maanantai 29. heinäkuuta 2013

Varvastarinoita

Luvassa juurikin sitä mitä otsikko lupaa, eli varvaspelkoiset, kannattaa ohittaa tämä postaus. Laitoin kuvat varmuudeksi pienemmäksi, jottei kukaan järkyty. ;D Taitaa olla tämän blogin ekat varvaskuvat! (Toim. huom. juuri että tää postauksen otsikko saattaa houkutella kyseenalaisia vieraita, mutta hei, tosta otsikosta en luovu senkään uhalla!)

Oon maailman laiskin varpaankynsien lakkaaja tai niin musta ainakin tuntuu. Niinpä oon kesällä ollut enemmän kuin onnessani siitä, että mulla on käytettävissäni geelilakkausvehkeet. Geelilakkaus ja varsinkin Sensationail led-geelilakkaus on kyllä yksi eniten mun blogiin porukkaa vetävistä hakusanoista, joten lisää voi lukea aiheesta täällä. Lyhyesti: geelilakkaus on geelilakoilla ja uv- tai led-uunilla tehtävä lakkaus, jonka erikoisuutena on kestävyys. Geelilakkojen normaali kesto on n. parisen viikkoa sormenkynsillä, varpaankynsillä hieman kauemmin. 

Tässä on 4 viikkoa (!) varpaankynsillä ollut lakkaus, joka kyllä näyttääkin just siltä, että oli aika jo vaihtaa uusiin.


Jos mä oikein muistan, kynsillä oli Sensationailin Guilty Pleasure (saatu), sen päällä L'oréalin Confettis ja päälle pistin vielä päällysgeelilakan. Hyvin toimi tuo lakka geelilakan allakin. :)

Oon haaveillu tekeväni sormenkynsille ranskalaista manikyyriä geelilakoilla, mutten oo vielä uskaltanut, kun tiedän, että kyllästyisin kuitenkin nopeasti. Eilen yöllä sain sitten päähäni, että mäpäs haluan tehdä varpaankynsille ne ranskikset sitten. Niinpä tuumasta toimeen ja nopeat ranskikset kynsille.





Laitoin ensin pohjalle Sensationailin Babydoll Pinkin ja tipit tein White Lilylla (jotka ovat saatuja) ja muutamat strassit vielä kiinni, lopuksi vielä päällysgeelilakka ja valmista. Aikaa meni kaikkiaan 30-45 min, en niin tarkkaan katsonut. Näihin olis saanu toki tuhrattua lisääkin aikaa, jos ois oikein hifistelly tuon ranskalaisen kärjen kanssa, mutta mä päätin nyt olla nopea näiden kanssa. Josko näillä mentäis nyt silti seuraava kuukausi. ;D

Mites on teidän kesävarpaidenne laita, lakkaatteko/koristeletteko ja miten usein? :)

15 kommenttia:

  1. Ennen kun olin sitä sorttia että revin varpaankynsiäni, niin nyt kun pahan tapani olen saanut loppumaan ja varpaankynnet alkavat näyttää kutakuinkin kauniilta on niiden lakkailu innostanut.
    Lakkaan niitä nyt varmaan noin kaksi kertaa kuussa, lakkaukset kun eivät kulu niin nopeasti varpaissa :)

    Tuo ranskis näyttää kauniilta myös varpaissa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, hyvä että oot päässy eroon siis. ;D Kiitti!

      Poista
  2. Lakkaan. Lakat pysyy paremmin kuin geelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mulla taas toisinpäin, tai siis geelilakat pysyy mulla paremmin kun normaali kynsilakka. ;D

      Poista
  3. Ihanaa jollain muullakin kuin mulla on ylöspäin kippurat isovarpaat. On muuten ärsyttävät kengissä! Noi pinkit on ihanat!

    VastaaPoista
  4. Mä lakkaan varpaankynsiä parin viikon välein, myös talvisin, koska neonvarpaat piristää kivasti pimeää päivää. :-)
    Mulla on ollut tämän kesän aikana seuraavanlaisia varpaankynsiä: vaaleansiniset, tummansiniset, neon vihreää ja neonkeltaista joka toisessa, yves rocherin orchidee rosella pohja, päälle mustalla tiikeri(vaiko seepra)leimaukset, ja tällä hetkellä persikkapinkit kera hologlitterin.

    Tosi kiva idea tuo ranskis, itsekkin miettiny sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, jaksaisinpa mäki noin usein lakkailla. ;D Ranskis sopii kyllä hyvin mun mielestä varpaisiinki! :)

      Poista
  5. Vai, todella kivat! Mun mielestä manikyyri näyttää kivalta varpaankynsissä! :)

    VastaaPoista
  6. Täällä toinen varvaslaiskimus! Lakkaan joskus, samat lakat on useamman viikon. En tiedä miksi se on niin vaivan takana :D Kuitenkin tykkään,kun ne on lakattuna ja nätitja sitten ne vaan unohtuu....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei niitä edes niin usein tarttis lakkailla mut jotenkin se aina jää tekemättä. ;D

      Poista
  7. Lakkailen minäkin! Useimmiten yksiväristä ja/tai glitterillä höystettynä. :) Ennen laitoin fimoja ja muita koristuksia mutta varpaista niin inhottava saada niitä irti...

    Nätit nämä siun kynnet, vaikka itse en vaan jostain syystä osaa ajatella ranskista varpaisiin, kerran sen tehneenäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! :) Mäkään harvoin jaksan isompia koristeita pistää varpaidenkynsiin.

      Poista
  8. Kyllä koristelen varpaitani :) Ja kivat koristelut sullakin varpaissa.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)