tiistai 14. tammikuuta 2014

Jotain uutta, kirppisteltyä, sinistä ja saatua

Nyt ois kuulkaa uutuuspostaus taas luvassa. Osa ostoista on jo reilusti viime vuoden puolelta, jääny jostain syystä esittelemättä ku oon ollu niin paljo kaikkea postattavaa ja oon halunnu kaikki samaan postaukseen. En halunnut tunkea tikkuswatcheja samaan postaukseen enää, kun asiaa on niin hurjasti muutenkin ja osa on jo kynsilläkin tulossa esille, mutta näätte tulevien postausten yhteydessä näitä kynsillä ja tikulla. 

Tart Deco, Mango Madness, Love's a Beach, I'm With The Lifeguard, Dance Baby

 Viime vuoden puolella tilasin eBaysta vähän vanhojen kokoelmien lakkoja, eli Essieltä ihanan Tart Decon ja China Glazen erikoisglittereistä Mango Madnessin, sekä 2012 vuoden kesäkokoelmalakoista Love's A Beachin sekä I'm With The Lifeguardin. Juu, juurikin sitä Summer Neons -kokoelmaa, mistä mun piti haluta ja tarvita vain yksi lakka ja nyt huomaan ostaneeni 8/12 lakkaa koko kokoelmasta. Mulle käy aina näin! Vielä näiden lisäksi eBaysta ostin Dance Babyn, joka on vanhaa Electropop-kokoelmaa.

Cranberry Sangria, Glitter Food, Star Gazer, Two Bees In A Pod


Edgy Polishilta tuli taas testiin ja kuvattavaksi lakkoja, jeij! Rainbow Honeylta Cranberry Sangria, joka on uutta kokoelmaa oleva jännä glassflecked. Edgyltä oli sujautettu mukaan myös Rainbow Honey Candy Cane kynsinauhavoide, joka tuoksuu ihan Marianne-karkeille. Omnom. 

Edgyn valikoimista Nail Pattern Boldnessilta halusin testata Glitter Foodia, jolla on kaksi erilaista tehtävää. Ensinnäkin Glitter Food sopii glittereiden päälle, sillä se tasoittaa rouheat glitterit, joten vielä päällyslakan lisäämällä (Glitter Food kuivuu mattaisaksi) saa kiiltävän ja sileän pinnan. Toinen tehtävä Glitter Foodilla on uponneiden glittereiden pinnallepelastamisessa, eli lakan joukkoon sekoitetaan glitterfoodia, jolloin isojen glittereiden pitäisi olla enää vajoamatta pohjaan. :)

Samaten Edgyb valikoimista Delush Polishilta halusin paria lakkaa testata, eli ihanaa sateenkaari-ilotulitustopperia Star Gazeria, sekä mustakeltaista ampparilakkaa Two Bees In A Podia. Tuutte näkemään näistä kaikista yllämainituista sitten swatchit kynsillä, jahka kerkeän. :)


Mermaid's Dream, Glitter And Be Gay, Sweeet Dreams

LoveIt.fi lopettaa helmikuun aikana, nyyh. Siellä onkin nyt hyvässä alessa kaikki tuotteet. Niinpä tein pieniä hamsteriostoksia sieltä, kynsilakkoja tietenkin! Okei, myös pari luomiväriä, mutta keskitytään olennaiseen, eli lakkoihin.

Mermaid's Dream on merenneitokokoelmaa, josta mulla on jo pari lakkaa ennestään. Näissä on kiva koostumus, tykkään tämäntyyppisistä shimmereistä. Glitter And Be Gay oli tottakai pakko myös, kun siitä heti haaveilin, kun ekan kerran swatchit näin. Sweet Dreams on kanssa mun kestohimotus, tuollainen mehukkaan pinkki flakies. 


Shearling Darling, Mind You Mittens, Parka Perfect, Sable Collar, Warm 6 Toasty Turtleneck & Toggle To The top

Mä niiin rakastan L'oréalin Essie-postia! Tälläkertaa testiin tuli talvikokoelma Shearling Darling, joka sisältää kuusi lakkaa murretuissa sävyissä. Vasemmalta nimikkolakka Shearling Darling, joka on viininpunainen, tumma creme, toisena Mind Your Mittens, joka on vihertävän turkoosi creme.

Keskellä on pienenpientä shimmeriä sisältävä vaaleanvihertävän harmaa Parka Perfect ja sen vieressä runsaasti shimmeriä sisältävä Sable Collar. Toinen oikealta on murrettu lila Warm & Toasty Turtleneck ja vaikka Essie sanookin tuon olevan pinkki, niin kyllä se mun silmään on selkeästi lila. Oikeanpuolimmaisena kokoelman ainoa glitter, Toggle To The Top. Näistäkin näätte osan kynsillä ja osasta tikkuswatchit tulevan Essie-postauksen yhteydessä.


Squared Away, Uau! & Pink Eye

Ja vielä viimeinen tripletto uunista ulos. Tehtiin Kynsityttösten kanssa vähän kimppatilausta Harlow Co.:lle, niin saatiin ilmaiset postikulut kun saatiin tarpeeksi iso tilaus. Mun osuus kimpasta oli KBShimmerin Sqaured Away sekä Wicked Polishin Pink Eye ja lisäksi samoilla postikuluilla nappasin Rva Melliltä kyytiin Jaden Uau! -hololakan. 

Squared Away onkin mun eka KBShimmer, vaikka merkin lakkoja oon ihaillu vaikka kuinka, saap nähdä mitä tykkäilen! Jadeja mulla onkin jo pari ennestään ja oon tykänny tosi kovasti niiden holoefektistä. Wicked Polish on myös uusi merkki mulle ja mä niin järkytyn kun tajusin, että toi pullo onkin littana eikä ihan semmonen pyöreä!

Nyt on taas synnit tunnustettu hetkeksi, hui. :D Löytyikö mitä kiinnostavia juttuja näistä mun uutuuksista?

12 kommenttia:

 1. Oho, oon kans luullut että WP:n pullo on pyöreä:D Oppia ikä kaikkia! Aikas ihkusia lakkasia kyllä kaikki tässä:)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ja lakkoja oot saanut testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy olla samaa mieltä! 8]

   Poista
 3. Ooh, nuo Delush Polishit! <3 *kuolaa* Kauniita on muutkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ne on ihastuttavia kyllä! :)

   Poista
 4. Parka perfect näyttää kiinnostavalta, odotellaan että nähdään se kynsilläsi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh, kynsillä se onkin ollut jo, kun vaan saisin blogiin saakka. :)

   Poista
 5. Lakkakateus iskee. :D Näissä on monta, joita odotan nähdä sun kynsillä, mm. Cranberry Sangria, Sweeet Dreams, Pink Eye ja Mango Madness.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, toiv. saan ne pian kynsille asti! :)

   Poista
 6. Rakastuin tohon pink eyen pulloon!:o niin ihana ja tyttömäinen väri muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihastuttava tuo pullo! Ja lakkakin. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)