sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hypermegaostospostaus

Tähän alkuun huomautus, että jos olette koittaneet lähettää esim. tämän viikon aikana kommentteja, joita ei oo tullu näkyviin, niin se johtuu jostain ihme bugista. En saa teidän kommenttejanne edes nähtäväksi, saati julkaisuun asti, mutta tämä ilmeisesti koskee vain osaa kommenteista, ei kaikkia. Toivotaan, että vika korjaantuisi pian!

Nyt on lähiaikoina tullut osteltua juttuja ja tilailtua juttuja, toki osa hieman vanhempiakin ostoksia, jotka ei oo vielä päässeet blogiin asti. Aloitetaan Tampereen ostoista. Olin tämän viikon ti-ke Tampereella ja tein sieltä hyviäkin löytöjä. Anttilassa oli pieni kippo Essie-lakkoja vitosella ja sieltä poimin kaikki mielenkiintoisimmat sävyt.

Pearly White, Bachelorette Bash, Too Too Hot, Thigh High, Wicked

Pearly White, Bachelorette Bash ja Too Too Hot edustavat tätä vähän kesäisempää meininkiä, Thigh Highin ja Wickedin huutaessa tulevaa syksyä. Tuo Essien leveä suti on vaan jotain niin parhautta. :)

Vapaa Valinnasta nappasin viidellä eurolla kolme uutta Flormaria.

WL02, WL04, WL03

Nämä on uutta Wet Look -kokoelmaa ja kiekolle tikutettaessa kuivuivat tosiaan ehkä keskivertoa hieman kiiltävämmäksi. Laatu ei valitettavasti kyllä ollut kovin kaksinen. Minttu ja vaalealila ovat kyllä semmoisia värejä, joissa harvoin tulee täysiä dupeja vastaan, niitä on niin monia eri sävyjä olemassa. Vaaleanharmaita mulla ei kovin montaa ole muutenkaan. (En toki yritä perustella itselleni ja teille näiden hankintaa, krhm.)

Jolly Jewelsien keruu jatkuu, niitä on tullut Suomeen nyt uusia sävyjä taas, oon saattanut tästä mainitakkin. BBE lähetti mulle muutamia puuttuvia lakkoja ja osan sain diilattuna.

122, 123, 118

122 on tuollainen hopea, jossa on hopeita hexejä ja runsaasti kultaista shimmeriä. Tosi jännä ja erikoinen, en kyllä muista toista samanlaista lakkaa miltään merkiltä.

123 ja 118 ovat musta-valkoglittereitä, erona näissä on se, että 123:ssa on lisänä hopeaa shimmeriä ja 118 taasen on hopeaa pientä pyöreää glitteriä.

119, 120, 121

Tähän väliin täytyy sanoa, että onni ovat läheiset, jotka tietävät kynsilakkaongelmas.. eikun siis kynsilakkaharrastuksesi ja ovat valmiita auttamaan sen hoidos.. siis auttamaan kynsilakkakokoelman kartutuksessa.Odottelen paketteja vielä monelta puolen Suomea, hupsista.

Multimegaglitter 119 ja se mun kokoelmasta puuttuva täysin punainen glitter eli 121 ovat siskon diilaamia, nämä löytyivät Powerparkin BBE:n Outletista, hintaa taisi olla 3,95 €/kpl. 120 on saatu tämäkin BBE:ltä. Nyt multa taitaa puuttua enää pari tästä kokoelmasta, jotka haluaisin. Ennenkuin ne päättää GR:llä taas laajentaa tätä kokoelmaa. 8D

Ebaysta on tullut hankittua kolme OPI:a tässä aikojen saatossa.

A Butterfly Moment, Sprung, Minnie Style

Mä huomaan, että OPI:n Mariah Carey -kokoelma on sittenkin ollut mun mieleen kovasti, koska oon ostanu huomaamattani 6/8 kokoelman sävyistä ja sitä toista puuttuvaa niistä vielä harkitsen. Minnie Style nyt vaan on pakko-ostos koska se on niin ihku. Ja pinkki ja Minni.

Yksi iso kynsilakkakokoelmani kartuttaja oli OPI:n ystävämyynti, joka järkättiin Lahdessa. Noh, enhän minä sinne asti olisi päässyt tapahtumaa varten (varsinkin kun olin tällöin juuri lomailemassa siellä Tampereella), joten piti keksiä vaihtoehtoisia tapoja päästä käsiksi halpoihin lakkoihin. Sain diileriksi Lauran, jolta odottelen vielä pakettia, mutta sain lisäksi sähköpostitse tilattua näitä ihanuuksia suoraan BM Internationalilta, jee!

