keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Lakkaostoksia ja mieluisa dupe

Eilen kävin vähän shoppailemassa, mukaan tarttui tällä kertaa neljä kynsilakkaa.

Wet n Wild - Clear Nail Proctector Top Coat, Wet n Wild - Teal of Fortune, Wild & Mild - Ghost, Depend Nr. 252

Seppälästä ostin kolme vasemmanpuoleisinta lakkaa, ensimmäisenä Wet n Wildin väritön päällyslakka, jonka ostin korvaamaan Konadin päällyslakkoja. Katsotaan miten hyvin pärjää sitten leimausten päällä, raportoin kunhan ehdin testata. Tämä taisi olla 3,95 €.

Toinen vasemmalta on jo Facebookissakin jonkun aikaa sitten mainitsemani Wet n Wildin Teal of Fortune, joka on siis lakkarakkaus Orly - Halley's Cometin dupe. Dupejen löytäminen kokoelmistaan ei oo välttämättä niin mieluisaa, mutta jos lakka sattuu olemaan dupe yhdelle lemppareimmalle lakalle jonka omistat, niin dupeus on ihan sallittua ja jopa suotavaa. Halley's Comet on niin upea lakka, että oli ihan pakko ostaa tämäkin, vaikka edes siksi että voin verrata näitä ja mulla on joku  korvaaja tuolle lakalle, jos se sattuisi vaikka loppumaan (kröhöm).


Pulloissa eivät näytä kovinkaan samanlaisilta, Orlyssa on enemmän kultaa. Kynnellä ero kuitenkin on pienempi.


Vasemmalla Orly, oikealla Wet n Wild. Orlyssa on hieman enemmän kultaista jos nyt tahtoo verrata, mutta väittäisin silti, että melko sama sävy kyseessä, kamera varsinkin vahvistaa tuota eroa. Tässä siis halpa korvaaja Orlylle, Wet n Wildin Teal of Fortunen saa Seppälästä muistaakseni alle 4 euron hintaan, olikohan 3,95 €. Hyllyn tyhjyysaste kaupassa myös kertoi mulle sen, että muutkin ovat huomanneet tämän lakan viehättävyyden. 

Toinen Seppälästä mukaan tarttunut oli Wild & Mildin Ghost joka kummitteli (:D) mulle heti alaständiltä niin vakuuttavasti, etten edes jaksanut miettiä tulisiko mun käytettyä tätä kovin ahkerasti. Halpa hinta (2,95 €) takaa ainakin sen, ettei ihan kauhean korkealta pudottu vaikkei tästä ihan lempparilakka tulisikaan.

Wild & Mild - Ghost
Alunperin tarkoitus koko shoppailureissulle oli uuden kalenterin ja karvatarrarullan (..mikä sen oikea nimi on..) lisäksi hakea H&M:stä Confetti-multiglitter, mutta eihän sitä siellä ollut. :( H&M:ssä oli muita kivanoloisia uusia lakkoja kyllä, täytyy käydä katsastamassa niitä jossain välissä taas.

Pettyneenä Confetin jättämästä aukosta suunnistin Kicksiin, jossa oli ihan loppujämät China Glazeista puoleen hintaan, 3 tai 4 eri sävyä taisi olla jäljellä enää. Niistä ei tarvinnut siis mitään ostaa, mutta Dependin valikoimasta löysin puoleen hintaan yhden sinisen lakan, Nr. 252. Maksoin tästä siis 1,50 euroa.

Depend Nr. 252 (keskellä)

Pienoisia heräteostoksia tuli siis taas tehtyä kynsirintamalla, mutta ei se mitään. Huomaatte myös varmaan, että Seppälä on ihan paras paikka edelleen ostaa kynsijuttuja, jos ei tahdo netistä tilata. :)

Tykkäsittekö mun ostoksista? :)

53 kommenttia:

  1. mulla on tota päällys/aluslakkana ja tykkään kyllä ! :) tosin en leimaa mutta silti. saa kyllä olla vähän varovainen kun on esim. koristelulakalla piirrellyt että antaa kuivaa kunnolla ja levittää tarpeeksi lakkaa ettei leviä, mutta niinhän ne aina tuppaa :D

    ostin muuten Flormarin U16:n, sen violetin duochromen mitä ylistit ja oon ihan rakastunut ! <3 ihan mahtava lakka!

