maanantai 18. kesäkuuta 2012

Päivitetyt säilytysjärjestelmät (video)

Mullapas ois teille video taas pitkästä aikaa. :) Video saattaa vaikuttaa tutulta, sillä olen tehnyt samantyyppisen aiemminkin, nyt kyseessä siis päivitetty säilytysjärjestelmät-video. ;D Lyödään taas monia kärpäsiä yhdellä iskulla ja näytän samalla videolla mun lakkakokoelmaa, kun sitä toivotaan niin paljon. :)

Minen höpötä kirjallisesti sen enempää, videolla lisää.




Videolla esiintyvät siis Ikea Helmer (pieni valkoinen) & Ikea Malm (iso valkoinen) -lipastot.

Millaisia säilytysjuttuja teillä on? :) Linkitelkää ihmeessä jos teillä on vaikka kuvia tai muuta. :)

47 kommenttia:

  1. Itse säilytän Ikean jossai vanhassa laatikostossa, joka on hieman samanlainen kuin tuo helmerikin, mutta isompi. Nyt on kyllä alkanut himoittaa Helmeri. Pitää katsoa, jos sellaisen saisin ostettua vielä joskus tässä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmer on kätevä kyllä, suosittelen. :)

      Poista
  2. Hih, minullakin on tuo Helmer, ja kaikki lakkani mahtuvat puoleen laatikkoon, koska olen vähennellyt lakkoja. Tuo keikahtaa TOSI helposti, monta kertaa on ollut kaatuminen hilkulla. Nyt kun näin lakkavarastosi, niin haluaisin hamstrata lakkoja paljon lisää, oma nykyinen vajaa 30 lakan kokoelma tuntuu hirveän pieneltä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, pelottavaa. :D Toivottavasti ei keikahda.

      Poista
  3. Wau! Ompas sun tavarat järjestyksessä! :) Kivat lipastot on juu.

    VastaaPoista
  4. Mul on ainaki laatikoissa sellasta liukueste juttua, minkä oon ostanu tarjoustalosta ja se pitää kyllä hyvin lakat paikallaan :)

    VastaaPoista
  5. Oon miettinyt helmerin ostoa jo hetken, mutta nyt en ainakaan sitä tarvitte, kun oon kesän porukoilla ja mun huoneessa on niin kiva laatikosto. Toisaalta onneks en oo ostanut, kun tuntuu että kaikki ei ookkaan olleet siihen juuri tyytyväisiä. Tosin se ei kyllä paljoa taida maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli joku vajaat 40 euroa, mutta mun mielestä siihen nähden ihan jees! :) Pieniä vikoja nuo stopperin puuttumiset sinänsä.

      Poista
  6. Kiva video! Mulla kynsijutut on vaaleensinisessä, kookkaassa laatikossa (jonka sisäkyljessä on piiiiitkä wish list) ja kieltämättä tilanpuute on iskenyt. Harkitsin, että värvään isin tekemään mulle puusta kynsilakkahyllyn mun vaatehuoneen seinälle :D
    Sain kyl inspistä nuiden siveltimien säilytykseen. Tulevan kynsilakkahyllyn päälle siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Semmonen kynsilakkahylly on varmasti kiva!

      Poista
  7. Itsekin säilytän jonkinlaisessa ikean laatikossa ja ne lakat jotka on liian korkeakorkkisia sinne, saa olla hyllyssä/purkissa :) Ihanan järjestelmällisesti sulla o noi kaikki tavarat, kateeks käy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. :D Enkä edes lavastanut tätä tilannetta, ne on aina noin, vaikka muuten en oo niin kovin järjestelmällinen.

      Poista
  8. Malmin laatikoiden pohjalevyt eivät ihan hirveen painavaa lastia kestä. Kannattaa esim. l-raudalla kiinnittää laatikon takaosaan, mikäli aiot enemmänkin painavaa tavaraa siellä säilytellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä varmaan enää siellä painavaa säilytä, on ne olleet täynnä noita kynsilakkoja mutta ei ainakaan näyttäneet menevän siitä moksiskaan. :o

      Poista
  9. Ihanaa kun teit videon! pidän videoistasi paljon:)

    VastaaPoista
  10. Kovin tutulta näytti :)
    Mulla on valkoinen Helmer jossa on rakennekynsikamat, koristeet, maalit, siveltimet ja päällilakat jne, öljyt ym.
    Sitten on valkoinen Malm, jonka alin laatikko on täynnä lakkoja, tarkoituksena saada mahdollisimman pian järjesteltyä ja karsittua lakkoja vähän vähemmälle.
    Konadit ja pora, jota käytän kynsien teossa, on sitten toisaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, samanlaiset säilytyssysteemit sinulla siis! :)

      Poista
  11. Hahaa voi ei, ootko säkin kuulunu Polluxiin joskus? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Pakkohan se oli kun kaverikin kuului, vaikken hevosista tykännytkään. :'D

      Poista
  12. ihan koookas kokoelma, kiva video

    VastaaPoista
  13. Vähänkö mulle kelpais noi kaikki sun Color Clubin lakat, ne on niin ihanan värisiä (: Itelläni ei oo yhtään, kun koskaan en saa tilattua enkä tiedä mistä kaupoista niitä saa.. o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Color Clubeja löytyy Suomesta CesarsShopista, eli www.cesarsshop.fi :)

      Poista
  14. kiva postaus :) hyvin on kynsitarvikkeet ja lakat järkätty :)

    monesti mietiskelen, että kun on nuin paljo lakkoja niin eikö ne kerkeä kuivua? kauan yks lakka pullo suunnilleen kestää sillain ettei se ala kuivua? (sori höpsöt kysymykset :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei ne kuivu, kun korkit on tiukasti kiinni. ;D Vanhimmat lakat on varmaan jo yli 10 vuotta vanhoja.

