maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tuoksujuttuja

Myönnetään, minä olen helppo menemään kaikkiin villityksiin. Tällä hetkellä minulla on menossa tuoksuvillitys. Oli sitten kyse kynsinauhatuotteista tai tuoksuvista kynsilakoista, minulle minulle kiitos!

Color Clubin tuoksulakkoja olen ihastellut tässä ja sain kuin sainkin nyt mielestäni ihanimmat lakat. Awws. <3


(klikatkaa toki isommaksi, tämä kuva on otettu auringonpaisteessa)
Vasemmalta alkaen Color Clubin Wicked Sweet kokoelmasta:Wicked Sweet, Raspberry Rush, Yum Gum Näiden vieressä Starry Temptress kokoelmasta Ultra-Astral ja oikealla vielä Art Club Liner Solid Silver. Lakat on kaikki saatu Nailfixistä, Color Clubin koristelulakka CesarsShopista.

Ensin kun kuulin ajatuksen tuoksulakoista ajattelin: "Ei mitään tekoesanssipirteitä lakkoja jotka tuoksuu 2 min levityksen jälkeen.." Onneksi olin väärässä, nimittäin nämä tuoksut on todella herkullisia! Ja se tuoksu näyttäisi pysyvänkin.

Märkänä lakka jo tuoksuu, mutta enemmän haisee lakan oma ominaistuoksu. Kun lakan levittää ja antaa kuivua kynnelle/kiekolle, niin kynsilakkamainen haju poistuu ja jäljelle jää mukava tuoksu. Tuoksu ei ole liian voimakas, päänsärkyä tästä tuskin kauhean helposti tulee. Tuoksu on kuitenkin havaittava, ettei tarvitse nenää työntää ihan kiinni kynsiin.

Levittyvyydestä ja koostumuksesta voidaan puhella näissä vielä tarkemmin sitten kun saan lakkailtua näillä kynsille, mutta arvostellaan nyt ensin tuoksua. Suosikkituoksua mun on tosi vaikea näistä sanoa, koska tykkäsin kaikista. Ehkä tuo Raspberry Rush oli eniten mun mieleen, kun se oli niiiin makea!

Wicked Sweet, eli Color Clubin tuoksusarjan nimikkolakka tuoksuu karamellisoidulle marjalle, en tiedä olisiko tuo sitten mustikka tai joku semmoinen. Hyvä tuoksu kuitenkin. Koostumukseltaan tämä on mielestäni shimmerlakka.

Raspberry Rush tuoksuu nimensä mukaisesti vadelmalle, sanoisin että oikein oikein makealle vadelmalle. En saa päähäni mikä tuoksu mulle tulee tästä mieleen, joku tuttu kuitenkin. Koostumukseltaan creme/neonlakka, heittäisin enemmän cremepuolelle, koska tämä kuivaa kiiltäväpintaiseksi.

Yum Gum tuoksuu selkeästi ja nimensämukaisesti purkalle. Ihan täysin sitä hubbabubbamaista purkkatuoksua tässä ei ole, vaan ehkä lähinnä jotain Barbie/Pokemon/mikälie lastenpurkka voisi kuvata tätä mielestäni paremmin. Purkka kun purkka, kiva tuoksu se on silti. Koostumuseltaan sanoisin neonlakaksi, koska ei kuiva täysin kiiltäväpintaiseksi.


(klikkaamalla taas isoksi, tämä kuva otettu varjossa)
Tuoksulakkojen lisäksi tahdoin vielä Starry Temptress glitterlakkakokoelmasta Ultra-Astralin (2. oikealta). Lakka kuivaa mattapintaiseksi, kiillon siihen saa saman kokoelman glitterlakalla taikka sitten päällyslakalla. UA:n lisäksi tarvitsin uutta hopeaa koristelulakkaa ja valitsinkin mukaan Color Clubin Solid Silverin

Joko riittäisi tuoksujutut? No ei nyt vielä lopeteta!

Lakkojen lisäksi ajattelin päivittää kynsinauhaöljyvalikoimaani, tällä kertaa kokoelmiin hyppäsi Kookoksen tuoksuinen öljy. Öljyn sain myöskin luonnollisesti Cesarsilta.


Huh siinäpä ne! Nyt ku vielä pääsee testaamaan noita in action niin olen onnellinen. Varmasti tässä tän viikon aikana (ehkä jo tänään) joku noista päätyy kynsille. :) Saatte sitten vähä tarkempia kuviakin näistä. ;D

Mitenkäs te, oletteko innostuneet tuoksulakkabuumista?

18 kommenttia:

  1. noi colour clubin lakat on kyllä ihanan värisiä, varsinkin tuo sininen Wicked sweet aiheuttaa mulle ylimääräisiä sydämmen tykytyksiä <3

    VastaaPoista
  2. Muhun ei tuoksulakat ole vielä iskenyt. Jotenkin pidän niitä sen verta turhakkeena kuitenniin. Voi kyllä olla että kun näitä tarpeeks taas näkee ihanissa väreissään niin tämänkin tyttö sortuu ostamaan moisia. :D

    VastaaPoista
  3. Olen innostunut lähinnä noista Rimmelin tuoksulakoista... mutta kun värit ei nappaa sitten ollenkaan!!!

