit kuinka nopeasti ebayhin tuli tieto että ne on lähetetty. Tilauksen tein jo sunnuntai-iltana eikä vieläkään ole tietoa että ne olisi lähetetty?!

    VastaaPoista
  29. tarkotin siis glamlabel. Tuntuu kyllä että ostit siltä yheltä toiselta miltä itsekkin meinasin tilata... :D

    VastaaPoista
  30. ^^ En ostanu glamlabelilta, vaan lilyangstoresta tms. :) Joskus saattaa olla, etteivät he merkkaa tuotteita ollenkaan lähetetyiksi vaikka ovat lähettäneet, suurin osa myyjistä lähettää n. parin päivän sisään maksusta. :)

    VastaaPoista
  31. Okei, kiitti.


    Èilen oli merkitty lähetetyksi, pelästyin vain liikaa ensimmäistä tilausta! :) Mutta kyllä tilaaminen olikin sitten helppoa, kiitos sun ja passion for nailsin ebay ja paypal -tutoille. Ensimmäisellä kertaa en nyt sitten kuitenkaan niitä fimoja tilannut, mutta uskon että tässä lähiaikoina (tai ehkä sitten kun muut on tullut) lähtee ne tilaukseen! :)

    VastaaPoista
  32. ^^ Ole hyvä, kiva että oli apua! :)

    VastaaPoista
  33. Käytän myös tuollaisia ''tabletteja'', melkein sama, mutta nimellä Tehopii.

    VastaaPoista
  34. ^^ Olen nähnytkin niitä, toimivatko hyvin? :)

    VastaaPoista
  35. Joo, tosi hyvin, jo kahdessa viikossa hyvät tulokset :o Kuulostipas mainokselta ;D

    VastaaPoista
  36. myydäänkö noita opin avojuiceja muualla kun stockmann beautyssä ja voiks niitä tilata jostain?

    VastaaPoista
  37. Anni: Hyvä homma jos toimii. ;D

    Anonyymi: Ainakin eBaysta voi tilata ja muistakin ulkomaisista nettikaupoista varmaan, en ole hirveästi tutustunut mutta kyllä löytyy monesta paikasta. Kickseissä on myös Avojuiceja ja varmaan kaikissa niissä paikoissa missä OPIa muutenkin myydään. :)

    VastaaPoista
  38. ja myydääks noi kaikki kuus samassa paketissa? onks ne jotai kynsivoiteita? :DD

    VastaaPoista
  39. ^^ Juu noita Avojuiceja myydään joko tollasina 6-packeina tai sitten erikseen noita pieniä taikka sitten isoissa pulloissa. Ne on hyväntuoksuisia käsivoiteita. :)

    VastaaPoista
  40. Haluaisin niistä Avojuiceista ne kaikki kuus eri tuoksua pieninä pulloina, mut haluaisin ne sellasena 6-packinä, joten oliks se kuuden paketti joku limited edition - tuote vai myydäänkö sitä vielä? Ite oon kattonu jo Stockalta ja Sokokselta, aion tsekata vielä Stockmann Beautyn, Kicksin ja Sokos Emotionin, mut jos mistään ei löydy niin voitko sanoo jonku osotteen mistä vois tilata ne kaikki sellasina pieninä (ja mieluiten 6-packina)? Kiitos:)

    VastaaPoista
  41. ^^ Hih, Avojuiceja itseasiassa on hurjasti enemmänkin tuoksuja kuin vain nuo 6 kappaletta, ei ole Limited Edition tuo 6-pack, ainakin eBaysta (ebay.com) löytyy noita 6packeja ja yksittäisiäkin pulloja. :)

    VastaaPoista
  42. Voitko sanoa joitain muitakin nettikauppoja, en nimittäin haluaisi tilata eBaysta...

    VastaaPoista
  43. ^^ En osaa sanoa, googlettamalla varmaan löytyy muita kauppoja. :)

    VastaaPoista
  44. paksuntaako se biotiini kynsiä :D

    VastaaPoista
  45. ^^ Ei se automaattisesti paksunna, voi kyllä vahvistaa. :)

    VastaaPoista
  46. ookei ja kiva blogi sulla :D

    VastaaPoista
  47. onko noi opin kynsinauhaöljykynät riittoisaa tavaraa?

    VastaaPoista
  48. ^^ Nämähän eivät siis ole aitoja OPI-öljykyniä, mutta ovat ne kohtalaisen riittoisia, mutta on niissä vähemmän tavaraa kuin noissa minun öljypulloissa. :)

    VastaaPoista
  49. Etkö siis käytä kynnenkovettajaa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä kovettajaa, joskus käytin, mutta se kovetti mun kynnet liian koviksi, joten ne katkeili ihan solkenaan. :I

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)