maanantai 25. huhtikuuta 2011

Fimo- & liukuvärjäystuto-video

Olin kaukaa viisas ja löin kaks kärpästä yhdellä iskulla, tein teille videon, jossa näkyy sekä liukuvärjäys että fimojen käyttö. Olkaa hyvät! :)

Käytetyt lakat vielä:

China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini (Kicks)
China Glaze - Sun Worshiper (Trans Design)
Color Club - Orange Revenge (Bella Nails, saatu)
Royal Glitter Nail Polish - 70 (Seppälä)
Konad Top Coat (CesarsShop)
Cesars Rapid Dry Top Coat (CesarsShop, saatu)

Oliko tutosta hyötyä? :)

43 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaat kynnet!! :)
  Oisko muuten mahdollista, että joskus tekisit tuton Trans Design-tilauksesta? Ite oon nyt niitä lakkoja tutkaillu ja päättäny tilatakki jotain.. Mutta oon vähän hukassa että paljonko kannattaa tilata kerralla ja millä postimaksuilla ja mitä lakkoja jne? :) Olisi kiva jos joku selkeästi valaisisi tässä asiassa. Nuo ebay-tutot ym. on auttanu paljon niin ajattelin että tuollainen td-tuto vois auttaa minunlaista tolvanaa :P

  VastaaPoista
 2. Omnomnom miten ihanan näköinen. ♥ Alkoi tehdä mieli mandariinia. :D
  Siun tutoja on helppo ymmärtää. :)

  VastaaPoista
 3. oli hyötyä, ajattelin että kokeilisin tota liuku värjäystä :)

  VastaaPoista
 4. Tutojasi on ihana katsoa ja ne on helppoja ymmärtää. Tosi ihana värimaailma nuissa!Nunnun kanssa yhdyn tähän, että onko mahdolista TD tutoa jossain vaiheessa saada? :) ja oli paljon apua ebay ja paypall tutoista!!:D

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä huono tutojen tekijä koska et kerro mitä teet missäkin kohtaa :(
  Jos en jo valmiiksi tietäisi, miten liukuvärjäys toimii, en varmaan saisi tutoriaalistasi mitään irti.
  Unohdit vain kertoa olennaisimman eli sen, että liukuvärjäys aloitetaan aina töpöttelemällä sieltä kärjestä ja töpöttelyä jatketaan kevyemmin kynnen loppuosaa kohden. Ja sitäpaitsi valitat ja selität omiasi liikaa, esim: "mua pelottaa ettette nää mitään" jne.

  Vinkiksi sulle, keskity siihen mihin osaat, eli kuvien postaukseen.

  VastaaPoista
 6. Nunnu: Kiitti! Mä ohjaan sut nyt Sallan blogiin, siellä on tehty TD-tuto: http://playingwiththepolish.blogspot.com/2011/01/nettikauppa-tuto.html :)

  Serrated B: Hihii kiitti! Kieltämättä mandariinimaiset kynnet. 8]

  Paula: Hyvä jos oli hyötyä! :D Kokeile ihmeessä. :)

  Vilkku: Hyvä jos on apua! Ja käyhän sinäkin katsomassa Sallan tuto TD:stä täältä-> http://playingwiththepolish.blogspot.com/2011/01/nettikauppa-tuto.html

  Anonyymi: Voi V**u, V**u, onko sinulla nyt jokin ongelma siitä, että teen videoita kun jokaiseen tulet anonyymina riehumaan? Miksi et uskalla koskaan omalla nimelläsi näitä havaintojasi kirjoitella? :) Onkohan tää nyt jo viides tämäntyyppinen kommentti sinulta ja edelleen odotan, että uskallat laittaa ne omalla nickilläsi.

  VastaaPoista
 7. Voisin kompata edellistä Anonyymiä, Et selitä kunnolla mitä teet, et voi kattoo, että videosta näkyy jotain, kun auringon valo ja varjot tulee rumasti, esiin. Ja kuka näkee sinne kauas kun hääräät hiljaisesti siellä? Kuka myöskään jaksaa katsoa 10 minuuttia hiljaista videota, jossa vain kohisee ja pari lausetta sinulta /per minuutti?

