tiistai 5. huhtikuuta 2011

Pääsiäiskynnet

Mä oon maailman huonoin tietämään mitää juhlapäivien virallisia päiviä, sen tiedän, että pääsiäinen on tässä lähiaikoina. No ajattelin sitten että hei, teen jotkut pääsiäiskynnet, kun tuo Dependin keltainen Nr. 210 on vielä sopivasti korkkaamatta.


Alunperin mä ajattelin että isken jotkut ihanat tipuleimat näihin tonne nurmikon keskelle, mutta sitten huomasin että ei, mulla ei oo sitä tipulaattaa s10! :( Noh koitin sitten etsiä muita pääsiäisaiheisia leimauksia, mutta en löytänyt pupua, en noitaa enkä mitään muuta, paitsi mustia kissoja. Mustat kissat pääsivät koristamaan peukkua.


Sitten alkoikin pulma. Kävin läpi kaikki tarravarastot, ei pääsiäisaiheisia kuvia. Ainoat yhtään pääsiäiseen liittyvät olivat water decalsit, joissa oli punertava Hello Kitty tipuriepu kädessään. Se ei nyt käynyt tähän mun suunnitelmaan, joten olin neuvoton.


Noh sitten ajattelin että ehkä semmoinen pörröinen pupu tai tipu ei olis kauheen vaikea käsinmaalattava. Otin siis siveltimen käteen ja ryhdyin maalailemaan pupua ja tipua kynsiin. Sekoittelin lakkoja ja kerrostin kynsilakkoja kynnelle, sillä ne eivät olleet kovin peittäviä. Lopuksi pari yksityiskohtaa elukoihin ja mun sivellin hoiti tämän fluffy-efektin näihin irrottamalla mustaa karvaa varsinkin pupuun. Ei se mitään.

Kolme kynttä koristeltu, kaksi jäljellä. Päädyin koristeltuihin kananmuniin ja teinkin niitä sitten molempiin jäljellä oleviin kynsiin. Kun olin saanut yhden käden valmiiksi, kello oli jo 12 yöllä, joten ajattelin että huomenna teen joko oikean käden tai sitten pistän uudet lakkaukset kokonaan.

Näin järjellä ja myöhemmin ajateltuna yksinkertaisinta olisi ollut maalata nämä akryyliväreillä, mutta koska mä en tykkää niistä ja ne ei tykkää musta, niin tein sitten kuitenkin kynsilakoilla. Lakkoja tulikin käytettyä sitten aika paljon.


CCUK Base Coat (aluslakka)
Depend - Nr. 225 (nurmikko yhdessä Kiwi Cool-Adan kanssa sekoitettuna)
China Glaze - Kiwi Cool-Ada (kts. ylempi)
Depend - Nr. 210 (pohjana, sekä tipukuviossa sekoitettuna Orange Revengeen)
China Glaze - White On White (pupussa, kananmunissa)
Models Own - Pastel Pink (pupun korvissa, kananmunissa)
Color Club Orange Revenge* (tipukuviossa yhdessä Dependin kelt. kanssa, tipun jalat ja nokka)
China Glaze - Rich & Famous (kananmunissa)
Color Club - Pucci-licious (kananmunissa)
Color Club - Twiggie (kananmunissa)
Konad Special Polish Black (kissojen leimauksessa, lisänä fauxnad-laatta)
Wild and Crazy - Bellie Up (elukoiden silmissä)
+ päällyslakkana Konad Top Coat**, joka unohtui kuvasta, vihaan sitä jos otan kuvan lakoista, niin aina joku lakka jää puuttumaan

* Saatu BellaNailsista
** Saatu CesarsShopista

Noniih. Nyt olen taas yhtä käsinmaalauskokemusta rikkaampi (en ole koskaan aiemmin maalannut käsin kynsilakoilla mitään tuollaisia kuvioita). Kivaahan tuo on näpertää kynsiin kyllä, tosin jos mun olis pitänyt samaan syssyyn tehdä vielä toinenkin käsi niin olisin saattanut suosiolla luovuttaa. :D

Mitäs olettekos te suunnitelleet pääsiäiskynsiä?Aiotteko yleensäkkään tehdä pääsiäiselle kynsiä? Joku teistä pyysi että tekisin keväisiä kynsiä, niin tässä nyt on samalla sekin juttu toteutettu. :)

23 kommenttia:

 1. heh, mulla on vähän samantyylinen pääsiäislakkaus suunniteltu :) harmittaa vaan etten löydä mistään just sellasta vihreetä ja keltasta ku haluisin.. tai keltasen oisin kyllä löytänyt mutta kamppanjoin mielessäni kyseistä merkkiä vastaan (lumene natural code) enkä voi siksi ostaa sitä :D

  VastaaPoista
 2. Söötit kynnet! Tykkään varsinkin tuosta tipusta! :)