    VastaaPoista
  2. Voi ei. China Glaze -ostokset sun muut on vielä helppo välttää, koska niitä ei voi vaan vahingossa kauppareissulla ostaa. Seppälä sen sijaan on heti mun lähiruokakaupan vieressä :|

    VastaaPoista
  3. Mä en innostunut yhtään tosta Halley's Cometista/ niistä muista dupeista kun ne oli ajankohtasia. Ihastuin kuitenkin tohon Teal of Fortuneen kun sain sen omille kynsille, itseasiassa just nyt lakkailen sillä.

    Toi Ghost näyttää aika kiinnostavalta, pitänee käydä viikonloppuna vähän tutkailemassa sitä Seppälässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo Ghost on aika jännä lakka, en vielä tiedä minkä kanssa sen voisi yhdistää mutta eiköhän sen kanssa jotain keksi. ;D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia oot tehny! etenkin went n wild näyttää kivalta mietinkin että vaikuttaa jotenkin tutulta kun kattelelin seppälässä taisin muistaa tuon orlyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa, se on kyllä ihan ilmetty Halley's Comet! :)

      Poista
  5. Kauniita lakkoja olet ostanut, mutta siitä päällyslakasta on pakko sanoa, että minun oman mukaan se on tosi huonoa! Se kuivuu tosi hitaasti, ja kupliintuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toiv. ei tullut nyt tehtyä ihan hutiostoa. :I

      Poista
  6. Ihania lakkoja! Nyt tuli himo tuohon Wet N Wildin eal of Fortuneen..

    VastaaPoista
  7. mä kutsun karvatarrarullaa rullakarvaharjaksi :D mikähän sen ihan virallinen nimi mahtaa olla...

    VastaaPoista
  8. minä vaan...27.6.2012 klo 14.55

    heh, itse kävin kanssa kotiuttamassa tuon teal of fortunen :) ja hinta oli 4,95e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se oli 4,95! Mä muistin sitten väärin vähän. No alle vitosen kuitenkin! ;D

      Poista
  9. Mulle tuli tosta wet&wildistä mieleen ihan Flormarin U25, joka yksikseen näyttää ihan tolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Depend näytti pullossa paljon kivemmalta kun tuossa swatchattuna, tuollaisia sinisiä mulla on vaikka mitä samanlaisia, möh. ;(

      Poista
  10. Lähtikö teillä ongelmitta kynsistä tuo Teal of Fortune ? Sain taistella pitkään ennen kuin kynteni olivat puhtaat sen jäljiltä. Enkä edes käyttänyt hellävaraisinta putsaria.Vinkkejä, että millä sen saa näppärästi pois, muuten jää kyllä käyttämättä. Tosin Orlyn vastaava kyllä löytää varastosta :D

    VastaaPoista
  11. Hävis eka viesti bittiavaruuteen... Eli lähteekö teillä helposti pois tuo Teal of Fortune ? Sain taistella omani kanssa pitkään ennen kuin sain kynteni puhtaaksi. Enkä käyttänyt hellävaraisinta putsaria. Siinä sarjassa on muitakin hienoja sävyjä, mutta en tiedä tulivatko ne kaikki Seppälään. Ostin omani reissusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei se hävinnyt, kommentit tulee eka mun tarkistettavaksi ennen julkaisua. :) En oo vielä kokeillu tuota lakkaa, mutta pitääpä varautua..

      Poista
  12. Ootko koittanut ikinä gina tricotin kynsilakkoja ?

    VastaaPoista
  13. Teal of fortunea oon kuolaillu seppälässä käydessäni, muttei oo koskaan tullut tartuttua siihen, vaikka niin kovasti oon jostain Halley's cometin kaltaisesta haaveillukin...
    Tuosta päällyslakasta ois kiva kuulla, kun itekin tartten jotain sellaista, koska en hennois hintavaa mavalan pikakuivattajaa strassien ja fimojen kiinnitykseen käyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Teal ainaki toistaiseksi vaikutti hyvältä ostokselta, joten sen suhteen uskaltaa suositella Helleyn himoitsijoille! :)

      Poista
  14. Aivan ihania lakkoja oot ostanu (:

    VastaaPoista
  15. Wet n Wild - Teal of Fortunea pitää kyllä käydä metsästämässä meidän Seppälästä, on nimittäin sen verran ihanan näköinen lakka! :)

