keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Golden roses and Fabylous nail mail

Se tunne, kun tekee kynnet, jotka ei näytä kuvassa juuri miltään. Höh.
Kynsillä:

Zoya - Reece (pinkki duochrome) 
Faby - You're On Pandora (kultainen shimmer, saatu)
China Glaze - I'm Not Lion (kultaglitter)
+ leimauksessa: Sinful Colors - Gold Medal (saatu) & DRK-A
Näissä oli pohjana Zoyan Reece, tuollainen ruusuinen duochrome. Sen päälle tein ruusuleimat leimaamalla Sinful Colorsin Gold Medalilla, mutta nää leimat ei nyt kuvissa tuon kaiken seasta näy juurikaan. Leimojen päälle lakkasin tuollaiset osiot Fabyn You're On Pandoralla ja meinasin rajata ne tuolla China Glazen I'm Not Lionilla, mutta jotenkin töpeksin ja rajauksista tuli kamalan leveät.. Niinpä suunnitelma B käyttöön ja glitteriä vain toiseen reunaan. Tuo Faby vaikutti sen verran peittävältä, että sekin voisi varmaan leimauksessa toimia. En muista, mikä mun syy näissä oli etten kokeillut sillä leimata, kai se oli tää yleinen kynsiströmsöilyfiilis, joka näissä kynsissä oli mukana. 

Tänään sain mieluisaa kynsipostia Kauneutta.com -verkkokaupasta. Nimittäin lisää ihania Fabyja testattavaksi, uih! 


Dedicated To Brigitte, Make A Wish..., Marry Me Robbie!!, The Magic Wand, Meteor Shower, Rio Carnival, Are You AC Or DC?,
Drop Dry


Swatchailin lakat tikuille ja jälleen kerran, mielettömän hyvälaatuisia lakkoja kaikki. Lakkojen mukaan sain viel Drop Dry-kuivatustippoja. Mulla on näitä jo yks pullo, nää on kivoja jos tahtoo kuivattaa yksvärisen lakkauksen vaikka koristeluja varten, muttei tahdo vetää ylimääräistä lakkakerrosta ennen koristeluja. 

Dedicated To Brigitte, Make A Wish..., Marry Me Robbie!!


Mukaan mahtui kolme cremeä, pinkki Dedicated To Brigitte, laventelin lila Make A Wish.. sekä pirtsakka keltainen Marry Me Robbie!!!. Oon todella tykännyt Fabyn cremeistä, tuntuvat järjestään olevan hyvälaatuisia.


 The Magic Wand, Meteor Shower, Rio Carnival, Are You AC Or DC?


Fabylta löytyy toki myös kimaltavampaa osastoa, tuollainen tiuhaan pakattu hopeaglitter irisdescent hipuilla nimeltään The Magic Wand sekä topperglitter Rio Carnival olivat mun paketissa mukana. Toinen vasemmalta on Meteor Shower ja tää olikin mun yllätykseksi tekstuuri eikä glitter! Hopeapohjainen ja vaaleanpunaisilla pikkuhexeillä kuorrutettu. Oikeanpuolimmaisena on tummanvihreä, lähes musta Are You AC Or DC? ja tässä on vihertävää pientä glitteriä. Nätti kun mikä! 


Huolimatta huonoista kuvista, mitä pidätte lakkauksesta? Miltäs uudet Fabyt näyttää, pistikö niistä jokin erityisesti teidän silmään? ;3

4 kommenttia:

  1. Oi miten nätti lakkaus! Ja uudet Fabyt näyttävät erittäin mielenkiintoisilta, suosikkia en kyllä osaa valita :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lakkayhdistelmä :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)