tiistai 2. heinäkuuta 2013

Miitti Seinäjoella osa 2

Miittipostaus osa 2 luvassa ja nyt kurkkaillaan mun miittibagiin, mitäs kivaa sitä tulikaan saatua mukaanviemisiksi. Osan 1 löydätte täältä




Muilta sponsoreilta saatiin bagiin täytettä, mutta Hyvinvoinnin tavaratalo osallistui miittiin siten, että antoi meille käytettäväksi ja teille jaettavaksi alekoodin. Alekoodilla KAUNISKYNSI15 saa 15 % alen 11.7 mennessä tehdyistä ostoista heidän verkkokaupassaan. :) Mun täytyy itekkin paremmalla ajalla perehtyä valikoimiin, jos löytäisin jotain jännää ostettavaa.




Meillä tosiaan oli miittibagit ja lisäksi parikin arvontaa, joista noita juttuja kertyi.


Berner & Kengurumimmit

Berneriltä saatiin Clarinsin käsi- ja kynsivoide ja mulle tuli lisäksi Rimmelin keltsu lakka nimeltään Just Buy Me ja Sally Hansenin vihreä Palm Treat. Rimmelin lakasta en itse niin välitä, mutta käsivoidetta ja ekaa Sally Hansenin testaamista odotan innolla.

Kengurumimmeiltä saatiin koristelulakat ja karkeat viilat.


Dermoshop, Adenina & L'Occitane

Dermoshop oli lahjoittanut meille erilaisia juttuja: päällyslakkaa, käsivoidetta (saksanpähkinän tuoksuista, mulla on se ja se on ihan parasta!), kynsinauhavoidetta ja näitä aluslakkoja ja olikohan vielä muutakin. Mun kohdalle osuikin tässä miitissä yllättävän paljon aluslakkoja, joka on hyvä, kun niitä oon itse tosi laiska ostamaan.

Adeninalta saatiin tosiaan palkinto miitin kauneimpien kynsien tekijälle + henkilökohtaiset alekoodit kauppaan.

L'Occitane on mulle ihan uus merkki, en oo koskaan kuullutkaan. Saatiin käsivoiteita paria erilaista lajia ja lisäksi jalkavoidetta. Kokeilemani käsivoide (ensimmäinen oikealta) vaikutti ensikokeilulta melkoisen hyvältä, semmoista sopivan paksua tavaraa, mutta ei semmoista, jonka kuivuminen kestäis sata vuotta. Itse läträän käsivoiteilla päivittäin paljon, joten toivon voiteelta helppokäyttöisyyttä ja mä en oo vielä saanut tuota keskimmäistä tuubia auki.. :D


L'oréal & BBE

L'oréalilta saatiin kaksi Essie-lakkaa jokainen, mulle siunaantui Big Spender ja Ballet Slippers. Lisäksi postin tekemän kämmin takia mulle jäi muutama lakkasotkuinen Essie, joista järkkääjäporukan kesken jaettiin puhdistettavat yksilöt. Eli rikastuin miitin ansiosta näiden kahden kuvassa olevan Essien lisäksi vielä vaaleanpunaisella Fiji-lakalla.

BBE lahjoitti meille Golden Roselta mm. Jolly Jewelsejä, UV-geelilakkoja ja näitä uusia tekstuuri(!)-lakkoja Holiday -kokoelmasta. Sainkin vaihdettua jo omistamiani juttuja näihin Holiday-lakkoihin, nimittäin nää tekstuurit on jotain rakkautta.

BBE ilmoitti muuten samaan syssyyn, että Helsingin Kampin kauppakeskuksen 5. kerrokseen on nyt avattu Beauty Brandsin liike, jossa mm. näitä uusia Holiday-lakkoja, Flormareita, muita GR-lakkoja yms yms. on myynnissä, myös niitä sävyjä, mitä ei muualta Suomesta saa. Kannattaa käydä kurkkimassa, ainakin viikko sitten siellä oli vielä avajaistarjouksiakin. :) Toinen mistä huvipuistoja kierelevät ilahtuvat, on se, että Powerparkissa on BBE:n outlet kesän ajan, jee! Sielläkin Flormaria, GR:ää ymsyms.