    Mutta käsivoiteen olen löytänyt oivan ja voin sen vinkata tänne. Erioilin vartaloemulsio vartalon ja käsieniholle. Pinkissä purkissa, hintaa 3e. Kosteuttaa ihanan tehokkaasti ja imeytyy nopsaan. Loisto tuote!!! Ja vielä suomalainen :)

    VastaaPoista
  4. hmm vois ostaa tollasen kynsinauhaöljyn uiui<3

    VastaaPoista
  5. Mitkä ois sellasia kynsi/kynsilakka kauppoja joissa on pakko käydä kun menee Hesaan ?

    VastaaPoista
  6. Tämä oli hyvä juttu! Vähän mietiskellyt toimiikohan nuo oikeasti (testannut en siis ole), että kestääkö tuoksu, mutta jos se nyt muutaman päivän nenua ilahduttaisi, voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu. :)

    VastaaPoista
  7. Mulla ei oo vielä iskenyt nuo tuoksulakat. Ehkä sitten, jos niissä olisi jotain must have -sävyjä... Ainakaan vielä ei siis ole vakuuttaneet, luultavasti innostun, kunhan joskus ekan tuoksulakkani hankin ;)

    VastaaPoista
  8. Tuo Yum Gum vaikuttaa ihanalle, täytyy harkita sen hankkimista! Käytä sitä äkkiä niin näkee miltä näyttää kynnellä ;) Tuon kookosöljyn voinkin sitten unohtaa, en voi sietää kookosta missään muodossa :/

    VastaaPoista
  9. hei apuaa auta! :) jos vaan viitit :) ku oon miettiny, että saako kynsinauhaöljyjä/ niitä kynsinauhaöljykyniä tms käyttää kynsilakan "päälle", siis silloin kun kynsissä on lakkaa? Hih, en ite nimittäin yhtään tiiä..

    VastaaPoista
  10. ÄÄÄ!

    Minäki haluun kookos kynsinauhaöljyä! eikä se oo viel tuolla myynnissa vai miksi en löytänyt!?

    VastaaPoista
  11. Keijju: Se onkin ihastuttava lakka, en ihmettele! ;D

    Lilja: Juu näin on, jos eivät väreiltään ole kivoja niin ei varmasti tulisi käytetyksi pelkän tuoksun takia. ;D

    Glassy: Ymmärrän, mäkään en innostunu Rimmelin lakoista, en tykkää kys. merkistä muutenkaan. :/ Tosin se mansikka niistä vaikutti kivallle. Kiitoksia vinkkauksesta!

    Julia: Se on tuitui. <3 :D

    Sallugga: Nooh voin suositella ainakin Nailfixiä/CesarsShopia, tässä lisää infoa: http://www.cesarsshop.fi/noutopiste-i-59.html :)

    Maryah: Juu en osaa vielä sanoa tuosta tuoksun kestävyydestä muutakuin että ainakin vielä tuoksuu swatch-kiekko, jonka tänään aamupäivästä lakkasin. ;D

    norppa: Jep! Näihin voi jäädä koukkuun. ;d

    Meette: Juu! Yum Gum vaikuttaa kivalle, pitää testailla lähiaikoina. ;D

    Anonyymi: Saa toki käyttää, mutta ei se siitä lakan läpi kovin tehokkaasti imeydy. Voithan silti toki kynsinauhoille pistää sitä vaikka lakkaa kynsillä olisikin ja jos kyntesi ovat yli sormenpään niin voit pistää esim. kynnen alapinnalle. :) Itse käytän öljyjä useimmiten lakkaustenvaihdon yhteydessä.

    rosaparks: Löytyypi sitä, tässä on suora linkki: http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-kookos-kynsinauhaoljy-p-878.html :)

    VastaaPoista
  12. Mulla on toi kookoskynsiöljy. Se on siitä hassua, että jos haistan sitä läheltä, se ei tuoksu musta kovinkaan paljon kookokselle. Kauempaa tuoksuteltuna kookos tulee sitten paremmin esille.

    Wicked Sweet on mun ainoa tuoksulakka ja senkin ostin värin takia. Valmistajathan voisivat kyllä alkaa tehdä vaikka kaikista lakoista tuoksulakkoja! :D Tuskin siinä olisi kovin kummoinen homma...

    VastaaPoista
  13. Noi värit on ihania! Erityisesti toi wicked sweet pisti silmään. Kun tarvisin lisää sinisiä....(seliseli) ;D

    VastaaPoista
  14. Mulkii on tollain kookoksen tuoksuin öljy (= & Rimmelin tuoksulakka on aikeis ostaa, ja CCnkii kuva rahaa vaa o vähä enemmä..

    VastaaPoista
  15. Puggie: Joo oot muuten oikeessa, ei oo semmonen ihan selkeä kookoksen tuoksu läheltä haisteltuna. ;D No niin saisivat, ois kiva jos kaikissa lakoissa olisi ihanan värin lisäksi myös tuoksu. 8]

    kiki: Nii on, mä oon ihan samanlainen selittelijä aina, ainahan sitä nimenomaan _tarvitsee_ uusia lakkoja. ;DD

    VastaaPoista
  16. Nebu: Whii, kannattaa, ne on niin söpöjä. 8]

    VastaaPoista
  17. Wicked Sweet- lakkoja tulossa jenkkilästä kotiin piakkoin!:P

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)