sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Draped in velvet -vinomanikyyriä

Otsikoinnin luovuutta taas. Noh, eli teinpäs tänään ns. kiiruskynnet, ei mulla siis oikeasti mikään kiire ole, mutta on ollut niin kaikenlaista, että kynsiä oon tehny nyt lähinnä linjalla "kunhan on siistit kynnet". Oikeestaan kuitenkin tykkään näistä tosi paljon, nää värit jotenki on tosi paljon mun mieleen.Varautukaa kuvatulvaan, ku mulla on vieläki täällä se ongelma etten itse oikeestaan nää onko nää kuvat laadultaan hyviä eller huonoja, joten pistän nyt varmuudeksi "pari" kuvaa, niin jos niistä nyt joku kertoisi millaset nää on.Mun mielestä nää kuvat näytti vähä huonoilta, koska luonnossa nää on jotenki näyttävämmät. Nojoo, selittelyt sikseen ja käytettyihin lakkoihin.

Mitäs näissä sitten käytettiin? Noh alla Konadin kynnenkovettajaa* ja sen päälle pistin yhtä suosikkilakkaani, eli China Glazen Draped In Velvetiä. Siihen päälle sain sitten pähkäillä hetken, että mitäs mitäs näistä täällä mukana olevista lakoista tähän käyttäisin. Löysin sitten Casuellen "metallinvärisen" lakan, joka sopi musta tähän kyllä hyvin. Casuellea siis vinoittain ja rajaus Color Clubin Art Club-linerillä Solid Silver*. Nimettömiin perhoset Konadin laatasta m40* ja päälle vielä Cesarsin pikakuivattava*.

* Saatu CesarsShopistaMiten musta taas tuntuu että tää muuttui Cesarsin mainostukseksi tämä postaus? No minkäs sille mahtaa, minulla on paljon Cesarsilta saatuja juttuja ja tykkään niitä käyttää. Minusta kuitenkin myös reilua että saatte tietää jos joku asia on ilmaiseksi saatu ja piilomainontahan ei ole käsittääkseni sallittua, eikä tietty hyväksyttävääkään.

Ryhdyin näitä kynsiä väkertäessäni miettimään mun lakkavarastoa ja totesin, että tarviin selkeästi enemmän vaaleita värejä, siis jotain vaaleanpunaisia/valkoisia shimmerlakkoja tms. Tai en mä ny tiedä tarvitsenko, mutta haluan ainakin! ; Ehkä ongelma on kuitenkin enemmän siinä, että voimakkaat värit on enemmän mua. Tai sitten en vaan omista tarpeeksi kivoja kevyitä sävyjä.Ylläolevan kirjan parissa tulen kuolemaan vielä useasti. Tenttikirjat ja minä ei tulla toimeen, tosin en minä taida olla ihan ainoa joka ei niin kauheasti tenttikirjoista tykkää. ;D Ja nyt musta tuntuu että tää mun postaus menee sekavaksi ja päättömäksi selitykseksi erinäisistä asioista. Ehkä olis vaan kuitenki voinu pistää 1 kuvan ja siihen käytetyt lakat. Noh.Tuosta perhosesta mun piti vähä kanssa jutella. Toi perhonen ei kyllä sitten loppujenlopuksi sopinu näihin kynsiin niin hyvin ku aluksi päässäni sen kuvittelin. Ehkä mä tosin oon vaan katkera, ku tossa kuviossa ei ollu just sellasta sopivaa paikkaa ainoallekkaan strassille, niinku mun vakioperhosissa.
Kyllä mä näillä nyt ainaki huomiseen pärjään, luultavasti kauemminkin. Kertokaahan muuten mitä tykkäätte tuosta Chinan Draped In Velvetistä? Minusta se on aivan ihana. :)

17 kommenttia:

 1. Onhan nää nätskät, mut mun makuu ehkä vähä liian yksinkertaset : DD Ja must Draped In Velvet on oikein kiva 8>

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva jossa on tuo tenttikirja, niin näyttäisi todenmukaisimmalta. Kivat kynnet. :)

  VastaaPoista
 3. Onpas nätit, sillain yksinkertainen koristelu mutta kuitenkin hyvin nätit. :) Perhonen näyttää oikein kivalta!

