torstai 28. huhtikuuta 2011

Kipeä bloggaaja kertoo kurkkukaktuksesta

Eilisin äksidentin seurauksena mulla on kaamee kurkkukipu ja yleisvointi on muutenkin hyvinkin miinuksen puolella. Tästä syystä saattaa jäädä blogi pariksi päiväksi vähemmälle huomiolle (jos en sitten innostu taas) kun mielenkiinto kynsien tekemistä kohtaan on aika alhaalla. Odotan kyllä yhtä pakettia, joten saattaa olla että postattavaa löytyy siltikin.

Nyt mulla on pari päivää ollut tällainen kombo.Tylsää joo, mutta ei ole nyt vaan riittänyt jaksaminen ja aika kynsienlaittoon pari päivän aikana. :/ Oon harvoin kipeenä, mut sitku oon ni se onki sit kurjaa se. Ei sillä, että kipeenä oleminen varmaan kenenkään mielestä koskaan kivaa olisi.

Jos nyt palataan kynsiin, niin niissä on Color Clubin Wicked Sweetiä (CesarsShop, saatu) ja siinä päällä Royal Glitter Nail Polishia (Seppälä). Lisäksi kynnet on matattu Misan Mattifierillä (Trans Design).Ylimmissä kuvissa auringonpaisteessa ei niin hyvin hoksaakkaan, että kynnet on taas matattu, mutta alla olevassa varjokuvassa paremmin.


Onhan ne jo vähän kuluneet kärjistäkin, mutta eilisen riekkinän (8 h käsillä tekemistä) tietäen en ihmettele jos vähän on kuluneet.

Nyt lähden parantelemaan ja häätämään kurkkukaktusta, pysykäähän te terveinä! Ja jos on hyviä vinkkejä kurkkukivun yms. helpotukseen niin jakakaa ihmeessä, olisin kiitollinen. :)

22 kommenttia:

 1. Mullakin täss aika hirvee kurkkukipu ja yskä, ei siihen auta paljon muu kuin lepo ja kurkkukarkkien imeskely.. /=

  VastaaPoista
 2. Kannattaa keittää vettä ja laittaa siihen hunajaa, toimii kurkkukipuun kuin yskääkin :)
  Kannattaa kokeilla, toimii !

  VastaaPoista
 3. Ite keitän kuumaa mehua, lisään siihen hunajaa ja juon hissukseen :) Hunajalla on antiseptisiä vaikutuksia, ja tuhoo hyvin bakteereja kurkusta :) Auttaa aina! )

  VastaaPoista
 4. mä vedin viimeksi vuorotellen strepsilssejä ja niitä toisia apteekista saatavia tabuja (baf... jotain ehkä) ja niillä sain kurkkuni pidettyä kuosisssa ees jotenkin siinä vaiheessa kun tuntui, että yskin verta kurkkukivun takia

  saat ottaa pay backin ja valittaa mulle niin paljon kuin jaksat kun kurjistelin sulle viimeks :D

  VastaaPoista
 5. Pitäisi itsekin kokeilla tuota mattailua glittereiden päällä :) Mulla vaan ei oo atm hyvää mattalakkaa, kun sen innostus on vähän laatunut...

  VastaaPoista
 6. Jenny: Jep! Piti hakea kaupasta uusi satsi kurkkukarkkeja ku edelliset on jo popsittu. >:I

  M1rka: Hunajaa, hmm! Täytyykin hakea sitä kun niin moni sitä näyttäis ehdottavan. :)

  Tiia: Oo, en oo tiennytkää että sillä on semmosia vaikutuksia, kiitti vinkistä! :)

  salla: Mäki hain niitä paljon kehuttuja mansikka-strepsilssejä! Voi sinua. Voin melkee luvata et tuun valittamaan sunki edestä. ;D

  norppa: Kantsii kokeilla! Tulee ihan erilainen tulos, mutta silti nätti minusta. :)

  VastaaPoista
 7. Hauskat "perus" kynet. Hunajaa vaan naamariin, jossain luki et yks teelusikallinen hunajaa auttaa kurkku kipuun;) Mikä äksidentti sulle on käynny???:I
  Vointei sinne!<3

  VastaaPoista
 8. Pöh, hyvät ne on noinkin ilman erikoisimpia taiteiluja! Hyvän väriset etenkin. ;)
  Sanohan milloin toi tausta on vaihtunut tuommoiseksi kun vasta nyt huomasin sen? :D

  Paranemisia! :3

  VastaaPoista
 9. Täälläkin on lukijalla kurkku kipeä!
  Syynä on poikakaveri joka oli jättänyt ikkunan yöksi auki (tuuletti siivouksen jälkeen) :(

  VastaaPoista
 10. Laita vesilasiin suolaa reilu annos ja kurlaa suolavedellä kurkkua. Helpottaa kipuun. Kai se puhdisteleekin siellä.

