maanantai 8. heinäkuuta 2013

Vaaleanpunaista ja itämaista

Otsikkoluovuus päässy taas valloilleen. ;) Testissä Adeninan viime kuun testituote, elikkäs water decalsit. Saatiin valita 6 arkkia testiin, alla 5 niistä ja kynsille päätyi siitä kuudennesta arkista kuviot.


Decalit on mulle semmoinen vähän harvinainen käyttöasia, kun tykkään laittaa kynnet uuteen kuosiin päivittäin, joten decalejen poisto päivän käytön jälkeen tuntuu tuhlaukselta. Nyt kuitenkin kun on tarkoitus viihtyä samoilla kynsillä 2-3 päivää, niin oli oiva tilaisuus testata näitä.

Näiden ylläolevien 5 arkin lisäksi otin kiinalaistyyppisiä kuvioita ja ne pääsivätkin nyt kynsille liukuvärjäyksen päälle.


Kynsillä:

Essie - French Affair
Essie - Fiji (saatu)
+ water decalsit (saatu)

Nää kynnet tein puoli 3 aikaan yöllä.. Lakkailin ensin mun kestosuosikki vaaleanpunaisella French Affairilla pohjan ja töpöttelin siitä pari astetta vaaleampaa vaaleanpunaista Fijiä alareunaan vinosti. Siihen sitten decalit, tässä ohje water decalsien käyttöön. 

Tuli vähän kiire tehdä kynnet ja pientä strömsöilyä olikin havaittavissa. Kokemuksen perusteella voin kertoa kaikille, että pohjalakkauksen tulee olla täysin kuiva ennen decalejen laittoa. Nää oli tosi isoja nämä kuviot ja mä sain vähän leikellä niitä jottei ne vallan menneet yli kynnen. Ylimenneet saikin kyllä kynsilakanpoistoaineella pois, olis ollu hyvä tajuta sekin etukäteen. Noh, loppui valitus ja ihan kivat näistä lopulta sitten tulikin. Decaleja oli paketissa 15 kappaletta ja niitä meni tähän strömsöillessä 12 kappaletta, 10 päätyi kynsille asti.

Nyt pariin päivään ei tuu varmasti pyörittyä koneella juurikaan, joten postauksia ei tule (jos en sit jaksa ajastella niitä) ja kommenttien julkaisu saattaa viivästyä. Toivottelenkin näiden kynsien myötä kivaa viikonjatkoa, tapaillaan viikonloppuna sitten viimeistään uusien postausten myötä! :)

25 kommenttia:

  1. Tosi nätit ;)

    VastaaPoista
  2. Nää on aivan ihanat! ♥ Hyvää viikonjatkoa sinullekkin!

    VastaaPoista
  3. Ihanimmat kynnet hetkeen, mitä oon nähnyt :) Siulla on kyllä taito hyppysissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitti! Voin kyllä sanoa että tuo ajatus ei tullut mieleen sillon yöllä strömsöillessä. ;'D Onneksi loppujenlopuksi kaikki päättyi hyvin.

      Poista
  4. todella ihanat kynnet <3 upeat kyllä

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Pitäisi itsekkin hankkia noita water decalsseja ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! :) On niissä kyllä puolensa!

      Poista
  6. Itelläni on tollasii samantapasii ns. kynsitatuointeja että ne on mustan värisiä vaikka sydämiä ja sitte se laitetaa kynnelle, kasteltu paperi päälle hetken ajaks ja sitten läpinäkyvää lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaivan, mäkin oon tainnu törmätä tuolla tyylillä kiinnitettäviin decaleihin. :)

      Poista
  7. Mua viehättää ekan kuvan 1. ja 3. arkki eritoten ennennäkemättömillä kuvillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä poikkeaa tuosta normaalisti kukkakirjosta mitä decaleissa yleensä näkee! ;D

      Poista
  8. 1. ja 4. arkit on samanlaisia kuin miulla :3 Nuo pandat on niin söpöjä ja niissä on kimallustakin!

    VastaaPoista
  9. Hienot kynnet!:)

    http://kynsilakkasadetta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Hienot kynnet:)!

    http://kynsilakkasadetta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Ihanat kynnet♥ Pelkäsin kyllä jo että olit nuo itse siihen maalannut, kun niin taitava olet mutta helpotuin kun näin että ne olivat vaan tarroja:D Mutta en olisi ihmetellyt jos ne itse olisit siihen maalannut!Mutta jos niin olisi ollut niin sääli olisi ne pois ottaa, itse olisin ne pitänyt siinä niin kauan että ihan kokonaan lähtee:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ;D En ihan noin taitava sentään oo, mutta olis kiva olla kyllä. Ei kyllä malttais varmasti kovin nopeasti ottaa pois jos ois jaksanu tämmöiset kynsille väsätä käsin. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)