  VastaaPoista
 4. Violettiin oon ite kyllästynyt :D Vihreä on kiva ♥

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä nää näyttää tosi kivoilta.:) Mulla on kans tuo Casuellen lakka, mutta en ole oikein keksinyt sille sopivaa tarkoitusta.. Nyt keksein.:D Kiitti vinkistä.:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat! :) Alan ehkä lämmetä tuolle Draped in Velvetille että josko se pitäisi hankkia. :) Itselläni aukkoja on ehdottomasti lilojen lakkojen kohdalla, niitä tarvitsisin (tai siis haluaisin :D) enemmän, myöskään sinisiä tai vihreitä en kovinkaan paljon omista.

  VastaaPoista
 7. Draped in velvet on yksi mun lempilakoista ja se sopii jotenkin erityisen hyvin mun ihonväriin. Musta noi kynnet on kivat :) Mulla on tällä hetkellä vähän sellainen "anti-monimutkainen nail art -kausi" :D Tänään piti sentään vähän yrittää vaalipäivän kunniaksi!

  VastaaPoista
 8. Nebu: Kiitos! :) Nää on kyllä kohtuuyksinkertaiset.

  Sanna: Kiitoos, toivottavasti nuo kuvat nyt antais todenmukaisehkoa kuvaa ;D

  Serrated B: Kiitti, juu vaihteeksi vähä simppelimpää tein. :)

  Aurica: Voiei, ei violettiin saa/voi kyllästyä! :D

  Emmi: Kiitos, hyvä jos oli apua! :)

  Celia: Ehdottomasti kannattaa hankkia. ;) Se on söpö ja jos yhtään violetista tykkää niin.. ;D Ja kiitos!

  Puggie: Kiitti! Vähän samaa menossa täälläkin, mutta vaihteluhan on vaan hyvästä. ;D

  VastaaPoista
 9. Yksinkertaiset ja kauniit mun mielestä! Ja mun lemppariperhoskuvio päässyt mukaan! :)
  Kevätterkkuja Sonnelle!

  VastaaPoista
 10. Voi että kun oli ilkeesti tehty, mä oon ihan hirmunen liila-fani, Ja nyt tosta tuli mun uus lakkahimotus...;D haha, ei sentään kiitin kun kerroit tosta ihanasta lakasta.! Kivat kynnet! <3

  VastaaPoista
 11. Sievät kynnet - ja toi Draped in velvet näyttää valitettavasti just mun sävyiseltä lakalta... :E Nyt en VOI tilata mitään, mulle on matkalla 9 kynsilakkaa ja 2x 600 ml O.P.I. Avojuice -voiteita...

  VastaaPoista
 12. flye: Kiiittii! Ja keväisiä terkkuja sinnekkin! :)

  kiki: Hihi, anteeksi ja ole hyvä! ;DD

  Papu: Kiitostaa! Mulla on vähä tapana aiheuttaa ihmisille tarpeita ostaa uusia lakkoja! ;D Ja Avojuicet on tosi hyviä!

  VastaaPoista
 13. näin tota casuelle lakkaa tuola kaupassa , en ostanut kun en tienny mihin tarkotukseen toi pinkki on ta siiis toi casuellen pinkki pullo , voisiks selittäää mulle mihi se o tarkotettu ? (;;

  VastaaPoista
 14. ^^ En ole ihan varma mitä nyt tarkoitat. Tuo pinkki pullo on siis ihan normaali kynsilakkapullo, ei sillä sen kummempaa tarkotiusta tietääkseni ole. :)

  VastaaPoista
 15. eiku siis onks se niiku päälyslakkaa eli siis iha läpi näkyvää vai jtn värillistä , en tarkottanu pulloa :D vaan lakkaa :D

  VastaaPoista
 16. ^^ Aaa eli siis juu ihan normaalia värillistä lakkaa on, kuten kuvassa noissa reunoissa, melkoisen peittävää siis. :)

  VastaaPoista
 17. aaa, eli se on väri lakkaa :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)