maanantai 7. maaliskuuta 2011

OPI - Simmer & Shimmer

Oon ollu tosi tosi tylsä kynsiharrastaja tässä viimeviikon aikana, oon poistanu yksväriset lakkaukset vissiin 4 kertaa ja ollu tyytymätön kaikkeen. Oon kokeillu mattaa ja shimmeriä ja ties mitä, mutta mikään ei oo miellyttäny mun silmää. Toissapäivänä lätkäisin glitteröverit, kun aloin yksinkertaisesti kyllästyä siihen, että mikään ei oo hyvin kynsissä.


Lakkana OPI:n Burlesque-kokoelmasta Simmer & Shimmer. Ihanahan tää on, ei voi kieltää. Koristelujakaan en ole saanut tehtyä kun tuo viimeviikkoinen jatkuva lakkojen poisto sai kynsilakanpoistoaineenkin loppumaan, enkä ole vielä löytänyt uutta, huoh! Minä aika harvoin (kai) valitan kynsiasioista blogin puolella, joten toivottavasti suotte sen minulle tällä kertaa. Itse vihaan lukea blogeja, joissa joka postauksessa valitetaan jostain, mutta kyllähän siihen näemmä alistuu jokainen joskus.

Toinen harmaita hiuksia nostava asia on tuo kynsilakka/-tarvike-kirppis, jossa suurinta päänvaivaa aiheuttavat postikulut. Mulla ei oo sinänsä mitään ongelmaa kirjoittaa kirppispostauksen kylkeen teille hirveitä listoja siitä, miten postikulut minkäkin tuotteen kohdalla menee, mutta epäilen, että se saattais häiritä teitä. Ehkä mä keksin tässä jonkun järkevän ratkaisun vielä. Hemmetin posti ja sen säännöt. :D Myytävät on päätetty kuitenkin ja kai hinnoiteltukin, vielä pitäis tehdä se suurin urakka, eli saada ne tänne blogiin..

Millaiseen lakkaan sinä turvaudut kiireessä?

12 kommenttia:

  1. pistät vaan pitkän listan, ei haittaa :D!

    VastaaPoista
  2. Wild and Crazyn ihanaihana rakkauslakka, harmaa Anchorage on kiireisen valinta. :)

    Joskus saa vähän valittaa, jos tuntuu siltä. ;)

    VastaaPoista
  3. Jotenkin ihanan överit. :D Tosi glitterinen! Ja mä kun just ajattelin tehdä tiikerikynnet niin nyt tekee ittekin sitten mieli tehdä kunnon glitterpläjäys kynsiin. :'D

    VastaaPoista
  4. Ostin itse kanssa just pari päivää sit ton lakan. ihuna on , pakko myöntää <333

    VastaaPoista
  5. Tuo lakka on täysi rakkaus O.O

    VastaaPoista
  6. Hmm.. WaCin Bombay on aina aika varma valinta !

    VastaaPoista
  7. Noilla OPI:n glitterilakoilla tulee kyllä hienot kynnet! :) Olenko ainoa jonka mielestä ne on hirmu hankalat saada pois? Kiireessä tulee ehkä vedettyä vaan joku yksivärinen lakkaus jonka väri silloin mielyttää ja sen voi sitten koristella kätevästi myöhemmin.

    VastaaPoista
  8. Kiva et kerroit, että ottaa päähän, muuten oltais ihmetelty mikä on vialla :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan värinen, ittekki oon kattonu noita burlesque lakkoja kuolaten (:

    http://loveyournailss.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Petra: Nyt on sitten tulossa semmonenki lista. ;D

    Sanna: Anchorage on nätti kyllä! :)

    Serrated B: Hihi, kiitos. ;D

    SalluGGa: Se on söppänä lakka. ;D

    Ine: Hih!

    Nebu: Piti oikein hetken miettiä mikä on WaC, sitten tajusin! :D

    Anonyymi: Juu nuo glitterlakat on ihan kamalia poistettavia! Foliomenetelmällä onneksi melko kivutonta! :)

    Glassy: Äää. :D

    Råndom: Burlesquet on iihania!

    VastaaPoista
  11. Voisiko joku vähän valaista avutonta :) Millä nuo glitterit saa pois? Mainitsit foliomenetelmän, mikä se on :D

    ja Miten ihmeessä saat kyntesi kasvamaan noin nätisti! Mulla lohkeilee ja katkeaa vaikka yritän kuinka kasvattaa!

    VastaaPoista
  12. ^^ Lueppas täältä: http://sonnela.blogspot.com/p/faqukk.html tarkempaa postaustakin olen kynsien kasvatuksesta/hoidosta tekemässä, kunhan ehdin. :)

    Foliomenetelmä on sellainen että otetaan normaalia foliota jota kaupassa myydään, revitään sopivat palat jotka saa hyvin sormien ympäri kiedottua. Otetaan vanulappu, jaetaan 4 osaan (puoliksi ja puolikkaat puoliksi). Jokainen vanulapun pala kastetaan reilusti kynsilakanpoistoaineeseen, laitetaan kynnelle ja kiedotaan foliolla, että lappu pysyy paikalloaan eikä kosteus haihdu lapusta. Annetaan vaikuttaa väh. 5 min, hierotaan hieman menetelmää kynnellä ja otetaan pois - > tadaa glitterlakka on poistettu!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)