perjantai 26. elokuuta 2016

Välttävät vesimelonikynnet

Voihan vesimeloni. Harvoin tulee tehtyä kynsiä, jotka edustaisivat inhokkiasiaa, sillä yleensä kynsille tahtoo kivoja juttuja ja jollain tavalla tuoda kynsille asioita, joista pitää. Yhtä harvoin kuin tulee tehtyä inhokkiasia-kynsiä, tulee vastaan toisia ihmisiä, jotka eivät myöskään vesimelonista pidä. Näiden kynsien tai lähinnä sen kynsien tekemisestä aiheutuneen kiroilutulvan jälkeen, en kyllä ainakaan pidä vesimeloneista. Suorastaan kammoksun niitä nyt.



Kynsillä:

China Glaze - Shockin Pink (pinkki neon)
Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Glam Of Sweden - 176 (vihreä neon)
+ Oumaxi-akryylimaalit
+ leimauksessa: Konad m55 & Essence Stamp Me! Black
+ strassit






Mä en ensinnäkään ymmärrä, miksi halusin välttämättä valkoisen pohjan lakkauksen alle, kun olisin voinut tuon liukuvärjäyksen tehdä suoraan kynsille ja säästää aikaa (ja etenkin hermoja). Vaikeuksien kautta kuitenkin saatiin tällaiset kynnet aikaiseksi ja jostain todella oudosta syystä halusin ne jopa julkaista teille. 

Mun oli ihan ensimmäisenä tarkoitus tehdä kaikista kynsistä tuon etusormen kynnen kaltaisia, eli liukuvärjättyjä ja mustilla siemenillä varustettuja. Kuitenkin etusormen kynttä värkätessäni totesin, etten ikinä saa kymmeneen kynteen edes etäisesti katsottuna siemenen näköisiä mustia pötkylöitä, joten luovuin ideasta. Tällaiset näistä sitten tuli. Enkä muista, montako tuntia näitä kehtasin kynsillä pitää.


Lohduttakaa mua ja kertokaa mulle, mitkä kynnet te ootte nyt viimeksi mokanneet? Mitä koititte tehdä ja millaista tulosta syntyi? 

 

24 kommenttia:

  1. Nää on aivan söpöt, kuule :) Mulla ei tuu mieleen mitään kauheuksia, jotka oisin vasta tehny. Mut kerran oon vesimarmoroinu ja voi luoja sitä sotkua. Ei oo toista kertaa tullu testattua x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos! :D Vesimarmorointi on kyllä yksi sellainen asia, jossa epäonnistumisen mahdollisuus on suuri! :D

      Poista
  2. ei noi nyt niiiin kammottavat ole :) ite ehkä en olisi tehnyt liukuvärjäystä, koska vihreää ja punaista ei saa siististi liukumaan. ranskistyyliset vesimelonit vois olla kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :'3 No mä näin jossain inspiskuvia joissa oli osattu hienosti liu'uttaa vihreä ja pinkki mutta.. Mä en vaan osaa. :( :D

      Poista
  3. Oliko vähän teknisiä ongelmia? :D Viimeks kirosin yhen tietyn kynsilakan kans ku sitä on kerrostettava ihan törkeesti et se näyttää hyvältä. Tottakai kaiken sen kerrostamisen ja pikakuivareiden jälkeen törkkäsin useemman sormen kynnet pöydänkulmaan et ne rullaantu oikee huolella! Lähti muuten se lakka kynsistä aika äkäseen xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oliko vähän joo teknisiä ongelmia. :'D Voi eikä, tuttu tunne tuo että miljoonan kerroksen lakkakasa vaan ei kuivu!

