perjantai 8. huhtikuuta 2011

Postausehdotuksia & banneripohdintaa

Tästä tulee nyt aika lyhyt ja ilmoitusmuotoinen postaus, kun tenttikirja katselee tossa vieressä uhkaavasti ja vaatii mua perehtymään itseensä.

Olen siis saanut aika paljon toteutettua nyt tuosta sivupalkista noita teidän toivomia postauksia ja koska ne alkaa olla vähissä, varsinkin kynsiin liittyvät toivepostaus-ideat niin minähän voisin ottaa niitä lisää! Kaikki noi tuossa sivussakin vielä olevat tullaan toki toteuttamaan, kunhan intoa, aikaa ja muuta riittää.

Kirjoitelkaahan siis tähän kommenttiboksiin jos teillä on jotain toiveita postauksien suhteen, saa olla toki muuhunkin kuin kynsiin/kynsijuttuihin liittyviä, ihan mitä vaan tahtoisitte lukea täältä blogista. Koitan mahdollisimman paljon toteuttaa kaikkea tässä hiljalleen normaalien postausten lomassa.

Toinen mistä haluaisin kommenttia on tuo uusi yllä oleva banneri. Kyselyyn bannerista voitte vastata tuossa oikealla ja tietty sanalliset kommentit on niitä parhaimpia, eli mitä tykkäätte ja jos aiempi banneri oli nykyistä parempi niin miksi? Kertokaa rohkeasti, tahdon kuulla mielipiteitänne. :) Kommenttien pohjalta pystyn toivottavasti kehittämään blogia vielä vähän paremmaksi.

Lähden nyt syventymään tenttikirjan saloihin, hauskaa perjantaita kaikille! :)

EDIT: Kiitos vastauksista, äänestyksen perusteella banneria on taas vaihdettu. :)

22 kommenttia:

 1. vaikka äänestystulos sivussa vähän muuta sanoo, on toi uusi banneri mun mielestä edellistä kivempi, kun on vähän henkilökohtaisempi noin omalla kuvalla! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kummastakin bannerista, musta ehkä tää uus on kivempi. Mut tää pilkkutausta on söötti, ei saa vaihtaa!!! =(

  VastaaPoista
 3. Postata voisin vaikka jostaki vähän henkilökohtasemmasta, esim. vaatteista tai asunnosta tms. tai normaalipäivästäs.

  VastaaPoista
 4. niinjuu, ja jos joskus saat niitä kuivakukkia niin niiden käytöstä joku videotuto... Videot on muutenkin kivojha, lisää videoita vaan! =D

  VastaaPoista
 5. teema viikko olisi tosi kiva esim. sateenkaari värit (yksi päivässä tai jtn.) :) tai sitten jotain tutoja (video tutot ois kivoja)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  tässä olisi sulle palautetta bannerista.

  Eli otsikko on aika synkkä tuollaisenaan ja noin vahvat varjot ei auta asiaa. Valokuvan rajaa vois muuttaa ei niin selväksi. (sopiva sana hukassa...) Valokuva toimisi paremmin normaaliväreissä. Kynsilakat on kuitenkin niin pirteä asia, miksi tehdä siitä synkkä?

  Tietty onhan se helppo täältä sanoa kun ei ite tarvi tehdä :)

  VastaaPoista
 7. Banneri on ihana!<3 mee like:)
  Videotutot on aina kivoja, ja sitt ostospostaukset!=)

  VastaaPoista
 8. Vaikeaa, ellei mahdotonta, on miellyttää kaikkia lukijoita samaan aikaan. Ajattelin nyt silti pistää oman mielipiteeni kun niitä kerran halusit.:)
  Postauksista sen verran että ne ovat kivoja tällaisinaan ja tahti on nopea. Voisi kuitenkin mun mielestä olla vähän henkilökohtaisempiakin, esim loppuun voisi liittää kuvia/kirjoitusta myös joistain muista päivän tapahtumista tyyliin "hähä katsokaapas millasen sammakon näin tänään tiellä"
  Mutta jos pelkän kynsilinjan oot ajatellut pitää niin ei siinä mitään. :)
  Bannerista tykkään myös, vika oli kyllä hiukan söpömpi kaikkine rusetteineen ja kiemuroineen. :D Tykkäsin siis ehkä siitä enemmän... Uusi tuo kuitenkin virkistystä, miksipä et voisi toteuttaa kynsiä blogin ulkonäön teeman mukaisesti.
  Anteeksi tämä kilometrikommentti... En osaa tiivistää.