Lavera

Lavera on mulle tuttu merkki siitä, että monet luonnonkosmetiikan kannattajat puhuvat tästä. Mulle luonnonkosmetiikka on melkoisen vieras asia, mutta nuo vasemmanpuoleiset käsivoiteet vaikuttivat erittäin lupaavalta. Käsivoiteiden lisäksi saatiin aimosatsi näytteitä erilaisista muista voiteista.


Mereneid

Mereneidiltä saatiinkin sitten päällyslakkaa, värillsiä Attitude -lakkoja, minulla sävy Raspberry Can Can ja viilaa, appelsiinipuutikkua, glitteriä ja tarroja. Tuo Attitude on nätti, mutta kun vihaan yksittäisiä merkkejä kokoelmassani niin en tiedä miten tulemme toimeen. ;D Päällyslakkaa sen sijaan käytän mielelläni, kun sitä kuluukin paljon. Mereneid on mulle uus kauppa, oon kuullut, että heidän geelitarvikkeensa olisivat kovin suosittuja, mutta omaa kokemusta mulla ei niistä tosiaan ole.


Mikacos

Mikacos sponssas meille Trindia ja Laylaa, mulle tuli arvonnasta Trindin Caring Base Coat sekä sininen Trindin lakka CC135 (miksei näillä ole nimiä, murr). Lisäksi vaihdoin johonkin jo omistamaani lakkaan Laylan magneettilakan, sävyn Silver Galaxy. Jälleen kerran mun yksittäisten kynsilakkamerkkienkammo  nostaa päätään. Laylalta tuli joidenkin bageihin myös jotain "geelilakka"-tyyppisiä, lakkoja. Ilmeisesti ne antaa geelilakkavaikutelman kiillollaan, niihin ei uuneja tarvittu kuivatukseen kuitenkaan.


Seppälä

Seppälä lahjoitti meille koristelusetit, viilat ja lakkoja, mm. Wet n Wildin Fergieitä, Golden Rosen Rich Coloreita ja sitten näitä Seppälän omia Nails -lakkoja hologrammi, kesä ja tulevie syksyn mattasävyjä. Mulle osui beige-marjapuuro hololakka ja kesän minilakka sinisessä sävyssä.


Mimax

Mimax sponssas meille China Glazeja ja koristelulakkoja, mulle tuli bagissa China Glazen First & Last -lakka ja musta koristelulakka. Koska mä kieltäydyn edelleen uskomasta, että sama lakka voisi olla hyvä sekä alus- ja päällyslakkana, niin aion kokeilla tätä ensin aluslakkana. :)


Miss Lis

Miss Lis lahjoitti meille kaikille Orlyn Groupie -minilakan ja kasan voidenäytteitä. Oon yks niistä, joka on aina salaisen iloinen, jos kaupassa asioidessa myyjä iskee pussiin mukaan näytteitä, mutta en koskaan kehtaa mitään näytteitä itse pyytää. En halua olla ärsyttävä. 8D

Oon äärimmäisen iloinen varsinkin aluslakoista ja käsivoiteista, koska niitä mulla kuluu paljon ja oon laiska ostamaan itse uusia. Jännää kokeilla mulle ihan uusia merkkejä muutenkin, kun en oo esim. Sally Hansenia itse koskaan kokeillut, vaikka oon miettinyt että voisin joskus jonkun lakan kokeilumielessä ostaa. Myös tuttuja ja turvallisia Orlya, Essietä, China Glazea ja noita Seppälän lakkoja vastaanotin toki mielelläni kokoelmien jatkoksi.