  Ja onko edes lapsellista alkaa vituttelemaan, kun joku tulee kertomaan mielipiteensä, eikö jokasen bloggaajan pitäisi tietää, että niitä Anonyymeja lähes aina tulee ja ne sanoo jotain "pahaa". Mutta elämä on!!

  P.S. Saahan blogin asetuksista asetukset sillai, et anonyymit ei pääse kommentoimaan, että on ihan turha alkaa valittamaan.

  P.P.S. Älä ota tätä tosiaan minään riehumisena, vaan ennemminkin rakentavana kritiikkinä.

  VastaaPoista
 8. Miia: Kiitos palautteesta! Edelliselle anonyymille sanoin asiasta siksi, koska hän ei ole anonyymi vaan toinen kynsibloggaaja joka käy riehumassa minun videoihini jostain syystä. :)

  VastaaPoista
 9. Vautsi tosi ihana kesäinen lakkaus! Kiitos tästä ja myös siitä edellisestä videosta, sain vastauksia kysymyksiini :)

  VastaaPoista
 10. Noi kynnet on tosi hienot! Ihmettelen kyllä suuresti sitä että jos joitain niin kovasti ärsyttää sun videot niin MIKSI ihmeessä pitää tulla aina niitä katsomaan?!? Eihän kukaan pakota! Vois kattoa sen aikaa vaikka telkkua..ja kasvaa aikuiseksi, on niin älytöntä että toisilta unohtuu se bloggaamisen idea eli jokainen pitää blogia vapaaehtoisesti omasta kiinnostuksestaan ja omilla ehdoillaan ja kenenkään EI ole sitä pakko lukea jos niin kovasti ärsyyntyy!!
  Mutta tsemppiä sulle Sonne, jätä noi idiootit omaan arvoonsa jos ne siitä jotain iloa itselleen saa kun käy täällä valittamassa.
  Mäkin tulin nyt tänne vaahtoamaan mutta kun niin vihaksi pistää toi touhu! :(

  VastaaPoista
 11. Eeva: Kiitos ja ole hyvä, kiva kuulla että oli apua. :)

  Mellu: Kiitos! Sitä minäkin kylläihmettelen, mutta noh, aina on ihmisiä joiden pitää päästä jostain sanomaan.. :o

  VastaaPoista
 12. Varmaan kaikki anonyymit "negatiivisten" kommenttien antajat ovat muita kynsibloggaajia. Kaikki vain eivät tajua IP-osoitteesta sitä katsoa (tai näin ainakin olettaisin että sen katsot?). Eikä anonyymiyden takaa tämä voi pilata omaa mainettaan. Mutta jos joku tunnetumpi kynsibloggaaja tulisi omalla nimimerkillään jotain negatiivista kommentoimaan, ainakin itse pitäisin tätä ylimielisenä ( "mun blogi on parempi kuin sun" ). Ja haukkumiset nyt ovat osa julkisen blogin ylläpitoa, varsinkin jos anonyyminä kommentointi ei ole estetty. Ymmärrän tietysti harmistuksesi, mutta omasta mielestäni siitä ei pitäisi niin isoa numeroa tehdä. Tai ainakaan kaikkien muiden nähtävillä, entä jos tämän sodan voisi lopettaa kahdenkeskeisesti? :3

  Videotutot ovat yleensä kivoja, mutta harmikseni en näitä liian hitaalla netilläni pääse katsomaan (perkeleen asuntolan hidas nettiyhteys jota käyttää miljoona muutakin ihmistä.)
  Mutta näistä kynsistä tulee mieleen joku drinkki. Kelkka kenties :D

  VastaaPoista
 13. Haha tota anonyymin kommenttia. :D Vaikka jokaista asiaa nyt ei sanoiskaan ääneen, mutta siksihän tää on video, josta voi seurata ihan liikkuvana kuvana miten sä etenet..
  Alkaa olla mullakin jo huvit, kun tuun selaan sun blogis kommentteja, että onko tällä kertaa mitään x)

