perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pinkki-kultainen vinomanikyyri

Kaivelin varastosta taas kynsiä esille, tällä kertaa ois vuorossa pinkkiä ja kultaista yhdisteltynä vinoon muotoon.


Käytin näissä:

Seppälä Nails - 10 (vaaleanpunainen pastelli, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 113 (pinkki glitter, saatu)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter (kultaglitter)

Kyllä nuo Jolly Jewelssit on kivoja! Niillä pystyy tekemään nopeat kynnet pelkästään kerrostamalla itsensä päälle tai sitten niitä voi käyttää tällä tavalla luovemmin. Jos pistää koko kynnelle noita multiglittersöhellyksiä, niin niitä ei hirveästi viitsi siihen koristella enää, siksi mäki halusin tehdä niillä jotain muuta tällä kertaa.

Seppälän pastelleista mulla ei oo oikeastaan muuta kun positiivista sanottavaa. Ne kuivavat nopeasti, niissä on tosi hyvä kiilto, rakastan niiden sivellintä ja levittyvyyttä. Ainoa miinus mitä löydän on se, että osa niistä vaaleista sävyistä, ainakin keltainen, vaaleanpunainen ja valkoinen ovat ohuita, jonka takia kynnen raja jää ainakin minun kynsistä kuultamaan. Tummemmilla sävyillä tätä ongelmaa ei ole.

Tuo vinomani on mun suosikki ja sitä on tullut varsinkin harrastuksen alkupuolella tehtyä paljonkin.Viime aikoina oon taas löytänyt sen ja sitä on silloin tällöin tullut taas tehtyäkin. Helppo tapa saada jotain vaihtelua, kun tuonhan voi toteuttaa esim. ranskistyyliin laittamalla alimmaksi lakaksi jonkin läpikuultavan ranskislakan  ja kärkeen muuta lakkaa vinottain tai sitten tähän tyyliin mitä tuossa yllä, eli kaksi värillistä lakkaa yhdistetty noin.

Oottekos testailleet Seppälän pastellilakkoja ja Golden Rosen Jolly Jewelseja, mitä ootte mieltä? :) Mitä tykkäätte tämänkertaisista kynsistä?

20 kommenttia:

  1. Tosi kivat, hyvin olet kynnet ideoinut :) Tykkään jollyista ja olen kyllä samaa mieltä, ettei niiden kanssa tee mieli muuta koristusta käyttää.

    VastaaPoista
  2. Tosi hienot! Sä oot niin hyvä lakkaamaan kynsiä :) Pitäis varmaan ostaa toi pastelli vaaleanpunainen, se on ihana.

    VastaaPoista
  3. En ole testailut Seppälän lakkoja, mutta kynnet on upeat taas kerran. ;)

    VastaaPoista
  4. Nuo jolly jewelsit on ihania!

    VastaaPoista
  5. Sun blogi on yks mun lemppari kynsiblogi ja siks musta on tosi harmi, että jotkut kuvat ei näy mun tietokoneella/ puhelimella. En tiedä onko tää vaan mun ongelma, mutta chromella tai internet explorerilla ei näy esim. tän postauksen kuva. Ois tosi kiva nauttia kaikista sun tekemistä upeista kynsistä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mä en oikein osaa sanoa mistä vois johtua muutakuin tuon, että ainakin Elisa sensuroi käyttämäni kuvapalvelun, eli Imageshackin kuvat virheellisesti, eli jos kotona ja kännykässä on Elisan liittymä niin voisi johtua siitä. Sen saa kierrerryä siten kun lisää Imageshack.us:n poikkeuksien listaan siellä jossain lapsilukkojutussa. Muutne en kyllä osaa sanoa suoraa vastausta, ei oo kyllä laajempaa palautetta tullut kuvien näkymättömyydestä, joten se on varmaan sinun koneella/puhelimessa oleva jokin asetus tai ominaisuus joka haittaa kuvien näkymistä. :o

      Poista
  6. Oi, aivan ihanat kynnet! ♥♥♥ Itelläni ei ole noita jolly jewelsejä , mutta vaikuttavat kivoilta lakoilta! :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet!! :)

    VastaaPoista
  8. Jollyt on ihania! :D Mä oon vähän samaa mieltä, ei niiden kanssa musta tarvii/kannata olla mitään koristeluja. Ne piristää päivää ihan vaan itsekseenkin. :)

    VastaaPoista
  9. Ensin ajattelin, että tulisin toimeen ihan muutamalla jolly jewels lakalla, mutta nyt on tullut ostettua melkein kaikki maholliset, ups. :D

    Ja kivat kynnet! Hyvä idea kokeilla vinomanii noilla kun mun pää on lyöny aika tyhjää, et mitä jännää noil lakoil keksis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, tuttu ilmiö mullekkin tuo monien kokoelmien kanssa, "en mä tästä mitään halua", "no jos nyt pari jotain", "ohops". ;D Kiitoksia!

      Poista
  10. Kynnet näyttää todella hyvältä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)