      Poista
  4. Voi Ei! Niin samaistun tuohon tunteeseen kun aikomus on tehdä sitä ja tätä ja lopputulos on ihan jotain muuta :´D Tuossa pariviikkoa sitten oli poikittainen liukuväri aikeissa, ja olin epähuomiossa toiseksi väriksi napannut laatikosta hiekkalakan (onkohan mulla liikaa saman sävyisiä lakkoja?!), mut tajusin tämän vasta siinä vaiheessa kun olin jo tuputellut värit kynsille.Kyllä mä hieman ihmettelin kun jäljestä ei tullut niin tasaista ku normaalisti, mut aattelin et kyllä se toisella kierroksella tasottuu. No, sit yleensä laitan kerroksen pikakuivattavaa ennen kuin rupean leimaamaan, niin jotenkin se unohtui ja leimatessa sit tajusin et mullahan on puolikynttä hiekkalakkaa ja ei leimoista ei tullut minkään näköisiä. Sain pelastettua lakkaukset sit Milvin siirtokuvilla jotka nekin sain rytättyä vaikka normisti ne käyttäytyy niin nätisti. Toivottavasti yhtään lohduttaa :D Mut miksi ihmeessä et pidä vesimeloonista? Jos nyt tätä taistelua tän lakkauksen kanssa ei lasketa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, tuo on aika paha jos lakkaa väärää lakkaa kynsille ja huomaa vasta tuossa vaiheessa. ;'D Onneksi selvisit tilanteesta! Vesimelonin haju saa mulle pään kipeäksi ja se on estänyt mua maistamasta ko. hedelmää aikoihin. :'D

      Poista
  5. Kauniit kynnet! En tykkää vesimelonista mutta sun kynsillä ne on tosi söpöt 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja jee, kohtalotoveri vesimelonivihaan! :D

      Poista
  6. Hauskat vesimelonit, ja propsit siitä että jaksoit ne loppuun asti tehdä vaikeuksista huolimatta! :) Mä mokasin juuri viimeisimmät kynnet, kun lakkakerroksia tuli ihan liikaa ja koko lakkauksesta tuli sitten suttuinen, paksu ja outo. Ja niissä kynsissä ei ollut mitään erikoista taiteilua, paria eri lakkaa vaan ja glitteriä välissä! Eli hei, älä stressaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hahah joo kyllä meinasin luovuttaa ensin kesken. :'DD Onneksi en oo ainut jolle sattuu ja tapahtuu kynsien kanssa!

      Poista
  7. Mulla on työkamu joka ei voi sietää vesimelonia eikä edes sen hajua. En oo kyllä muita tavannu mut nyt tiedän yhden ihmisen lisää. Mulla nyt käy mokat melkein aina. Harvinaisempaa ne onnistumiset on, eli ei huolta jos nyt yhdet vähän sinne päin tekee. Sitäpaitsi, ei nää nyt mitkään ihan kauheet ole.

    VastaaPoista
  8. Hienothan näistä tuli! :) Mäkää en lapsena sietäny mitään vesimelonia. Nykysin se perusversio menee mutta hunajat ja ties mitkä cantaloupet hyi iesus :D

    VastaaPoista
  9. Tosi pirteän värinen tuo pinkki ! <3

    VastaaPoista
  10. Mulla menee useimmiten jokin vikaan silloin kun yritän liian tarkkaan kopioida jonkun muun tekemiä hienoja kynsiä. Eihän niistä koskaan tule sellaiset kuin inspiraation lähde on ollut. Nytkin olen pyöritellyt yhden epäonnistuneen lakkauksen kuvia jo useampaan kertaan, enkä vieläkään ole saanut ko. lakkausta julkaistuksi blogissa, kun ei yhtään innosta sitä jakaa tai ylipäätään kirjoittaa koko lakkauksesta... :D

    Yleensä enemmän ja vähemmän epäonnistuneet lakkaukset näyttää kuitenkin ihan suht hyviltä vähän kauempaa tarkasteltuna, eikä yhtään niin epäonnistuneilta muiden mielestä kuin omasta mielestä. Minusta nämäkin on ihanan pirtsakat ja selkeästi vesimeloniset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, useimmiten ne muiden tekemät on aina niin paljon hienompia ettei vaan pääse samaan tulokseen. :'D Kiitos! Se on totta, että itse on monesti kriittisempi omia kynsiä kohtaan jostain syystä.

      Poista
  11. Hyväthän nämä on, älä huoli. :) Mää tuun tuoreimman mokailun kans kaapista ulos seuraavassa postauksessa, että sinne vaan lohduttautumaan. Sattumalta siinäkin on hedelmäteema, ehkä vika onkin siinä? :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)