  Mä ajattelin väsätä akryyliväreillä jotkut pääsiäisaiheiset-kynnet, mutta saa nähdä mitä siitä tulee... Mulla on tuo Konadin S10-laatta, joten hätätapauksessa otan siitä tiput ja puput, vaikka olenkin itse enemmän käsinmaalauksen kuin Konadin ystävä. Johtuu lähinnä siitä, että Konadin kuviot tuntuu tällaiselle puolisokealle jotenkin ihan liian pieniltä! :D

  VastaaPoista
 3. hei noihan on just söpöt ! :3

  VastaaPoista
 4. Tosi suloset:) Ite sain just näiden tipuista idean kynsiin..;)

  VastaaPoista
 5. södet! mä itte en ainakaan vielä sais tehtyä mitää tommosta kun hermo pettäis... oikeeseen käteen varsinkaa =) Yritän kyllä harjotta mun vasenta kättä että ois helpompi lakata. Mut saaks Kicksistä tota hopeista Dependiä?

  VastaaPoista
 6. Ihana toi uusi banneri !!!

  VastaaPoista
 7. ai hups... Se oliki vihree... =DD

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! :) Ja mäki haluan mustia kisuja kynsiin :o

  VastaaPoista
 9. awws, the pörröpupu :D

  VastaaPoista
 10. oooooiiii ihanat :3 sulla on ihan hirveesti kaikkia kynsilakkoja :__D

  VastaaPoista
 11. Suvi: Kiittii. 8]

  Keijju: Ymmärrän, ne Lumenen lakat on kuulemani mukaan aika surkeita. :(

  Puggie: Kiitos. ;d Kyllä käsinmaalauksella saa useimmiten näyttävämmät kynnet. ;D

  cottoncandy: Kiitos. :)

  Mmeri: Kiitti, hyvä jos sait inspiraatiota. ;D

  kiki: Juu Kickseistä saa Dependejä, tuota vihreääkin. Niin ja kiitos. :)

  Glassy: Hih, kiitos! ;D

  SerratedB: Kiittikiitti, nuo kisut on kyllä söpiksiä. ;D

  salla: Hän on juurikin se THE Pörröpupu. :'d

  Jenny: Kiitti, onhan niitä vähä kertynyt.. ;D

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanat! Varsinkin tuo pupu (: Ja uusi banneri on varsin nätti, piti siitä mainita jo aiemmin, mutta unohdin..

  VastaaPoista
 13. Suloiset kynnet :) lisäksi sain inspistä ja muistutuksen näistä että pitäis iteki väsätä pääsiäiskynnet :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos kevätkynsistä, söpöt puput ja tiput! Itse aion tehdä kevät/pääsiäiskynnet pastelliväreissä muun muassa tuolla samaisella dependin keltaisella!:)

  VastaaPoista
 15. Tui mitkä kynnet! :3 Pikkusen söpöt.

  Pääsiäinen nyt on semmonen vaikein juhlapäivä jotenkin muistaa, kun se on aika pitkä juhla :D Taisiis en muista millon on ns. eka pääsiäispäivä, mut jonkun palmusunnuntain muistan.

  VastaaPoista
 16. Ihanat kynnet :) Onko tuo Depentin nr.210 peittävää? Monenlla kerroksella se peittää?
  Itse varmaan teen vihreät kynnet ja päälle vihreällä erikoislakalla laatasta m57 sen verkon tai semmoisen mikä onkaan.. :D

  VastaaPoista
 17. Ihanat kynnet, meneekö Cesarsin kilpailuu?

  VastaaPoista
 18. hiutale: Kiitos ja kiitos. ;D

  H: Kiitti, kiva jos sait inspistä! :)

  Jenny: Kiitos, tuo Depend onkin tosi hyvä pääsiäislakka! ;)

  Laura: Kiitti. :') Joo niinpä, ei voi pysyä perässä tommosista. ;

  Anonyymi: Kiitosta! On se aika peittävää, kuvassa on 3 kerrosta ja olisi saanut varmaan vielä yhden laittaa kyllä ihan täyteen peittävyyteen. :)

  Em: Kiitti! Eips mene, jos satun osallistumaan niin teen sitten jotkut vähän enemmän vappu-aiheiset kynnet sinne. ;D

  VastaaPoista
 19. Ei nyt kamalasti liity aiheeseen, mutta suunnittelin tilaavani konadeja. Voiko niissä käyttää tavallista kynsilakkaa, vai pitääkö olla juuri konadeille tarkoitettua? Ja mikä ero niillä on tavallisiin?

  VastaaPoista
 20. Noora: Oon tehny Konad-postaussarjan, löydät sieltä vastauksia noihin sinun kysymyksiisi: http://sonnela.blogspot.com/p/faqukk.html :)

  VastaaPoista
 21. Toki teen pääsiäiseen teemaa sopivat kynnt ! (= & hyvin oot maalaillu :) Mun lempparit taitaa olla noi kissat & pupu - kynnet. Nää kaikki elukat o helyyttävii :D

  VastaaPoista
 22. ^^ Kiitosta, itsekkin tykkäsin elukoista eniten. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)