perjantai 4. maaliskuuta 2011

Trans Design -saalis

Tällä kertaa en höpöttele kovin paljoa, vaan antaa kuvien puhua puolestaan! :) Kuvat kannattaa klikata taas isommiksi.


Uptown Girl oli ottanut jostain syystä vähän auennut. :0 Onneksi ei ollut pahasti sotkenut muita pulloja. Sen sijaan, että olisin äkkiä siivonnut pullon niin tietenkin otin siitä blogiin kuvan..




Siinäpä ne! Teen tuskin mitään tarkempaa esittelyä näistä, jollette sitten tahdo? Kuvia sävyistä voi kuitenkin googletella suht helposti. :)

Kiva muuten nähdä, että tykkäsitte eilisestä kirppis-ideastani! Katselin eilen tavarat valmiiksi, mutta urakka on vasta alussa, nyt pitäisi kuvata ne ja keksiä hinnat ja saada ne blogiin asti. Ilmoittelen sitten etukäteen koska kirppis on luvassa, ettei keneltäkään ainakaan siksi pitäisi mennä kirppis ohi! :)

15 kommenttia:

  1. Mitens toi Uptown nyt tollee aukeillu 8 <<
    Äää Pool Party ♥ Luv it !
    Ja noi OPIt (ainaki vika) näyttää Burlesquen hilelakoilt ? ;o Ne on kans mun himotuslistal : DD

    VastaaPoista
  2. Äh, kirjoitin aikaisemmin tänään kommentin, mutta joku errori iski...

    Eli, mua askarruttaa tuo ulkomailta tilaaminen. Tässä eräänä päivänä mietin josko sitä itsekin tilaisi lakkoja jostain putiikista. No, satuinpa sitten vain löytämään maininnan josta sain sen kuvan ettei se tilaaminen olisikaan enää niin halpaa. Muistaakseni 1.3. tuli voimaan joku muutos ALV:n perintään liittyen. Niin, se kysymys oli siis se, että onko tuo muutos vaikuttanut miten paljon, onko ulkomailta tilaaminen edelleen miten edullista? Varmaan hölmö kysymys, mutta oon vähän ulalla näistä asioista ;D

    VastaaPoista
  3. Mulla ei ole koskaan menny lakkapullo rikki tai vuotanu! Olen tosi ylpeä ittestäni :)

    Suositteletko Dependin lakkoja? Ajattelin pitkästä aikaa ostaa, mutta kun en muista laadusta mitään... Mikä on pysyvyys?

    VastaaPoista
  4. No mitäs kaikkea kirpparilla tullaan näkemään? (---:

    VastaaPoista
  5. Nebu: Posti on kohdellu sitä kovakouraisesti täällä Suomen päässä. ;(

    pipale: Hmm, en osaa sanoa tuohon mitään kyllä, oma tilaukseni tuli tehtyä ainakin ennen maaliskuuta joten siihen se tuskin olisi vaikuttanutkaan. :o

    Glassy: Sanoisin, että aika keskiluokkaa pysyvyydeltään, eivät heti kulu mutteivät kestäkkään tuhottoman kauan. Riippuu myös aikapaljon alus- ja päällyslakasta tuo pysyvyys. ;d

    petra: Koristelulakkoja, pikkukynsilakkoja, pari China Glazea, fimopötköjä, tarroja yms yms koristeita. :)

    VastaaPoista
  6. Postilaatikostani tupsahti pieni ruskea kirje, iso kiitos sinulle siitä!

    Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä jos ei kauhean isoa sotkua tullut vaikka pullo oli vähän auennut! Minä taas tässä yksi päivä huomasin kuinka yhdessä lipaston laatikossa, jossa säilytämme kaikki shampoot yms. oli yksi shampoopullo auennut ja mömmöt olivat levinneet kaikkiin muihin putiloihin ja käsipyyhkeisiin. Niin ja pohjalla oli iso kuivunut läntti shampoota. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, ei ihan helpolla lähtenyt pois kun oli niin jämähtänyttä. :D

    VastaaPoista
  8. Mä en ainakaan ole kuullut mitään mistään alv-muutoksista, eikä tullin nettisivuillakaan ole mitään tietoa kyseisestä asiasta. Kunhan tilaa alle (noin) 45 eurolla, ei mitään alv-asioita tarvitse edes miettiä, sillä kyseiset paketit eivät jää tulliin, eikä niistä makseta minkäänlaista alvia Suomeen. Toki tullilla on oikeus tutkia kaikki paketit, mutta itse olen joutunut hakemaan tullista vain paketteja (ja joutunut maksamaan siis alvin), joiden arvo on ollut reilusti yli 50 euroa (puhutaan siis sadoista euroista). Kynsilakkoja harvemmin tulee tilattua tuollaisilla summilla! :D Mutta jos tilaisi, pitäisi maksaa lisäksi siis 23 %:n alv. Varsinaista tullimaksua kosmetiikasta ei tarvitse maksaa.

    Mulla on Ruby Pumpsia tänään kynsissä ja heti tuli kehuja Stockan kassalta! :)

    VastaaPoista
  9. Tuohon alv-asiaan lisäisin vielä, että viime syksynähän oli puhetta siitä, että tuo n. 45 euron raja laskettaisiin n. 22 euroon. Tietääkseni se jäi kuitenkin toistaiseksi vain suunnittelun tasolle. On tuo kuitenkin sen verran iso juttu, että jos se olisi tullut voimaan 1.3. alkaen, olisi siitä varmasti uutisoitu joka paikassa ja pitäisihän se lukea tuolla tullin nettisivuillakin. Ainakin 3.3.2011 n. 37 euron paketti tuli vielä ihan vanhaan tyyliin! ;)

    VastaaPoista
  10. Hei, en tiedä oletko jo huomannut mutta näyttäisi siltä, että blogisi ulkoasua on kopioitu aika räikeästi. Toisaalta sitä ne valmiit leiskat ovat.

    http://kynsiblogi-glitter.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Eve: Ui, hyvä että löysi perille! ;D

    Serrated B: Voi ei! :D Oli varmaan kiva koittaa poistaa sitä. :s

    Puggie: Nonnih, kiitos tästä! Niin minäki mietin, että en ole törmännyt tuohon alviin, joten ei se varmaan kauhean laajalti vaikuta ostoksiin. Ja Ruby Pumps on ihana! :)

    Anonyymi: Oo, no empä ole huomannut. :o Totta, eihän sille mittee mahda, valmiit leiskat ja niiden käyttö on mitä on..

    VastaaPoista
  12. love it!!!
    great post!!!!
    amazing!!!=D
    xx

    VastaaPoista
  13. Juuri tuota juttua tarkoitin ja ihmettelin itsekin kun ei siitä ole uutisoitu. Mutta avokki tuossa alkoi tutkimaan ja ilmeisesti tuo muutos tulee voimaan vasta vuoden 2013 alussa. Huh, voin siis huoletta tekaista tilauksen =)

    VastaaPoista
  14. Silvia: Thanks! :)

    pipale: Aa. :o No onneksi ei vielä tule voimaan!

    VastaaPoista
  15. En sеx partner er det samme sοm en knullevenn eller en
    venn med forԁeler. Siden har viгkеlig forandrеt livet
    mitt og jeg ег veldіg glаd for
    det. Bеdre eг å ha en ”anal ԁouсhe” en ballong du kan fylle opр mеd væske, helst tilsatt litt ѕalt.


    my homеpagе; naken jentekropp

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)