lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kirkasta ja glitteriä

Muutin Musta laatikko -projektia siten, että siirsin käyttämättömät kynsilakkapullot käytettyjen joukkoon paikoilleen, mutta otin käyttämättömien kynsilakkojen swatch-tikut erilliseen kippoon. Eilen yöllä tuijottelin sitten tätä kippoa ja otin sieltä randomisti muutaman kiinnostavan tikun, joista tämän päivän kynnet on tehty.


Mun tikkuprojekti muuten näyttää nykyään tältä, tämän verran on saatu kiekolle asti ja mun lakkauspiste näyttää swatch-tikkujen saartamalta, kun joka päivä koitan lakkailla varastoa tikuille. ;D Tässä on kyllä sekin hyvä puoli, että saa samalla kartoitettua lakkakokoelmaa ja nytkin oon keksinyt jo yli 30 lakkaa myyntiin tähän mennessä ilman edes sen kummempaa vertailua. Eilen kuvanoton jälkeen swatchailin loput Essiet ja tänään swatchailu jatkuu Color Clubien parissa.


No sitten ne yölliset kynnet, tällaista nopeaa tein.


Kynsillä:

Seppälä Nails - Keltainen (keltainen creme, saatu)
Wet n Wild Fergie - Glowstick (vihreä shimmer, saatu)
China Glaze - Angel Wings (kultainen pieni hologlitter)
China Glaze - Medallion (kultainen isompi hologlitter)


Sain näihin kolme käyttämätöntä lakkaa tungettua, huh. Glowstick on tosi nätti vihreä shimmer, mutta jälleen kerran mun on todettava, että ainakaan mun ongelmakynsirajoja se ei peitä kolmella kerroksella ihan täydellisesti. Sääli sinänsä, koska oon kyllä tämän tyyppisten lakkojen kanssa tosi tarkkana nimenomaan peittävyydestä. Jos omistatte ei-ongelmalliset kynsirajat tai ette välitä pienestä läpikuultavuudesta, niin suosittelen tätä ihan täpöllä, sillä levittyvyys oli tässä hyvä ja itse tykkään tuosta väristä nääääääääin paljon. Seppälästähän näitä Fergie -lakkoja saa ja hintaa taisi olla 6,95 e/kpl

Kirkkaankeltainen Nails -keltsu on ihan perus keltainen creme, ei herättänyt rakkausreaktiota, eikä inhoreaktiotakaan. Semmoinen aika perus, iso plussa jälleen kerran tuolle näiden siveltimelle, joka sopii mun kynsille hyvin ja tekee levittämisestä vaivatonta. Kaksi-kolme kerrosta peittää täydellisesti, mutta tämän kanssa oli pieniä raidoittumisongelmia.

Kultaglitterkynsien pohjalle pistin Kynsikoristekirpalta ostamaani ChG:n Angel Wingsiä. Kaunis lakka, mutta halusin vielä enemmän blingiä, joten kaivoin kätköistä isoa hologlitteriä sisältävän ChG:n Medallionin ja pistin sitä päälle. 

Aina sitä muka lomalla työllistää itseään niin, ettei sitten ehdi mitään muka tekemään. Suunnitelmiahan mulla olis vaikka mitä ja pari arvontaakin pitäisi saada ulos, mutta jotenkin laiskotuttaa. :) Mitäs tykkäilitte kynsistä?

12 kommenttia:

  1. Toi glowstick näyttää kyllä pakkohankinnalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis kun siinä on tuota shimmeriä. :)

      Poista
  2. Hyvin sopii noi värit yhteen!

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäisiä värejä kynsillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! Nyt pitäis urakalla käyttää kaikkea kirkasta ennenku kesä loppuu. :o

      Poista
  4. Tuo China Glazen Medallion kovasti huutelee mun nimeä :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)