tiistai 21. tammikuuta 2014

Ihmemaan karkkipiiras

Nämä kynnet ovat oiva osoitus siitä, miten kynsilakan nimestä voi inspiroitua. Halusin kynsille Essien Tart Decoa ja sen nimi, vaikken kieltä tai merkitystä tunnekaan, tuo mulle mieleen piiraan. Niinpä otin käyttöön mun leivos-karkki-siirtokuvat ja siitä ne kynnet sitten hioutuivat. Annetaan samalla jollekulle tänne blogiin hakusanalla "leivoksia"-päätyneelle edes jotain leivosmaista sisältöä. ;D
Kynsillä:

Essie - Tart Deco
Golden Rose - Paris Magic 305 (saatu)
+ siirtokuvia (saatu)

+ niittejä Adeninalta ja niittejä Cesarsilta (saatuja)
Tart Deco on kanssa lakka, josta löytyy tuhat ja yksi eriväristä swatch-kuvaa ja kieltämättä haastava tapaus se kuvata onkin. Kuivaa pullossa olevaa sävyä tummemmaksi, joka on kyllä vähän möh, koska vaaleampana ois nätimpi mun makuun. Levittyi ihan hyvin ilman suurempia kaljuuntumisia ja peitti kolmella kerroksella hienosti. Mulla on ajatuksissa pyöriny tuo GR:n lastulakka ja oon miettiny, minkä kanssa sitä kokeilis kerrostaa ja tähän se sopi minusta kaveriksi mainiosti. Voi pojat, että tuo GR onkin kaunis, mutta kuivui kyllä poikkeuksellisen hitaasti, josta kyllä iso miinus.

Siirtokuvat ja niitit heittelin vähän sinnepäin kynsille, kun ei mulla ollut mitään suunnitelmaa mistään taaskaan. Adeninalla on muuten nyt kasa siirtokuvia nyt tarjouksessa alle 90 sentillä, kannattaa kurkata! Vaikuttavat ihan kohtuullisen laadukkailtakin nämä ja tykkään, että näitä sai rauhassa siirrellä kynnellä, eivätkä jämähtäneet heti kiinni. Semmoisistakin on kokemusta ja mikään ei harmita niin paljon, kuin kauniksi lakattu lakkapohja, johon siirtokuva jämähtää väärään kohtaan kiinni.

Näistä tuli vähä tämmöiset Ihme(leivos)maa-henkiset, mutta tykkään kovasti itse. Mun sisäinen lapsi innostuu aina, kun on kyse vähemmän vakavista kynsistä. :)


Iskeekö teihin tämäntyyppiset koristelut, jotka ei välttämättä edusta aikuismaisinta linjaa? ;D

12 kommenttia:

 1. Tohon siirtokuvan jämähtämiseen, se eo vielä ärsyttävämpää kun se kuva menee ja taittuu kynnelle aseteltaessa ja jämähtää siihen, yritä siinä sitte saada sitä taittunutta osaa suoraks ja vielä koko decalia oikealle paikalle -.- :D Tart Deco näyttää namilta :P <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, mission impossible. :D Ja kiitos!

   Poista
 2. On niin hempeät ja tyttömäiset ;)

  VastaaPoista
 3. Noms, todella herkulliset! :3

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin herkullisen näköiset ja väriset, tykkään. :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä aikas kivan näköiset. :) Lakkauksen väri on kaunis.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)