  VastaaPoista
 9. misify: Whii, minäkin ajattelisin että omalla kuvalla on kivempi. :)

  kiki: Hih, pilkkutaustaa en vaihda! ;) Ja kuivakukkia pitäis hankkia, ne on niin ihania.

  Katja: Okei, kiitosta ehdotuksesta!

  Losi: Hauska idea! :) Videotutoja onkin suunnitteilla.

  Mei: Whee, kiitos paljon parannusehdotuksista! Nämä auttoivat minua hoksaamaan mikä bannerissa mättää, kun en saanut sitä itse oikein pääteltyä. :)

  Linxu: Kiitti! Videoita siis kehiin. :)

  Eeva: Kiitoksia kilometrikommentista! :) Olen monesti pohtinutkin että kertoisinko tästä tai tästä jutusta samassa postauksessa kynsien kanssa mutta olen sitten ajatellut, että ehkä tahdotte lukea pelkkiä kynsijuttuja. Mukava siis kuulla, että muutkin kuin kynsijutut kiinnostavat, kyllä minä niistäkin mielelläni kirjoittelisin. ;D

  VastaaPoista
 10. Tuo tällä hetkellä oleva, värillinen banneri on kiva - huomattavasti parempi, kuin se tummahko ja värittömämpi versio :)

  VastaaPoista
 11. olen pitkään miettinyt et miten ton bannerin" voi vaihtaa ku mun blogissa vaa lukkee se nimi??

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä taas se edellinen banneri oli kivempi, sopi paremmin taustankin kanssa. :) Mutta on tuo nykyinenkin ihan kiva, ainakin vähän värikkäämpi! ;)

  VastaaPoista
 13. Nykyin banneri on kyl kivempi ku edelliin (= Tykkään siit muuten, paitsi fontit ei mun silmää nii paljoo miellytä 8(

  VastaaPoista
 14. Oi nyt on ihana banneri! Sopii blogilleen paremmin :)

  VastaaPoista
 15. Tykkään tuosta nykyisestä bannerista, mutta ei siinä edellisessäkään mitään vikaa ollut. Bannerissa olevat kynnet on ainakin tosi söpöt :)

  VastaaPoista
 16. Videoita lisää, jotain hempeetä ei kamalan räikeitä värejä -lakkaus, kuvaa kaikki lakkas, ja jos mahdollista myös kiekoilla... Ite ainakin tykkään uudesta bannerista, oli edellinenkin kiva, mutta toi että siinä on sun omat kynnet, niin kivempi! :D

  VastaaPoista
 17. Laitoin sulle sähköpostia! ^^'

  VastaaPoista
 18. oi tää on ihana!! tosi kiva kun on tommonen värikäs! I ¨like =D

  VastaaPoista
 19. Tykkään bannerista etenkin vaaleanpunaisen (+kruunujen ja prinsessajuttujen) suurena ystävänä, mutta rehellisesti sanoen en pidä bannerin paksuista mustista kehyksistä lainkaan. Ovat kamalan raskaat ja voisin kuvitella että banneri kokonaan ilman kehyksiä olisi todella kivannäköinen! :D

  xx bling bling barbie

  VastaaPoista
 20. Lumi: Kiitosta! :) Minustakin on nyt kyllä paljon pirteämpi.

  sini: Sieltä Bloggerin hallintapaneeli -> ulkoasu -> sivuelementit -> ylätunniste. :)

  Serrated B: Hih, kaikilla on niin erilaisia mielipiteitä, mutta siis kiitosta! ;D

  Nebu: Kiittoos! :)

  Jenny: Kiitti! :)

  Meette: Kiitosta sinullekkin! :)

  Pinja: Kiitoksia postausehdotuksista, pitää pistää korvan taakse. ;)

  Mei: Vastailen piakkoin! :)

  kiki: Kiitos! :)

  Noora: Kiitos! Juu olen itse siinä mielessä samaa mieltä, että ne on aika raskaat, mutta samanlaiset kehykset on tällä sivulla tekstielementtienkin ympärillä, joten ajattelin että toisi yhteneväisyyttä ja helpottaisi bannerin pilkkujen kohdistusta. ;D

  VastaaPoista
 21. minkä tekstielementtien? :o tai siis ehkä näkyy erilailla miun koneella (joka on vanha rämä) mutta en näe muita mustia kehyksiä kuin bannerin? :D

  VastaaPoista
 22. ^^ AAa niin siis tuossa blogin taustakuvassa on mustat pystysuuntaiset palkit, jotka kehystää tätä tekstiosaa ja sivupalkkia, saattaa kyl olla et ainakaa pienemmillä näytöillä näy ne palkit, hmm. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)