tiistai 7. tammikuuta 2014

Graafista tekstuuria

Tekstuurilakkoja kynsillä taas. Tykkään käyttää teippiä tekstuurin kanssa, koska tekstuurilakat on koostumukseltaan semmoisia, että ne ehkä vähän paremmin pysyy teippirajauksen sisällä.Tulee helpommin tasaiset rajat. :)Kynsillä: 

IsaDora - Wine Crush (ruskea-violetti, saatu)
OPI - Honey Ryder (kulta, saatu)

Pohjalle laitoin Wine Crushin, joka on kaunis ruskean-violetti tekstuurilakka, jossa on pinkkiä ja vihertävää shimmeriä. Mun näytöllä tuo näyttää melko violettimaiselta, en tiedä kuinka muiden näytöillä. Tuollainen viininpunaruskea-violetti se on kuitenkin, vähän valaistuksesta riippuen. :) 

Teippinä mulla oli ihan normaalia kirkasta teippiä ja kahdella teipinpalalla rajasin kolmiot kynsien kärkeen. Kärkeen lakkasin sitten OPI:n ihanaa Honey Ryderiä. HR onkin tuttu jo useammista lakkauksista ja edelleen se on kyllä kaunis ja peittävä kultainen.

Tämmöistä tänään, nyt on taas vähän kiireinen viikko tiedossa joten katsotaan, kuinka ehdin postailla. :) Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäilette näiden kynsien tyylistä?

12 kommenttia:

 1. Mä tykkään! Just tänään aamulla tein itselle kulta-luumusävyisen silmämeikin, kun ne vaan sopii niin hyvin keskenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, sopii kyllä kivasti varmasti silmämeikkiinkin! :)

   Poista
 2. ihanat! <3 multakin löytyy tuo wine crush, mutta kynsille se ei ole vielä päässyt :/ pullossa se näyttää ihanalta mutta jotenkin en oo vaan saanut laitettua sitä kynsille kun aattelen että lakkauksien pitäisi olla jotenkin talvisia... Toisaalta ei ulkona kovin talviselta näytä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Haha, no ei kyllä näytä talviselta joo, kumminki sitten huhtikuussa tulee ne lumisateet, joita odoteltu puoli vuotta..

   Poista
 3. Rajat tosi siistin näköiset! Pakko kysyä, että miten viihdyt noin yleensä tekstuurilakoissa? Omasta mielestä ne on niin kovin nättejä, mutta se tekstuuripinta on vaikea hiusten jne. kanssa. Ja kun kynsiä tulee siliteltyä koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teipillä saa just kivat rajat kyllä! :) Viihdyn hyvin, ei mua niiden karheus oo koskaan sillee häirinny, monet glitterit jotka törröttää häiritsee enemmän, ku noissa on tavallaan tasaista se karheus jokapuolella. ;D

   Poista
 4. Hyvä väriyhdistelmä ja komeat muutenkin. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
 5. miten niit' teippejä oikee käytetään lakkauksissa ? ja minkälaisia teippejä niissä käytetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalia kirkasta toimistoteippiä oli mulla näissä. Laitetaan teippiä kynsille niiden kohtien päälle, joita ei haluta lakata ja sitten lakataan kynnet ja odotetaan hetki, poistetaan teippi ja valmis. :)

   Poista
  2. aa okei : ) ite oon tehny just tuolla tavalla mut sit jos on jo lakannu jo jonkun kerroksen ni lakat lähtee teipin mukana pois : ( käykö sulla tälleen?

   Poista
  3. Kokeileppa sillee että et anna kuivaa ihan kuivaksi asti, vaan antaa kuivaa vaan sillee, että ei lakka ei enää lähde leviämään, mutta ei oo täysin kuiva kuitenkaa. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)