  VastaaPoista
 11. Mulla ei valitettavasti ole vinkkejä kurkkukipuun vaan halusin kiittää sua taas kerran! Ostin viimevuoden puolella ensimmäisen pikakuivattajani (ei harmainta aavistusta miksen ole omistanut pikakuivattajaa aiemmin) ja ostin mavadryn koska luin että se on parhaimpia. Noh sehän otti ja muuttui liisteriksi ja käytin väkisillä sen loppuun vaikka siitä pullosta onkin mahdotonta saada kaikkea ulos. Manasin mavalat maanrakoon ja sitten tilasinkin Cesarsin pikakuivattajan :) täähän on siis vielä parempaa kuin mavadry ja törkeen paljon halvempaa! Voi että, ilman sua mulla olis varmaan edelleen ne mun 20 kynsilakkaa nykyisten ehkä sadan sijaan.. Anteeksi kun tuli superkommentti! PS: näin r-kioskilla sellaisia suloisia Hello Kitty karkkirasioita jotka näytti ihan sulta, teki mieli ostaa ja ottaa sun osoite selville ja lähettää! Sen voisi tehdäkin, kun teet meille niin paljon kaikkia ihania postauksia :)

  VastaaPoista
 12. Parane pian! Hei en muista oonko kysynyt mutta käytätkö Cesarsin pikakuivattavaa Konadien päällä, kuviot ei ilmeisesti sen kanssa leviä?

  VastaaPoista
 13. Vilkku: Kiitti, hunajaa oon nyt vedelly täällä nassuun. ;D Ei mitää onnettomuutta, vaan jäin lukkojen taakse pihalle. >:I

  Serrated B: Hih, kiitti! Juuri hetki ennen sinun kommentia vaihdoin tuon, kun se sivusto josta vanha tausta oli, niin siellä on jotain ongelmia ollut, niin väliaikaisesti vaihdoin. :)

  Plaz^: Voi ei! Paranemisia. :)

  muumi otus: Kiitti vinkistä! Olenkin kuullut, että suola auttaisi. :)

  Jenny: Aww mikä kommentti, kiitos taas siitä että sait hymyn huulille! :) Oon tosi iloinen, että oot saanu minun blogista apua. Cesarsin pikakuivattavaa voi kyllä aina suositella kaikille varauksetta! :)

  Celia: Koitan parantua! Nykyään käytän aina leimauksissa ensin Konadin top coatia ja sitten pikakuivattavaa päälle, ennen käytin Cesarsia leimaustenkin päällä. Muistaakseni Cesars ei levitä, paitsi mustan Konad-lakan levittää kokemukseni mukaan kaikki muut paitsi Konadin oma top coat. :)

  VastaaPoista
 14. Hanki suklaata ja juo lämmintä juomaa :)) suklaa auttaa toki kaikkiin vaivoihin! Ja sitte lepäät vaan. Kyllä se siitä!

  ps. Kynnet on ihanat!

  VastaaPoista
 15. Glassy: Kiitos! Suklaa kyllä auttaa joka vaivaan. :')

  VastaaPoista
 16. Paraneha pian iha kuntoo taas ! (= Ja hyvin näyttää toi Mattifier mattaavan (;

  VastaaPoista
 17. Hirmu suloiset. :3 Tyttömäisen sävyinen sininen. Tai sitten se on tuo glitter. :D
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 18. Nebu: Koitetaan parantua! :) Juu se on kyllä hyvä mattaamaan!

  Sanna: Kiitti! :) Tuo on kyllä aika tyttömäinen sininen, semmonen söpö. :)

  VastaaPoista
 19. Menin joo testaamaan Cesarsin pikakuivattavaa MUSTIEN leimausten kanssa ja kivastihan se levähti. :D Konadin oma top coat kun on jotenkin jännästi alkanut paksuuntumaan ja tekee mielestäni lakkapinnasta jotenkin ruman näköisen. :/ Ja kuplittaa, argh.. Auttaisikohan joku ohentaja tms.?

  VastaaPoista
 20. ^^ Juu mustan päälle ei parane laittaa kuin Konadin omaa levähdysten välttämiseksi. ;D Olen itse laittanut Konadin Top Coatin sekaan Orlyn ohentajaa ja minusta kuplittuminen loppui sillä, kannattaa kokeilla ohentajaa! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)