  VastaaPoista
 14. Komppaan Layrää. Naureskelen täällä (anteeksi anot) noille kommenteille, että miks ihmeessä ihmisen pitää kattoa se video kerta ei tykkää :D Ja ymmärrän tuon että ärsyttää kun tulee joka postaukseen aukomaan päätään. Mullakin on viime aikoina muutama ollut ja mielenkiinnolla seuraan ip-osoitteita. Yks on jo osittain tiedossa kun tiedän paikkakunnan.. Tässä saa näköjään olla kunnon stalkkari. Mutta joo, jätetään nuo anot omaan arvoonsa (pitäähän meilläkin huvia olla). Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 15. Kiva video! :) Mun pitää joskus kokeilla tuota vino-liukuvärjäystä, kun itse teen sen yleensä ihan vain "normitapaan". Tosi pirtsakat värit, tulee ihan joku limonadi mieleen! :D

  VastaaPoista
 16. Ihana lakkaus! Mikä toi glitterlakka muues on? Sori jos sanoit sen videolla, mä kun oon nyt 38,5 asteen kuumeessa niin että mun järki ei nyt ihan toimi... =DD

  Ja mitä noi anoyymit sulle tulee vänkkäämään!Törkeetä ja aika lapsellista. Oon ihan samaa mieltä kun Mellu, älä ota ittees =)

  <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 17. oikosulku: Niin, ymmärrän kantasi kyllä. Tiedän sen vaan kokemuksestak, että turha koittaa selvittää asiaa, koska häiriköt eivät myönnä ikinä tekosiaan, koska eihän heidän tarvitse. Aina voi turvautua siihen, että en se minä ollut. ;D Muttajoo, itselleni tärkeintä, että tiedän kehen voin blogimaailmassa luottaa ja jos toinen bloggaaja alentuu tuollaiseen, niin tiedänpähän ainakin, miten kaksinaamaista osa porukasta on.

  Laura: Niinpä.. Tässä nyt taisi joku ihan muu asia harmittaa, ainakin päätellen siitä että aina jos teen videon niin sama tyyppi kommentoimassa jotain ilkeää. ;o Mutta hauskaa on minullakin, kun huomaa miten toiset ovat niin hemmetin kaksinaamaisia, että ihan naurattaa, huh.

  Nunnu: Hyvä että teilläkin on hauskaa. :D En minä pysty ottamaan enää noita kaikkia kommentteja edes tosissani, kun ne aina tulee samalta tyypiltä anonyymin verhon takaa.

  Puggie: Kiitti! Kieltämättä joku limsa tulee mieleen, ehkä Fanta! ;)

  kiki: Heh, kiitti! Glitter on Seppälästä hankitty Royal Glitter Nail Polish. :) Anonyymeillä nyt tuntuu taas olevan jotain henkkohtaista minua vastaan, siksi ne kiukuttelee. :)

  VastaaPoista
 18. Aikuiset ihmiset ja pitää alkaa aukomaan päätään joka asiasta! Oon pyörinyt paljon blogimaailmassa ja en voi käsittää, miten jotkut voi saada noin paljon nautintoa toisen morkkaamisesta... Vastaavanlaisia tilanteita on kyllä tullu harmittavan paljon vastaan. Lapselta tuollaisen käytöksen ymmärtäisin, mutta tällästä en voi käsittää .__.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: Niinpä, ei voi ymmärtää. Onneksi blogimaailmassa on teitä asiallisiakin anonyymeja paljon. :)

  VastaaPoista
 20. Oi kui raikas lakkaus ! 8) Mul meinaa aina jäähä jtn rajoi liukuvärjäyksee, en oikee tajuu miksen saa niit nii hyvin liukumaa :S Onkoha vika jossaa töpöttelytaktiikas tai jossaa.. :D

