torstai 7. huhtikuuta 2011

Mustikkakukkia

Mun pää oli ensin täysin otsikkotyhjä, onneksi Salla saapui paikalle pelastamaan päivän ja ideaköyhän bloggarin, kiitokset siis hänelle. <3

Eilen oli taas aika tehdä uudet kynnet ja tahdoin vihdoinkin taistella tuon ongelmaisen ja korkkaamattoman Color Clubin Uptown Girl -lakan auki. En muuten meinannut pihdeilläkään saada sitä pulloa auki, olin varmaan puhdistanut huonosti pullonsuun tämän äksidentin jäljiltä.

Idea tähän lakkaukseen tuli eBaysta ostamastani nail art-mallikirjasesta, jossa oli tehty dotting toolilla erikokoisia ja -värisiä palloja koko kynnen mitalta satunnaisiin paikkoihin. Nää kynnet itseasiassa inspiroi mulle pari muutakin tulevaisuudessa toteutettavaa ideaa.


Color Clubin Uptown Girl on, kuten jo aiemmin sanottu sellainen mustikkamaidon värinen ihastuttava lakka. Tämän värinen lakka on hyvin epätyypillinen valinta minulle, mutta tykkään tästä kovin. Väri on alemmassa kuvassa hivenen oikeampi  kuin yllä, yllä näyttää hieman liian sinertävälle.

Jos mulla olis ollut mustikkafimoja, niin olisin varmaa yhdistäny näihin kynsiin semmosia. Onneks mulla ei ole (en tiedä onko mustikkamaisia fimoja olemassakaan?) ja sainkin sitten hieman paremman idean. Käytiin muuten yöllä Sallan kanssa melko mielenkiintoinen pikku sananvaihto kuvitelluista mustikkafimoista..

Lakkoina tässä lakkauksessa oli tuon jo mainitun Uptown Girlin lisäksi Color Clubin Pucci-licious, China Glazen Light As Air ja Wild and Crazyn Montana. Päällä taas tuttu ja turvallinen Cesarsin Rapid Dry Top Coat (ja tämähän on saatu CesarsShopista).


Olisikohan siinä tarpeeksi tarinaa yksistä kynsistä? Miten muuten, pistän tohon oikealle kohta kyselyn siitä, että minkä pituisia postauksia tahtoisitte lukea, vastailkaa toki jos vaan ehditte ja toki sanallisia kommentteja saa jättää ihan normaaliin tapaan asiasta kuin asiasta. :)

18 kommenttia:

  1. paljonko noi color clubin lakat maksaa? :] toiki ois nii kiva lakka :)

    VastaaPoista
  2. Todella hauskat kynnet pilkkuineen ja up town girl kyllä vei mun sydämen jotenkin heti nähtyäni <3 Täytyy varmaan käydä klikkaamassa toi mulle ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana lakka! Aa, nii ihanan värine ♥ Ja nätit kynnetki sillä olit taiteillu =)

    VastaaPoista
  4. TheEmppu: Riippuu ihan mistä tilaa, ulkomailta halvempaa, Suomessa n. 7-10 €/kpl. :)

    Vilkku: Kiitti, se on ihana lakka!

    lilz: Kiitosta. :)

    VastaaPoista
  5. Hei mistä noita dotting tooleja saa? Saaks niit jostain muualt kun netistä? Käyks hammastikut tilalle? Yritin kerran tehä hammastikulla pilkkuja muttei onnistunu... =(

    VastaaPoista
  6. Tuo Color Cubin lakka on kyllä tosi kivan sävyinen. Ja kuten sanoi, mustikat tulevat ensimmäiseksi mieleen. Kynsistä tuli ihanan pirteät! Nuo pallot ovat hauskoja ja tuovat kivasti lisää väriä. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan värinen lakka ja tosi onnistuneet kynnet :)

    VastaaPoista
  8. kiki: Ei taida saada muualta kuin netistä. Hammastikulla ei kyllä oikein kovin pallomaisia tuloksia saa, mutta kokeile kuulakärkikynän kärkeä, sillä voisi saada. Samoin nuppineulan pallopäällä olen kuullut joidenkin tekevän. :D

    Wheatear: Niin se on ihana lakka, kiitti! :)

    Jenny: Kiitosta paljon! :)

    VastaaPoista
  9. Nätit nää (= Mustikat tosiaa tulee mielee :D

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat kynnet! :) Ihana toi alla oleva lakka.

    VastaaPoista
  11. Söpöt mustikkaiset kynnet!
    Tosi ihanan sävyinen toi lakka, pitäisköhän itekki hankkia se :)

    Mun mielstä on kiva että postauksissa on kuvia sekä tekstiä =)mulle tekstin määrällä ei ole väliä, ihan sen verran on hyvä mitä itse jaksat/haluut kirjoittaa kullonkin :D

    VastaaPoista
  12. Nebu: Kiitosta, eikös tulekkin juu. ;D

    Lilja: Kiitti! :)

    Sonja: Kiitos! Kannattaa, se on tosi nätti lakka. :) Ja kiitos kommentista!

    VastaaPoista
  13. Te kynsibloggarit käytätte pikakuivattajia, niin käytetäänkö silloin normi päälyslakkoja?

    -kynsialoittelija :D

    VastaaPoista
  14. ^^ Pikakuivattava on samalla päällyslakka. Pikakuivattava on siis lyhenne pikakuivattavasta pääällyslakasta, eli sen lisäksi ei tarvita erillistä päällyslakkaa. :)

    VastaaPoista
  15. Kauniit !
    Mutta hei ois kysymys että miten sie saat tuonne sivuun nuo pallot ja sitten tonne ylös noi siun tekemien kynsien kuvan ? :OO kun mie halusin oman blogini ylös tämmösen:


    kuvanhttp://www.google.fi/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_uajTgiJ8cdo/TSUFKXLrGgI/AAAAAAAAElY/AeAYOn091zg/s1600/nail%252Bpolish.jpg&imgrefurl=http://lachanga1.blogspot.com/2011/01/things-i-love-365.html&usg=__plFo8k72CRQgc5KYQiNa-nodfSY=&h=450&w=343&sz=47&hl=fi&start=0&zoom=1&tbnid=_gKnpOkD51BW9M:&tbnh=174&tbnw=133&ei=m5uhTb7VJY3Lsgam9syqCw&prev=/images%3Fq%3Dnail%2Bpolish%26hl%3Dfi%26biw%3D1280%26bih%3D826%26gbv%3D2%26tbm%3Disch0%2C1140%2C1140%2C114&itbs=1&iact=hc&vpx=1044&vpy=301&dur=4590&hovh=257&hovw=196&tx=90&ty=73&oei=m5uhTb7VJY3Lsgam9syqCw&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1280&bih=826



    Ossaisiks sie pistää tai neuvoo minnuu mun blogi on aivan uus sen nimi on My nails ♥

    VastaaPoista
  16. ^^ Minulla on hommattu valmis taustakuva thecutestblogontheblock.com-osoitteesta. :) Siellä on ohjeita myös miten saat blogiisi taustan, jos et tahdo Bloggerin omia taustoja. Bloggerin hallintapaneelista ulkoasu-kohdasta pääset muuttamaan blogisi yläbanneria (eli tuota jossa minulla lukee Sonnela ja on kuva kynsistä) ja taustakuvaa. :)

    VastaaPoista
  17. Hienot - kyntesi on aika paljon pidemmät tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän ne on juu, nykyää en anna enää kasvaa näin pitkäksi kun olen ihastunut lyhyempään malliin. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)