perjantai 31. tammikuuta 2014

Kipeän bloggaajan tikru-tiikerit

Pienen kuumeilun aiheuttaman postaustauon jälkeen palailen hiljalleen vanhojen kynsien muodossa. :) Mulla on menny ihan suunnitelmat uusiksi kynsien suhteen, kun ei oo jaksanut todellaakn keskittyä kynsienlakkaamiseen kun pää painaa sata tonnia. Nämä kynnet on varmaan about viikon takaa.Kynsillä:

OPI - A Definite Moust-Have (koralli, saatu)
Color Club Art Club - Gold Glitter (kultaglitter, saatu)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen)

Nämä olivat taas jotkin kynnet, jotka tein, kun piti saada jotain koristelua kynsille, eikä ollut aikaa miettiä mitään monimutkaista. Tiikereitä on tullut tehtyä aikoinaan niin usein, että ne on mulle semmoinen turvallinen valinta. :) Niiden kanssa ei tarvi olla turhan tarkka muutenkaan.

Pohjalle valitsin OPI:n A Definite Moust-Haven, joka on korallinen shimmerlakka. Ei OPI:n parhaimmistoa laadultaan, muistaakseni mun kynsiä tuo ei peittänyt kolmella kerroksella. Se taisi olla yksi syy siihen, miksi halusin sen päälle koristeluja. En ikinä meinaa muistaa kumpaako kultakoristelulakkaa olen käyttänyt, kun mulla on kahta hyvin samantyyppistä Color Clubin kultaglitteristä koristelulakkaa. 

Koitan palailla postailujen pariin taas, mulla on nimittäin ihanan China Glazen Sea Goddess -kokoelman tekstuurien swatchaukset edessä! :) Teen niistä sitten oman postauksensa.

Onko kivat tikrut? :)

8 kommenttia:

  1. Kivat ja tosi raikkaan väriset kynnet! Alkaa heti kaipaamaan kesää kun katsoo näitä kynsiä :) itsekin olen kärsinyt flunssasta ja toivonkin pikaisia paranemisia sinne :D tekeehän se kynsille ihan hyvää olla välillä ilman lakkaa ;) jotain positiivista on aina kaikessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hih, no en sentään ilman lakkaa malttanut olla, mutta kolme päivää samoilla lakkauksilla! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)