    VastaaPoista
  16. Multa löytyy tuo päällyslakka ja halppikseksi se kuivaa mun mielestä yllättävän hyvin! Oon tainnut konadienkin päälle sitä lätkiä. Samoin tuo ghost löytyy kaapista ja tykkäilen siitäkin ihan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iii, toivotaan että mäki tuun ton päällyslakan kanssa toimeen. ;D

      Poista
  17. Mäkin meinasin ostaa ton Dependin lakan, mutta kallistuinkin Kicksin Fab Jeanin puolelle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Depend oliki paljo kivempi pullossa kun tuossa testikynnellä, joten varmaan hyvä päätös. ;D

      Poista
  18. Vastaukset
    1. Se se ehkä virallisemmalta nimeltään olisi. ;D

      Poista
  19. Oih,ihailin just tänää seppälässä noita fast dry-lakkoja ja ostin vaan sen kimalle putelin,kauheeta kyl levitellä sitä. :D

    VastaaPoista
  20. tarviin apua! :D elikkäs, voisitko vinkata hyvää nudelakkaa, mieluiten China Clazelta!! tai mitä nudensävyistä lakkaa sä käytät? ei essietä, liian kallis mulle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mä oon tosi huono nudelakoissa! En osaa oikeasti suositella mitään nudelakkaa Chinalta, ainoa nude johon oon tykästyny on Models Ownin Concrete Mixer, nudecreme! :)

      Poista
  21. Mie justa tei aikasemmin päivällä dupe vertailun tosta Teal of Fortunesta ja Essencen Choose Me!:stä (joka on dupe esim. tuolle Halley's Cometille) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jep oon sen Essencenki perään vähä kuolaillu! Ja sitte noille on vielä dupe OPI:n Catch Me In Your Net. ;D Monta dupea! Mutta en valita, ku on niin ihana lakka.

      Poista
  22. mun mielestä on kiva että vaikka olet ns. edistyneempi lakkaaja niin käytät kuitenkin näitä halpojakin merkkejä :) ja kiitos kivasta blogista:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :) Tykkään monista halvemmista merkeistä, hinta ei aina tosiaan takaa laatua ja halvemmista lakoista löytyy oikeasti tosi paljon hyviä lakkoja.

      Poista
  23. Mä sanon teippirulla :D Ihania ostoksia! Mistä tulikin mieleen, etten ole taas aikoihin käynyt Seppälässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää kannattaa käydä! :) Ovat ainakin musta panostaneet kynsilakkoihin noista vaate/yms. liikkeistä parhaiten.

      Poista
  24. iihana toi wettiksen lakka<3 Ja muuten, mikskä (?:D) sanotaan lakan koostumusta joka on jotain cremen ja jellyn väliltä:D? Itselläni on dependin 124 joka on peittävä mutta siitä jää tosi kiiltävä pinta. Se peittää niinku creme mutta siitä jää kiiltävä lopputulos ilman pällyslakkaa mutta ei sellanen hyytelömäinen niinku jellystä jää... Että onko se jompi kumpi noista edellä mainituista vai mikä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, jos se peittää täysin, eikä jätä semmoista syvyydentuntua eikä jätä kynsirajaa näkyville, niin sitten se on creme varmaan. :) Cremelakoissakin joissain on tosi kiiltävä pinta nimittäin.

      Poista
  25. Herkullisia lakkoja. Kicksin Electric Blues vaikuttaa ainakin noiden kuvien perusteella myös aika hyvältä dupelta Halley's cometille (:

    VastaaPoista
  26. Ai sä löysit vielä kolme sävyä China Glazea Kicksistä? Mä kävin reilu viikko sitten ja oli enää kolme pulloa yhtä sävyä. Harmitti kyllä. :--/

    - Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää. :/ Nuoki oli lähinnä siiä corekokoelmasta, eli peruskokoelmasta, eli ei oikein järkeä ostaa kun saa silti halvemmalla e-tailereilta.

      Poista
  27. Kivän näkösiä lakkoja! Voisikin käydä huomenna katselemassa sdeppälän lakka hyllyllä :D Gina trikoossa oli myös nätin värisiä lakkoja kun joku kuukaui takaperin sieltä pari lakkaa ostin. Ne vain on mun mielestä liian vetisiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, mun pitäis kanssa ostaa niitä GT-lakkoja joskus testiin, että saisi käsitystä niistä lakoista. :o

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)