torstai 23. tammikuuta 2014

Mehiläisglitter purkkapohjalla

Kun elämme lämpötilallisesti sellaisia aikoja, että ottaa kissankin ihan mielellään syliin lämmittämään ja vaikeuttamaan postauksen kirjoittamista, niin silloin on ihan hyvä muistella kesää ja  niitä ihania-kamalia amppareita ja muita pistäviä otuksia. Tai ainakin valita lakka, joka edustaa ampparien värimaailmaa. Tänään kynsillä onkin kelta-mustaa violetilla pohjalla.
Kynsillä:

Gina Tricot - Lilac Me (lila)
Delush Polish - Two Bees In A Pod (musta-keltaglitter, saatu)Halusin jotain siniseen taittavaa violettia alle, eli lakaksi valikoitui Gina Tricotin miniversio Lilac Me. Violetti-liloja cremejä mulla on paljonkin, mutta aina niissä on jotain pieniä vivahde-eroja, joten tämäkin on saanut jäädä kokoelmiin, pienestä koostaan huolimatta. Laadullisestikin lakka on ihan jepa kai, sillä yleensä jos lakka ei aiheuta mussa mitään silmitöntä tarvetta avautua kaljuuntuvasta ja raidoittuvasta koostumuksesta, niin lakka on ollut ihan helppo tapaus.

Lilan lakan päälle laitoin Delush Polishilta tuota ihanaa ampparin väristä Two Bees In A Pod -lakkaa, jonka sain Edgy Polishilta. Lakka on aivan ihana ja pohjasävyä muuttamalla saa varmasti erilaisia tuloksia aikaiseksi. Tässä onpi pyöreitä ja hexglittereitä mustana sekä keltaisena, myös tikkua löytyy ja jotain sekalaisia hologlittereitä löytyi myös. Se on tuo hologlitter, joka kuvissa näyttää pinkiltä ja siniseltä katselukulmasta riippuen, tähän pohjaan yhdistettynä lakka ei kyllä ampparifiiliksiä tuo kovin vahvasti esille. Lahopääni ei taas muista, laitoinko kynsille vain kerroksen vai peräti kaksi tätä lakkaa, mutta ainakin glitteriä oli sen verran harvakseltaan, että yliannostusta tällä ei helposti kynsille saa. Milloinkahan mä oppisin kirjoittamaan vaikka ylös ne havainnot lakatessani, jotta en aina postauksia kirjoittaessa joutuis arpomaan mitä oon kulloinkin lakoista tykännyt. Tuskin opin koskaan.

Summary: 

This time I wanted to test one of my newly arrived Delush Polishes, so I picked a polish named Two Bees In A Pod to play with. I got this one for review from Edgy Polish a while ago. TBIAP is nice yellow and black coloured glitter polish and it also has holographic glitter in it. While I layered TBIAP on top of Gina Tricot Lilac Me I noticed it isn't so full-packed with glitter, so it is easy to use as a topper. For more glitter-full result I'd put more than one layer of it on top of something. :) What do you think about this colour-combination?

Toivottavasti kommenttiboksi toimii asianmukaisesti, itselläni oli ainakin tuossa vaikeuksia vastailla kommentteihin jokunen hetki sitten. Onko kynnet kivat, you likeeey? :)

Psst. Kohta paukkuu sataset Bloggerin lukijaraadissa, oiskos se kohta arvonnan paikka! :)

13 kommenttia:

 1. Ihanan trooppiset fiilikset tuli noista kynsistä. Tänään mittari näytti n. -25, kun suunnittelin lähtöä ovesta ulos. Hyvää tasapainoa tähän nuo kynnet.

  Oon muuten yrittänyt etsiä itselleni musta-valko-glitterlakkaa (tai siis jotain lakkaa, jossa ei olisi niinkään paljon "blingiä", vaan ennemminkin vain mustia ja valkoisia "palasia"). Onko jotain suosituksia? Ja mistä löytäisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyrryr tuo lukema, mä en oo pariin päivään uskaltanu mittariin edes kurkkia! Katsoppa vaikkapa kuule Gina Tricotista Salt n Pepper (tms.) niminen lakka, siinä on vain mustia ja valkoisia hexejä. :) http://farm8.staticflickr.com/7319/11690067554_d7321b2501_o.jpg

   Poista
  2. Hei, kiitos tuhannesti vinkistä! Toi lakka nimittäin näyttää just siltä, mitä oon etsinyt. Nyt sitten piakkoin Gina Tricoossa käymään!

   Poista
 2. Vasta kolmannella klikkauksella avautui kommenttiboski... Mut mielenkiintoinen otsikko, kuvaa hyvin noita lakkoja, mutta tosiaan ei ehkä lopputulosta :) Toi ampparilakka on ihana pullossa, mutta taitaa olla niin, että sitä sais kerrostaa aika paljon :/ Ei siinä, hauskan kesäiset kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, mä arvasin, että kommentointi takkuaa jotenkin. :/ Kiitostan!

   Poista
 3. Oooh, onpas kiva yhdistelmä! :) Sopii hyvin noi lakat toisilleen.

  VastaaPoista
 4. Ooh, pyöreitä glittereitä, rakastan niitä! Varsinkin sen jälkeen kun sain kynsille Darling Divan Holidayn, oih♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin, aina kun on jotain pyöreitä niin oon ihan ooof! 8D Niitä sais olla lisää lakoissa kyllä.

   Poista
 5. Hauska otsikko :) kivat kynnetki :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)