maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kahvikynnet ja kesän uusi "pinkki"

Mulla ois päräyttää kahdetkin kynnet tähän samaan postaukseen, ensin kahvikynsiruffianit. Näiden kanssa ei menty ihan niinku Strömsössä, joten olen mukava ja jaan teillekkin pari vinkkiä, jotka auttavat ruffianin teossa.

Ruffianhan tapahtuu käytännössä siten, että alle laitetaan koko kynnelle lakka (minulla glitter) ja sen päälle toinen lakka siten, että alinta lakkaa jää hieman näkyviin kynnen tyvestä.

1. Jos alla oleva lakka on karhea ja päälle tuleva siloinen creme, niin laita karhean glitterin päälle ensin päällyslakkaa pinnan tasoitukseksi. Tasaista pintaa on muuten hankala saada.

2. Jätä tarpeeksi varaa alemmalle lakalle, eli älä laita päällimmäisintä lakkaa kovin alas.

3. Pyöreäpäinen sivellin, mikä pelastus! Kun tekee ruffianin päällysosan sopivankokoisella pyöreäpäisellä siveltimellä, niin saa kivan kaaren suht helpolla. (ottaen huomioon, että kohtaa yksi on noudatettu).

Ja sitten niihin kynsiin.


Kynsillä:

Seppälä Nails - 05 (kahvicreme, saatu)
China Glaze - I'm Not Lion (glitter)


Tuo kahvi ei oo mun väri yhtään, piste. Ei sovi mun iholle tai saa sen näyttämään oudolle, joillekkin kahvivärit sopii, mutta minulle selkeästi ei. I'm Not Lionista taas tykkäsin kovasti, se on kovin kovin karhea, lähentelee melkein jo tekstuurilakkoja. Nätti ja kimaltaa kuin mikäkin. Tosi vaalea beigekultaglitter, jossa on paljon hologrammiglitteriä.

Sitten ne toiset kynnet. Näissä oon viihtyny kolme päivää, joka on mulle aika hyvin, eikä näissä näy paljon mitään kulumiakaan vielä.


Kynsillä:

Barry M - Peach Melba
OPI - Gold Shatter



Mun uusi pinkki on persikka, nimittäin persikkabuumi on vallannut mut täysin. Samaten, ennen suosin hopeaa kullan yli ja nyt ihan päinvastoin. Ja koralli, josta en ennen tykännyt yhtään, niin näkyy nyt mulla vaatteissa ja kynsilakkavalinnoissa. Voi mua. 

Miltäs kynnet näyttää? :)

18 kommenttia:

  1. Noi ensimmäiset kynnet on ihan törkeen mageet! Ei oo koskaan tullut mieleenkään, että kynsiä voisi lakata tolla tavalla! Mä ehdottomasti kokeilen tota ''ohjetta'' tänään! <3 Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Tykkään noista ekoista enemmän! Ihanat :)

    VastaaPoista
  3. Ylemmät on mun mielestä kivat<3 Ja alemmat on kans nätit !

    VastaaPoista
  4. Kulta ja persikka yhdessä! <3

    VastaaPoista
  5. Noi kahvi-ruffianit on miun mielestä kans ihanat, ja nyt tän takia haluan sekä kahvilakan että tuommosen glitterlakan :< Voisin vaikka syödä noi kynnet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, haha, hankkimaan sitte! Tuo leijona-lakka on karrrkea ja kiiltävä.

      Poista
  6. Kahvikynnet on u-P-e-A-t! Mutta myös nuo alemmat; en oikein ole päässyt sisälle näihin Crackle-lakkoihin, mutta nuo on todella hauskat ja värivalinnat miellyttää kovin mun silmää! Kulta ja persikka, nam! :)

    VastaaPoista
  7. Vitsit nuo ruffianit on ihanat! Täytyykin pistää i'm not lion pikapuoliin käyttöön, se kun on vielä esittelemättömien listalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Lion on ihana ja tosi kimmeltävä! Kokoajan haluais tuijotella kynsiä. ;D

      Poista
  8. Tykkäsin näistä molemmista tosi paljon!

    Jäin miettiin noita ruffianeja. Voisko ne tehdä niinkin, että lisäisi vain sinne "kynnen" tyveen nuo kimalteet/glitterit? (Eli ei laittaisikaan kerrosta alle.) Ajattelin, että silloin saattaisi säästyä hermot, kun alla ei olisi epätasainen pinta... Taidan kyllä kokeilla tätä!

    P.S. Tein hiljattain ensimmäisen tilaukseni Adeninalle sun blogistasi inspiroituneena, ja olin todella tyytyväinen. Toimituskin oli todella nopea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitti! Vois sen varmaan tehdä niinkinpäin, tosin musta on helpompi saada tuollainen pyöreä kaari tuonne alas tällätyylillä. ;D Kokeile ihmeessä ja Adenina on tosi nopsa toimittaja! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)