  VastaaPoista
 21. ^^ Kiittii! Oiskohan sulla liikaa lakkaa siinä sienessä kun töpötät tai jotain? Tai käytätkö millaista sientä? Esim. meikkisieni imee paljon enemmän lakkaa ja siitä jää kovempi tulos kuin tuosta keittiösienestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaaaa!!!! Siks en ikinä saa hyvää ja pehmeetä tulosta liukuvärjäyksestä! Koska käytän meikkisientä. Nyt mun pitääkin tästä mennä ostamaan keittiösieni :D Kiitti Sonne :)

   Poista
 22. Onpas ikävää, että pari tyyppiä tuolla aikaisemmin haukkuivat jotain..
  Tykkäsin hirveästi tästä videosta! Auttoi mua tosi paljon ja näkyi hyvin, mitä pitää tehdä :)

  VastaaPoista
 23. ^^ Kiitti ja hyvä jos oli apua! :)

  VastaaPoista
 24. mistä noita kynsitikkuja saa ja oisko sul mitään ideoita siihen, et jos on oikeekätinen, niin miten saa vasemmalla kädellä lakattua oikeen käden kynnet mahd. hyvin?

  VastaaPoista
 25. Ebaysta olen ostanut. Aina jompikumpi käsistä on vähän vahvempi, mutta kyllä se siitä vahvistuu ja rupeaa sujumaan mitä enemmän lakkaa, mutta auttaa toki jos esim. tukee vasemman käden pöytään hyvin kun lakkaa oikeaa kättä. :)

  VastaaPoista
 26. Hirveen hyvä tuto ja mitä edellisiä kommentteja luin, niin tää ainakin itseäni auttaa paljon, kun noi fimot on välillä niin perkel**n ärsyttäviä. :) Mutta tämä auttoi. :)

  VastaaPoista
 27. Rakastan sun tutoja. Ne on havainnollistavia ja selkeitä:) Muakin ärsyttää ihan vi*usti tollaset jotka valittaa sun videotutoista! Ei sun tarttee kaikkee niinku step by step ruveta kertoon kun sen itekkin videolta näkee! Nää on mun mielestä näin just hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) En minä ota noista anonyymeista itseeni, varsinkaan kun tässäkin videossa kommentoinut anonyymi oli eräs ilmeisen kateellinen toinen kynsibloggaaja, joka kävi yhteen väliin haukkumassa kaikki videoni. :)

   Poista
  2. No hyvä, tollaset puheet saa jättää kyllä omaan arvoonsa..... Voisitko muuten vielä lisätä tähän postaukseen kuvan jossa on toi glitterlakka, se alko ihan tosissaan himottaan! Onko muuten kauan sitte ostettu? Ihan hirrrveen ihana:D Tai jos laittasit jonkun linkin tai jotain:) Eikä pakko, jos et kerkee:)

   Poista
  3. Voi mulla ei ole enää tuota glitterlakkaa, annoin sen juuri sunnuntaina eteenpäin. :o

   Poista
  4. Okei ei se mitään, mä jatkan googlettamista:D

   Poista
 28. Nyt tajusin miten saan noi fimot siististi kiinni..! Mulla ja fimoilla on näköjään paljon erimielisyyksiä miten niiden kuuluis kynteen kiinnittyä:D

  VastaaPoista
 29. ihana tää postaus. Uskalsin nyt sitten tilata itteleni fimoja sun neuvojen jälkeen. Oon aina vähän meinannu, et kuinkakohan vaikee niit on käyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä jos sait tästä apua! :)

   Poista
 30. Mieki taistellu fimojen kanssa useita kertoja.. Yleensä päätynyt siihen että otan ne pois. :D No nyt tajusin jutun ja ajattelin tänään alkaa jo testaileen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos video selvensi! ;D

   Poista
 31. Noi kynnet näyttää ihan mehujäältä. :D

  VastaaPoista
 32. Ihanat kynnet!! <3 mutta mistä olet ostanut ton hyrrän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistaakseni eBaysta (ebay.com) ostin hyrrän. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)