Tämmöistä tällä kertaa, löytyikö ihan uusia juttuja tai omistatteko kenties jotain näistä? :) Koitan tehdä tälle illalle vielä osan 3, eli mun miittikynnet, niin sitten ois miittipostaukset purkissa. Niin ja tänään samaan postaukseen ymppään sitten myös Sensationailin voittajan! ;)

20 kommenttia:

  1. Ja mä ihmettelin, että mistä tuohon toiseen essien lakkapulloon on kerennyt toista kynsilakkaa sotkeutumaan! :D No nyt löyty syy siihenkin. :) Mutta ei se minua haittaa mitenkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, niissä siis oli jossain vielä lakkaa? : Koitin katella ne puhtaat yksilöt turvaan teille jaettavaks, kun osa oli ihan täysin postin runtelemia ja toisten lakkojen sotkussa. Mulla on ny lähiaikoina tullu tosi paljo postin pahoinpitelemiä paketteja, hermot menee. ;(

      Poista
    2. Joo oli, mutta ei paljon! =) Ja ei se mitään haittaa! Mulle on kans tullut postissa tosi huonosti käsiteltyjä paketteja..Viimeks tänä aamuna soitin vihaisen puhelun itellalle.. :/

      Poista
  2. Tosi hyvin oli teillekin spossorit lähteny mukaan :) ite on tehny mieli kokeilla noita L'Occitane voiteita, mut en oo saanu viä aikaseks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllättävän kivasti kyllä! Ajatellen, että tosi myöhään me edes mitään sponsseja kysyttiin, aluksi piti olla ihan sponssiton miitti. ;D L'Occitane vaikutti ainakin tosi lupaavalta! :)

      Poista
  3. L'Occitanen voiteet (ja melkeinpä kaikki muukin) on ihania! :) Toi käsivoide on ihan erityinen suosikki.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. tosi paljon kaikkee kivaa =)

    VastaaPoista
  6. L'occitanesta voisi arvostelua sitten pidemmän testailun jälkeen kirjoittaa? Olen katsellut niitä tuolla hyllyssä, kun tästä pikku kylästä ei saa suosikkikäsirasvaani. Joka muuten on tuo Laveran oranssi puteli, mikä löytyikin näköjään tuolta googie bagistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpäs kirjoittelen, saa muistuttaa jos unohdan. ;D Tuo Laveran oranssi tuoksuu ihanalle!

      Poista
  7. Vau, paljon kaikkea kivaa!

    Mulla on kans tuo ihana Laylan Silver Galaxy. <3

    VastaaPoista
  8. toimiiko toi laylan magneettilakka? oon testannu ainaki 2 magneettilakkaa, mutta aika pettymyksiä on ollu molemmat..
    ja muuten aivan sairaasti kaikkee kivaa. oikee rakkauspakkauspussukka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nähny swatcheja siitä joissa se toimii, mutta itse en oo vielä kokeillut. Magneettilakat ei oo oikee munkaan juttu. :o

      Poista
  9. L'Occitane on parhaimpien käsirasvojen joukossa ikinä ! Itse ostin tallinan reissulta (laivalta) yhden tuubin ja sillä oli hintaa reilu 20 € joten säästelen tuon käytössä, ettei tarvitse maista ostaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi. En oo tiennytkään että se on noin suosittua kun mulle oli ihan tuntematon merkki, jee! :D

      Poista
  10. Täytyy vielä kysyä, että onko noi Seppälän Nails holo lakat hyviä? Niitä kattelin meidän lähellä olevassa Seppälässä, mutta vielä en uskaltanut ostaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkukosketuksen mukaan ovat aika ohuita, joten jos on samantyyppinen kynsi kun mulla niin saattaa jäädä kuultamaan läpi. Holoefekti noissa on scattered, ei mitenkään ylivoimakas, mutta minusta tosi nättejä nuo mitä oon kokeillu. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)