I  Vant To Be A-Lone Star, Stranger Tides, Mermaid's Tears, Austin-Tatious Turquoise, Bring On The Bling

Lakkoja oli valittavana muutamia sävyjä monista eri kokoelmista, Texas, Touring America, Burlesque, Pirates Of The Caribbean jne. Lisäksi oli Shatter-lakkoja ja mattalakkoja, Avojuiceja ja Nicole By OPI -kynsilakkakyniä.

Olin ihmeissäni, sillä Burlesque ja Pirates Of The Caribbean kokoelman, nyt jo hankalasti saatavia tai ainakin muualla hinnakkaita lakkoja oli myynnissä paljon! Mulla itselläni puuttui burleskiglittereistä vain yksi, joten otin sen matkaan ja loput puuttuvat POTC-lakat. Lisäksi Austin-Tatious Turquoise ja i Vant To Be A-Lone Star lähtivät uteliaisuudesta mukaan. Niin ja se hinta. Nää oli kaikki 5 euroa kappale tai 20 euroa/5 kappaletta, kuvitelkaa! Ihan törkeän halpaa.

Turquoise Shatter, Silver Shatter, Gold Shatter

Shatter (eli tuttavallisemmin crackle)-lakkoja oli monessa eri värissä ja otinkin niitä sitten aimokasan. Nämä olivat kaikki 3 euroa kappale ja ajattelin, että korvaan halppiscrackleni mieluumin näillä OPI:n crackleilla, koska näissä on helpompi sivellin cracklen käyttöön, kun koko kynnen saa yhdellä vedolla vedettyä.

Blue Shatter, Red Shatter, Navy Shatter

Shattereiden lisäksi oli muutamia mattalakkoja 3 eurolla kipale ja otin niitä kaksi.

Lincoln Park After Dark (matte), Russian Navy (matte), Live and Let Die

Kolmantena kuvassa on Beautybaysta jo useita viikkoja sitten alesta tilattu Live And Let Die. Beautybaylla on ollut lähiaikoina tosi hidas toimitus, tämänkin tulo taisi kestää 3 viikkoa vaikka tulee vain Brittilästä. Liekö uudet postisäännöt hankaloittaneet toimituksia.

Nite Owl, Sea Gurl, Angel Eyes, Can't Be Tamed

Beautybaysta ylläolevan tummanvihreän OPI:n kanssa tulivat oikean reunan Angel Eyes ja Can't Be Tamed ja nämä kolme sain mielestäni erittäin kohtuulliseen hintaan, hiukan päälle kahdellakympillä. Vasemmanpuoleiset Nite Owl ja Sea Gurl ovat kirppariostoksia, Nite Owl Kynsikoristekirpalta ja Sea Gurl miitistä. Joku aivoeliö unohti kuvata tähän kohtaan Zoyan Adinan, joka on kirppaostos myös, hrrrh.

Jottei ne ostokset vielä ihan tähän loppuisi, niin tässä ois vielä pari kuvallista China Glazeja.

I'm Not A Lion, I Herd That, Angel Wings, Awakening

Ylläolevista muut paitsi Angel Wings ovat eBays-ostoksia, Angel Wings on tämäkin Kynsikirppaostos.

Keep Calm, Paint On, Tart-Y For Party, Fancy Pants, Mimosa's Before Mani's

Ylläolevat ovat kaikki eBaysta. Katseltuani tarpeeksi swatcheja ChG:n kevään Avant Garden -kokoelmasta päätin, että kyllä mä ehkä sittenkin haluan nuo neljä sävyä. Ja haluan ja onneksi ostin, koska vaikuttavat tosi ihanilta.

Noniin, nyt virallisesti voin julistaa sen ostolakon tähän loppuun. Sovitaan, että ainakin heinäkuu, mahdollisesti siitä eteenpäinkin. Ostolakkoon ei toki lasketa niitä lakkoja, jotka mulle on tulossa (esim. diilereiltä) eikä niitä, jotka on jo diilereiden kanssa sovittu ostettavaksi. Huh. Käyttämättömien laatikko suorastaan halkeaa vaikka oon ahkerasti lakkaillu kynsiä, joten ostolakko on ihan paikallaan. Musta tuntuu, että oon ostanu ainaki syksyvärejä nyt koko vuoden tarpeiksi.

Toivottavasti kommentointi toimisi jo normaalisti. Löytyikö kivoja juttuja? :)

32 kommenttia:

  1. olipas paljon kaikkea =)

    VastaaPoista
  2. Liikaa ihania lakkoja <3 Nyt harmittaa että ostolakko päällä jos nuo essiet oli sen 5€/kpl tampereella. Voisinkohan mä tehä poikkeuksen tekosyyllä "Ne on niiiin ihania mut niin kalliita normaalisti"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, alet on aina hyvä syy vähä venyttää ostolakkoa! ;D

      Poista
  3. Noi Golden Rosen Jolly Jewelsit O_O RAKASTUIN! :D Ja miksi minä en ollut Anttilassa kerta siellä oli Essien lakkoja niin halvalla, pitäsköhän huomenna juosta vielä katsomaan olisko johonkin hyllyn väliin unohtunut niitä..

