sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kultapohjalle itsekriittisiä kukkasia

Pitkästä aikaa tartuin akryylimaaleihin ja tein vähän kukkasia. :)Kynsillä:

Color Club - Sugar Rays (saatu)
+ kukat maalattu Oumaxi-akryylimaaleilla (saatu)Pohjavalinta ei ollut kyllä ihan paras, eikä kukatkaan täydellisiä, mutta menkööt. Kait ne kukiksi tunnistaa kumminkin? ;D Oon kyllä niin äärimmäisen itsekriittinen ihminen, mutta onneksi saan yleensä pidettyä hallinnan postauksissa, etten hauku kaikkea tekemääni. Jotenkin tosi tympeää, kun tiedän, etten kuitenkaan ole huono, mutta silti sitä vaatisi itseltään kokoajan parempaa ja parempaa. On myös äärimmäisen tympeää ainakin itsestäni lukijana lukea blogia, jos siellä kokoajan haukutaan omatekemiä juttuja, vaikka ne musta olis tosi hienojakin. Pätee kyllä toisaalta myös toisinpäin, etten ymmärrä, jos aina kehutaan omatekemiä niin tosi upeiksi, koska se taas antaa vähän hassun kuvan, jos tekijän itse pitää kehua niin kovasti. Tietenkin saa olla tyytyväinen tekemiinsä kynsiin, en sitä sano, mutta joku roti. Oon hankala ihminen, tiedän. Koitappa tässä nyt sitten kirjoittajana löytää tasapainoa näiden väliltä, kun itsekin on niin hankala ajatuksineen.

Jaa niin ne kynnetkin. Mulla oli ekaa kertaa kynsillä Sugar Rays, joka on vaaleankultainen shimmer, jossa shimmer on tuollaista vaaleanpunaista. Antaa kivan eläväisen pinnan lakalle. :) Valitettavasti tämä ei kyllä peittänyt mun kynsiä kolmella kerroksella niin hyvin, kuin itse lakalta vaatisin. Koristelujen alla menee, mutta yksinään tuo peittämättömyys kyllä häiritsee. Kukkien maalaaminen tapahtui tälläkertaa kyllä yllättävän nopeasti, joskus saa tapella oikein urakalla, että värit yhtään sekoittuu keskenään, mutta nyt taisin uusia vain yhden kynnen.


Muita itsekriittisiä liikenteessä? :) Mitä tykkäätte kynsistä?

Pssst. Sonnela löytyy nyt myös Twitteristä! ;) Behind the scenes -juttua ja ennakkomaistiaisia voi seurailla sieltä!

10 kommenttia:

 1. Eikä, musta toi pohjalakka on täydellinen tohon koska tuo pinkki shimmer sopii tosi hyvin ton kukan pinkin keskustan kanssa! Mutta pieni itsekriittisyys ei ole koskaan haitaksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, totta kyllä, ihan hyvä olla kuitnekin jonkin verran sitä itsekritiikkiä! ;D

   Poista
 2. Nuo kynnet on tosi kivat! :)

  Ite oon kans ihan liian itsekriittinen kynsien kanssa. Mun mielestä välillä on vaikee jättää negatiiviset asiat postauksista pois, mikä ärsyttää itteenikin ja varmasti lukijoita. Mut oon huomannu et siinä tilanteessa mielummin kirjottaa huonoista kynsistä tosi vähän kuin että kirjottas paljon negatiivista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta joo, se on helpompaa ja lukijaystävällisempää vaan tehdä lyhyt postaus kuin luetella kaikki viat, joita kynsistään löytää. ;D

   Poista
 3. Noihan on nätit! :)

  VastaaPoista
 4. Upeat, ei noissa kukissa mitään vikaa ole ainakaan mun silmiin. :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä nuo on just todella kauniit :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)