      Poista
  15. Voi, että ihana. :D Oispa mullakin Helmer vielä noin tyhjä... Kahdella mennään ja kolmatta harkitaan... :D Liukuestematto helpottaa kyllä elämää kummasti, itsellä ei tulisi elämästä mitää ilman mattoa, pysyy kamat paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D Mun on pakko saada sitä mattoa kans. ;

      Poista
  16. Mieletön määrä lakkoja. Mulla mahtuu ihan kaikki ikuisuuden vanhan yöpöydän laatikkoon, lakat on kahdessa muovilaatikossa, puhdistusaineet irrallaan vieressä. Koristejuttuja kun ei oikein ole, niin ei ole tarvinnut ajatella niiden säilyttämistä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi, mäkin joskus haaveilen pienestä kokoelmasta, niin lakkausten valitseminen olisi helpompaa. ;D

      Poista
  17. Hei mulla on kans tuo sama valkonen Helmer :D Tosin siellä säilytän vähän muita juttuja kuin kynsijuttuja ^^

    VastaaPoista
  18. Mullon tuo sama valkonen Helmer ^^

    VastaaPoista
  19. Meillä on keittiön joissain laatikoissa sellasta Ikean liukuestemattoa. Myydään sellasessa rullassa ja saa sitten ite leikellä sopivan kokoisen palan. Ei muistaakseni maksanu hirviästi ja kyllä pitää tavarat paikoillaan! Myytiin vielä muistaakseni kahden värisenä, läpinäkyvänä/valkoisena ja jonkunlaisena harmaana. Suosittelen!
    Jaa sitten omia lakkojani on tosi vähän, muuta jostain oon ostanu sellasia muovilaatikoita, joissa toisessa on lakat ja toisessa on kaikki muu knsiin liityvä paitsi lasiviila ja käsirasva. Ja sitten jos on siveltimiä, nuppineuloja, pinsetit ymsyms, ni niille oon varannnu sellasen avattavan kirjantyylisen penaalin, siis missä on niitä kumilenkkejä ja sinne saa tavaroita jonkinlaiseen järjestykseen :) mutta ei oo kyllä yhtään niin massiiviset järjestelyt kun sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, no hyvinhän sullakin vaikuttaa olevan organisoitu nuo jutut. ;D Kynsijutut on mulla kyllä semmonen juttu että niitä jaksan järjestellä!

      Poista
  20. Minusta on ihana, ku sulla on tuommonen oma siisti nurkkaus kynsijutuille. Meiän asunto on niin kummallisen mallinen, ettei tänne oikein mahdu edes mitään lipastoja, ja avokki on muutenkin ominut ne kaks nurkkaa, joihin jotakin vois laittaa. Nyt säilytän kynsilakkoja eteisen pienessä lipastossa, jonka sisällön jouduin tyhjentämään vaatekaapin alahyllyille, kun kynsilakkoja alkoi olla sen verran, ettei niitä sieltä vaatekaapista enää oikein saanut otettua ja käytettyä.

    VastaaPoista
  21. Mulla on perus työkalupakki.. Mielestäni hyvä, koska ei ole paljoa lakkoja... Ja pakki sisältää paljon pieniä lokerikkoja, jossa on hyvä säilyttää koristeet yms... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakki on varmasti kätevä jos kaikki lakat sinne mahtuu, helppo kuljetella. :)

      Poista
  22. Olen kirjoitellut omista säilytysratkaisuistani http://mustaakynsilakkaa.blogspot.fi/search/label/s%C3%A4ilytys aiemmin, tosin täytyisi päivittää tietoja, kun koristeilla on uusi paikka, kun ei niitä ole enää noin vähän. :D

    Videosi on kyllä kiva. Olen aiemmin katsonut niitä myös, mutta tällä kertaa sain katsella äänen kanssa, kun olen vihdoinkin saanut viritettyä kajarit takaisin kiinni koneeseeni :D

    VastaaPoista
  23. Itse omistan myös lakkojen säilytykseen ja muuhun kynsi hörpäkkeisiin tarkoitetun Helmerin. Lakkojen karkailu on ihan sika ärsyttävää, oon laittannu lakkojen taakse minne jää tyhjää tilaa vanupuikkubokseja ja avaamattomia vanulappu paketteja. Liukueste matot vois kyllä olla oikein kätevät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa, täytyy koittaa löytää sitä mattoa jostain. ;D

      Poista
  24. Mä säilytän omia kynsilakkoja Ikeasta ostettuja ''kuppeja'', semmosia pinkkejä. :D En osaa nyt selittää mutta kuitenki blogissani löytyy kuva. :D

    http://aurinkojasydan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. Mistä olet ostanut ton strassihyllyn?? Paljonko makso??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siis kynsilakkahylly alunperin ja sain sen Cesarsshop.fi:stä. :) Siellä ei tosin ole myynnissä näitä. :/

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)