keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: N niin kuin Nfu Oh - 011

Mulla on varastossa näitä kynsiä niin, miksipä pitää niitä luonnoksissa. 8] Tässäpä kynnet Aakkoshaasteen N-kirjaimelle.


Käytin näissä:

Miss Selene - 122 (pinkki pohja, saatu)
Models Own - Ibiza Mix (glitter)
Nfu Oh - 011 (pinkki jelly, kaiken päällä)

Simppeli glittersandwich, jossa päällimmäisenä Nufun pinkki jelly. Tosi nätti jelly kyllä, en tiedä olisko tämä tarkoitettu alunperin jonkinlaiseksi ranskispohjaksi, mutta toimii sänkkäreissäkin hyvin. Nimettömän sössäsin itse ja jouduin korjailemaan, joten sitä ei voi lakan syyksi pistää.

Joskus vielä ajattelin, että mikä erilaisista ranskispohjista tekee muka toisiaan niin paljon parempia, että eikös ne nyt suunnilleen näytä samalta kaikki, ainakin ne kaikista vaaleimmat beiget ja vaaleanpunaiset. Nufun nudeihin tutustuttuani tajusin, että toiset vaan levittyy niin paljon tasaisemmin kuin toiset, etten yhtään ihmettele miksi joku maksaisi sen vajaat 15 euroa tällaisesta ranskispohjasta, joka tosiaan levittyy hyvin ja neutraloi vaikkapa keltaista sopivasti. No aihehan ei sinänsä juuri tämän päivän lakkaukseen liity, mutta tulipahan vain mieleen kun noita ranskispohjia mietin. ;D

Glittersandwich on mulle tällä hetkellä yks niistä luottolakkaustyyleistä, joihin turvaudun jos en mitään muutakaan jaksa tehdä. Se onnistuu aina jotenkin, vaikka muuten olis huono päivä, kun vaan muistaa että päällimmäisin lakka ei saa olla liian peittävä.

Nämä kynnet tuo mulle mieleen jotkut karkit tai lastenvaatekuviot, mitäs te tykkäätte? :) Ootteko ylipäätään tykästyneet glittersandwicheihin?

Psst. 

Tänään kaksi ihanaa kissavauvaa, Romeo ja Leonardo täyttävät 2 vee! :) Mun pienet pojat.

Romeo

Leonardo

18 kommenttia:

  1. hienot kynnet ja onnea kissamirreille

    VastaaPoista
  2. Onpas kivat kynnet. Ihan hattarat! :)
    Onnea isoille pojille, ihan tuli mun hoitovietti pintaan, Leolla on niin uljas katse ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hahah! Joo, se on oikein ylväänä tuossa, kiitos kisuilta onnitteluista! :)

      Poista
  3. uuuu, että tekis mieli rapsutella ja silitellä noita söpöläisii :P ja khyl sitä on tullut innostuttua sänkkäreistä. Niin simppelit ja kuitenki tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ne on kieltämättä aika rapsuteltavan näköisiä! ;D

      Poista
  4. Nätit kynnet! Monesti turvaudun glitterkynsiin jos on huono kynsipäivä. Ja ihanat katit <3

    VastaaPoista
  5. Ihania Kisuja teillä<3<3<3

    VastaaPoista
  6. Sandwitchit vaan on niin kivan helppo, yksinkertainen ja näyttävä lakkaus! (: ..tosiaankin pahanakin kynsipäivän pelasta.. (;

    Ja HURRRRRJASTI ONNEA 2-VUOTIAILLE! (--:

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)