maanantai 27. tammikuuta 2014

Tarraepäonnisen keltsupinkit

Uskaltauduin yrittämään toista kertaa tarrojen kanssa! Mä en muista onko nääkin jotain eBaytarroja vai jotain voittotarroja jostain, joita kokeilin tälläkertaa. Yhtäkaikki, tarrojen kanssa oli ongelmaa taas.Kynsillä:

China Glaze - Happy Go Lucky (keltainen creme)
Orly - Fancy Fuchsia (pinkki creme)
+ tarrat

Hienosti taas kissankarvat koristaa kynsiä, mutta ei anneta sen häiritä ihan hirveästi. Tälläkertaa kynsille tuli pohjalle pinkkiä ja keltaista, kun taas perinteisesti yöllä huomasin, että apua, kynnet laittamatta. En oikein tiennyt mitä äkkiä laittaisin kynsille koristeeksi, joten päätin käydä taas tarrojen kimppuun. Niitä kun aina mainostetaan helppona ja nopeana koristelutapana (yeah, right).

Tälläkertaa tarrat eivät kimpoilleet kynsiltä pois laisinkaa, jippii! Sen sijaan ne eivät oikeastaan halunneet liikkua yhtään mihinkään, jopa kynsille asti niiden saaminen oli hankalaa, koska ne eivät vaan irronneet taustakalvostaan sitten mitenkään. Puolet arkista hajosi irrotusvaiheessa ja sain kuin sainkin jokaiselle kynnelle yhdet tarrat. Alkuperäinen idea oli laittaa pari tarraa per kynsi, mutta siihen ei mun hermot enää riittäneet.

Irrotusvaiheessa olinkin todella onnellinen, että jokaiselle kynnelle tuli vain yksi eikä kaksi tarraa. Nimittäin tuolloin tajusin, miksi multa usein on kysytty, että miten tarrat saa irti kynsiltä. Normaalisti tarrat liukenevat kynsienpoistoaineeseen sen verran, että ne saa irti vaikkapa appelsiinipuutikulla rapsuttamalla. Nämä pirulaiset ei sitten irronneet mitenkään. Lopulta sain hinkata niitä raivolla irti terävillä pinseteillä ja appelsiinipuutikuille. Voi olla, että tarroja ei tulla ihan hetkeen näkemään mun kynsillä.

Noh, oliko kynnet tuon kaiken nähdyn vaivan arvoiset teidän mielestä? ;D

14 kommenttia:

 1. Oli ne vaivan arvoset... Vaikka tarrat on kyllä joskus hiukka perseestä laittaa ja irrottaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Totta, hankalaa on.

   Poista
 2. Upeat, tosi erikoinen väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä kivat, vaikkakin jännä väri yhdistelmä. Ja nyt on pakko kysyä, että missä tuolla on kissankarvoja? Aina kun olin näkevinäni karvan, se olikin omassa ruudussa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, no esmes tossa nimettömässä näkyy. 8D

   Poista
 4. Söpöt kynnet ja ite yleensä poistan ensin appelsiinipuutikulla enimmät tarroista ja loput sitten lakanpoistoaineella.Tykkään kyl ite käyttää tarroja tosin laaduissa on eroja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mäki yleensä rapaan appelsiinipuutikulla niitä irti, nyt ei vaan millään meinanneet lähteä. :D

   Poista
 5. Luinpas otsikon olevan "ketsuppia"... ajattelin itsekseni, että "kuka mistäkin inspiraationsa saa..." :D

  Kivan pirteät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei tälläkertaa ketsupista sentään, kiitos! :)

   Poista
 6. Hmm.. mitähän tarroja sulla oikein on..? :D Lähetä mulle sun osote spostiin (nin.90@hotmail.com), niin lähetän sulle multa tarroja. :) sori en ollut hoksannut vastata aikaisempaan tarra-keskusteluumme. Ei mulla ainakaan oo tarrat repeytyny, joskus on vähän taittunut, mutta ei muuta ongelmaa oo ollut.

  Mutta kynnet on kyllä kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, siis mä en tiedä mitä scifitarroja mulla on, kun tuntuu, että niissä on aina ongelmaa. :'D Ja voi ihana, kiitos tarjouksesta, mutta mä koitan testailla oisko tossa mun tarrakasassa mitään siedettäviä yksilöitä. ;D

   Poista
 7. mun mielestä noi on tosi nätit ! :)

  psst: synttäriarvonta käynnissä ! erilaisiakynsia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)