tiistai 19. huhtikuuta 2011

Raspberry Rush varustettuna tähtösillä

Testaukseen pääsi tänään toinen tuoksulakoista, Raspberry Rush. Tämä kynsilakka on oikeasti PINKKI ja saanut jo täällä suuren suosion, kaikki täällä tahtovat lakata tällä lakalla sen tuoksun ja kirkkaan värinsä ansiosta. :)

Tuoksu tässä on heti kuivettuaan vadelmainen ja aika voimakas. Päivän - pari kynsissä oltuaan laimenee juurikin niiden Prinsessa piparien tuoksuiseksi, tykkään tosi kovasti. Koostumus lakalla on ohut, tarvitsi n. 4 kerrosta.Koristeluksi Color Clubin Ultra-Astralia ja viivat Color Clubin Solid Silver-koristelulakalla. Tämän päivän manikyyrin kaikki lakat saatuja joko Cesarsista (koristelulakka) tai Nailfixistä (loput lakat), tähtistrassit olen ostanut eBaysta. Päällyslakkana taas käytössä luonnollisesti Cesarsin pikakuivattava.Tykkäsin taas tehdä nääki kynnet vähä nurinkurin järjestyksessä, mutta kyllä tykkään silti. Nää kynnet syntyi taas idealla "jos vähä tätä ja jos laitan tohon vähän tota" mutta olen muistaakseni alkuperäisen idean alaspäin kaartuvasta linjauksesta saanut Tartofraises-blogin joistain kynsistä, en tarkalleen muista mitkä kynnet oli kyseessä. Onhan näitä tän tyyppisiä näkynyt kyllä muissakin blogeissa.
Kiva kun saa otettua ulkokuvia välillä, kun tuolla Vaasassa en kehtaa mennä vartavasten ulos kuvailemaan kynsiä, kun mulla ei oo parveketta tai muutakaa ulkoaluetta tai edes sisäpihaa, niin ainoo vaihtoehto olis mennä keskelle katua kuvailemaan.

Enpä sitte tajunnu muuten kuitenkaan ottaa mukaan tänne mitään sivellintä, jolla saisin siistittyä näitä kynsiä kunnolla, joten joudun tyytymään vanupuikkoihin. Koin muuten eilen pientä kynsimasennusta ku en tykänny taas mistään kynsistä ja sitte lähdin korjailemaan niitä ja niihin tarttui vanua ja meinas lakkapullot lentää seinään samantien.Saatte taas vähä näitä kuvia, epäilen kuitenkin ettei tämmöinen kuvamäärä varmaan haittaa, saatte ainakin paremman käsityksen siitä millaset nää kynnet on. Ei nää nyt mitkään niin hirveän ihmeelliset tai monimutkaiset ole, mutta ei niiden minusta aina tarvitsekkaan olla. :)Semmoisia kynsijuttuja tälläkertaa! Mua vähä muuten jänskättää nää tulevat päivät/viikot, voisi sanoa että mun yksityiselämän kannalta elämme jännittäviä aikoja. :)

Oon muuten siitäkin taas ihan "wau voi hitsi", että Bloggerissa on lukijamäärä rikkonut 400. lukijan rajan, iso iso kiitos kaikille seuraajille, seuraatte sitten mitä kautta hyvänsä tai vaikka kävisitte epäsäännöllisesti kurkkimassa. :)

13 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, piristi mukavasti! :)

  VastaaPoista
 2. Namit kynnet... Taidan varastaa idean :DD Ja eipä ihme, että taas lisää kukijoita tullu, on niin mukava blogi nimittäin :))

  VastaaPoista
 3. Kynnet saa helposti siistiksi kun ottaa hammas/coctailtikun ja pyörittää sen päähän vähän pumpulia. Näin me tehdään koulussa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pinkit kynnet ja tosi hauska toi alaspäin kaartuva "raja".
  En kyllä ihmettele 400 lukijan rajan rikkoutumista on nimittäin tosi kiva blogi ;)

  VastaaPoista
 5. Serrated B: Hihii kiitos, kiva kuulla! D;

  Glassy: Kiitos, varastahan ihmeessä. ;D Ja kiva kuulla ttä pidät blogista. :)

  ess: Heei kiitos vinkistä, pitääkin testata tota seuraavassa lakkauksessa. :)

  Vilkku: Aww, kiitos ja kiitos. ;D

  VastaaPoista
 6. Väri on kyllä niin herkku <3

  VastaaPoista
 7. hei, muistelin et sulla ois ollu niit sellasii kivoi 'kynsitikkuja' eli et oli sellane tikku ja sit kynsijuttu sen päässä :D Ei terve en osaa selittää... Mutta siis olit ne kait ebaystä tilannu niin muistatko yhtää et mil nimel löysit ne ja paljonko makso? :)
  kiitos ja kumarrus!

  VastaaPoista
 8. Pirteet! Tulee ihan mieleen jotkut tähdenlennot/ pyrstö tähdet....

  Sun blogi on niin kiva et ei mikää ihme et sulla on paljon lukijoita!! ;DD

  VastaaPoista
 9. onko tossa siis rajauksen ylä- ja alapuolella eri lakkaa? :-D kun se ainakin näyttää siltä .

  VastaaPoista
 10. nailHai: Se on tosi herkku juu! :}

  Keijju: Juu! Mulla on semmonen teline ja siinä 64 tikkua, makso muistaakseni alle kympin, enkä 7 €. Olisko löytyny sanoilla nail display tai jotain vastaavaa. :)

  kiki: Kiitosta ja kivasti sanottu. :)

  saaraHANI: Kiittii! :)

  Julia: Juu! Alla Raspberry Rush, kärjissä Ultra-Astral, molemmat merkiltään Color Clubeja. :)

  VastaaPoista
 11. Söötit pinkit kynnet (= Ja tähdet on piste i:n päälle ! RR ja UA on ilmeisest aika samanlaisii pinkkei ? UA:ssa vaa glitterii.

  VastaaPoista
 12. Nebu: Kiitos! Ovat juu aika samanlaisia, UA on ehkä hitusen tummempi pinkki ja RR on semmonen vadelmaisempi. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)