    Mukava kuulla toki etten oo ainoo kellä on.. no, paljon paketteja tulossa ;)

    Kiva blogi sulla muutenkin, oon oppinu paljon uutta seurailemalla sua! :)

    Janika, http://tahmeaahattaraa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! ;D Kantsii käydä kurkkimassa. :)

      Poista
  4. minä vaan...14.7.2013 klo 18.46

    Toi live and let die oli vaasan stockman beautyssa -50%. Nyt se on mun huoneessa muiden uusien lakkojen seurana odottamassa että keksin mihin saan kaikki lakkani mahtumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, se oli varmasti se sama pullo jota pyörittelin siellä taannoin käsissäni, kun se oli vielä 40 % alessa, mutta jätin vielä hyllyyn ja ostin myöhemmin sitten halvemmalla Beautybaysta. ;D Mulla vähän sama ongelma meinaa olla, mihin nuo kaikki sijottaisi.

      Poista
  5. EI oon etsinyt noita Burlesque-lakkoja ikuisuuden!! Saakohan niitä tilata vielä,ja mistä? :B

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BM Internationalin sähköpostia kantsii Googletella ja kysellä sieltä. :)

      Poista
  6. Joo mäkin ihastuin noihin GR:n lakkoihin! :) tiiätkö mistä kaupoista niitä sais?

    Täs on viel mun ja kaverin yhteinen kohta kahen vuoden ikänen kynsiblogi, kiitos jos käyt kattomassa! :-)
    http://sunday-nails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälästä saa ja samoin Beauty Brands Co. liikkeestä Helsingin Kampista ja Powerparkin BBE:n Outletista. :)

      Poista
  7. No huh-huijaa, mikä määrä... Mutta hyvä että muutkin lankeilee, enkä vaan mä :)
    Mulle kävi samoin OPI:n Mariah Carey sarjan kanssa, lämpenin hitaasti mutta varmasti päätyen itse sittemmin hankkimaan myös nuo a Butterfly Moment ja Sprung - ne alkoivat näyttää houkuttelevilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt pitää vähä rajoittaa. Tosin en mä ihan hirveästi oo tässä keväällä mitään ostellutkaan, joten sallittakoon se mulle sir rysäyttää kerralla. ;D Sprung ja A Butterfly Moment on ihania, suosittelen! :) Ainakin sen perusteella, mitä kiekolle kokeilin.

      Poista
    2. Juu, siis hommasinkin ne jo, jos ilmaisin vähän epäselvästi. :)

      Poista
    3. Ohops sori, mun moka kun luin omiani. ;D

      Poista
  8. Hah, näytänpä tän mun miehelleni, niin hiljenee hetkeksi mun lakkaostoksista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. : D Kenenkähän ostoksiin mä voin vedota.

      Poista
  9. Oho :D oot vähän shoppaillu :D ihania lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankos sitä vähä shoppailee. ;D Hih.

      Poista
  10. Sonne PERKELE kun teet näitä temppujas..! Tuo OPIn viiden suora miinus tuo burleski, nyt himottaa NIIIIIIIN kovaa enkä ole tiennyt koko ystävämyynnistä mitään ja nyt tulee itku ja potku ja raivari ja MÄHALUAN!! D: Lisäksi en saisi oikeasti ostaa nyt MITÄÄN koska nyyps ja muutto poronpersieseen... D: Eeeehkä kuitenkin voisi käydä vähän myöhäistä synttärilahjaa itselleen katsomassa... :) Mutta että nuo oli ihania, pakko kirjoittaa ylös himotuslistalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, älä hermoa. ;D Ja hei, saithan säki sen Stranger Tidesin ny!

      Poista
  11. Ihania lakkoja! Äkkiä kuvia kynsillä noista lakoista!

    VastaaPoista
  12. Herraisä kuin paljon kaikkea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkun verran joo kieltämättä on tähän postaukseen kertyny. ;D

      Poista
  13. Mahtavia lakkaostoksia taas sinulla! Noita Jolly Jewelsejä olen jo aiemminkin Seppälässäkin ihastellut ja harkinnut ostamista, olisi mahtavaa nähdä, miltä ne näyttävät kynsissä/kiekolla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii! Mä yritän saada nopeasti kynsille, nuo mustavalkoiset onkin täällä näkynyt kiekolla jo: http://sonnela.blogspot.fi/2013/07/maybelline-polka-dots.html :)

      Poista
  14. Apuaa onko uusia Jolly Jeweleitä tullu Seppälöihin? Pakko päästä pian ostamaan! Aivan ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tullu, kantsii kyllä ostaa, nää on aivan ihania! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)