tiistai 22. toukokuuta 2012

Tuoksuvat viidakkokynnet

Face Helsinki lähetti minulle testiin muutaman tuoksulakan MIYO-merkiltä. Niistä ensimmäinen pääsi tänään kynsillekkin asti.

Tropicana, Raspberry ja Papaya/Mango -tuoksulakat
MIYO mini drops-lakkoja nämä siis, vaikkeivät niin kauhean minejä ole, 8 ml/pullo. Näyttääpäs ne muuten pikkuruisilta mun kädellä :D Näitä MIYO-lakkoja olen nähnyt itse Seppälässä, en tiedä onko näitä muuallakin myynnissä, oletteko nähneet? Hintaa näillä oli 2-4 euroa, en muista millään tarkkaa hintaa. Olisko ollut 3,95 €, muistaako joku tarkemmin?


Tuoksulakkoja on 5 erilaista ja sen lisäksi on Nailed It! -lakkasarja, joka ei käsittääkseni tuoksu. Nailed It!-sarjaan kuuluu kait 28 lakkaa. Yhden MIYO-lakan olisin viime Seppälä-reissulla ostanutkin, mutta kun se sävy oli loppu. :( MIYO tekee myös monenmoisia meikkejä esitteestä päätellen.

Postista tuli minulle eilen jotain muutakin testattavaa, nimittäin lisää isoja leimauslaattoja!

Laatta I
On muuten melkoisen vaikeaa ottaa heijastavasta laatasta kuvia niin ettei tarvitsisi itse näkyä taustalta ihan kauheasti ja että mahdollisimman moni kuviokin näkyisi. :D

Kun teitä joitain jäi harmittamaan se DRIKK-laatan poistuminen Cesarsin valikoimista, niin nyt siellä olisi iso kasa toisenlaisia XL-laattoja, joista voisi löytyä vastaavia kuvioita ja huomattavasti Drikkiä halvemmalla. Laatat ovat 14,90 € kpl ja ne löytyvät täältä. Laattavalikoimasta löytyy koko kynnen kuvioita, tippikuvioita sekä pienempiä kuvioita ja osa kuvioista on myös peilikuvina. Tämän lisäksi CesarsShop otti valikoimiinsa paljon himiöidyt XL-stamperit, jee! Sain heiltä 3 isoa laattaa testiin, samoin kuin pari erilaista XL-stamperia. Kertoilen teille testituloksia, jahka ehdin kaikkea kokeilemaan. Tämän päivän kynsillä kuvio laatasta I (linkki)


Kynsillä siis:

MIYO - Papaya/Mango (saatu MIYO:lta)
China Glaze - Electric Pineapple (nimettömässä)
leimaukset: XL-laatta I + Konad Moss Green -leimauslakka (saatuja)
+ 2 mm strassit

Näistä tuli mulle heti mieleen viidakko! Tuossa kuviossa on lintuja ja kasvillisuutta, mutta koko kuvio ei mun kesämittaan lyhennetyille kynsille kokonaan mahtunut. ;D Kerrankin näin, yleensä saa takuta että kuvio on liian pieni kynsille.

Mä ajattelin hankkia varmaan nuo loputkin MIYO-tuoksulakat, sen verran vakuutuin tästä ekasta testilakasta. Kaksi kerrosta pistin ja se riitti vallan mainiosti, kuivumisaika oli ihan normaali. Epäilen tosin, että vaaleammat sävyt eivät kahdella kerroksella tarpeeksi peitä. Tässä vihreässä on kultaista shimmeriä, joka näkyy kynsilläkin tosi kivasti. Joskus joutuu pettymään kun ei pullossa näkyvä shimmer kynsillä halutunlaisesti näykkään, kuten kävi esim. OPI:n Dutch 'Ya Just Love OPI?:n kanssa. :I

Tuoksu tässä Papaya/Mango tuoksulakassa oli melko mieto, mutta kuitenkin sen huomasi. Toisena päivänä se ei minusta enää tuoksunut kynsillä juurikaan. Siveltimestä en jostain syystä niin paljoa tykännyt, se oli liian jämäkkä minun makuuni. Ei ollut kyllä onneksi pienimpiä siveltimiä, vaan leveyttä löytyi siveltimestä tarpeeksi minun makuuni. :)

Noniin, löpinät sikseen tältäkertaa, nyt palaan ah niin ihanan Finlexin ääreen ja koitan ahtaa itseeni suuren määrän tietoutta torstaita varten. Huh. Toivottavasti teillä on vähän mielenkiintoisempi ilta tulossa ja huomatkaahan myös alla oleva, aiemmin ilmestynyt kissapostaus. :) 
PS. Muistakaa osallistua arvontaan! Osallistumisaikaa on perjantaihin asti.

47 kommenttia:

  1. Tottahan se on, että kyseinen merkki tekee myös luomivärejä, kynsilakkoja yms. Niitä saa Seppälöistä. Tuoksulakkojen esillelaitto on kuitenkin meidän paikallisessa Seppälässä heikko: muovisissa astioissa, ripoteltuna sinne sun tänne. Kun ne normaalit lakat on hienossa ständissä :D Raspberry tuoksuu lakoista parhaimmalle, ainakin omasta mielestäni. Itse lakkasin eilen Tropicanalla, mutta meni hermot, niin poistin ne.

    Illalla olisi luvassa Euroviisuilua, kun tänään tuli omattua taas liian hyvät unenlahjat, että missasin koulupäivän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Seppälässä ne tais olla sillee korkki edellä jossain ständissä. ;D Mä tykkäsin eniten tuoksultaan ehkä Tropicanasta. 8] Ja voi ei, mä oon kanssa hyvä nukkumaan kun sille päälle satun!

      Poista
  2. Mun on pitänyt hankkia noita Miyo-lakkoja, mutta en vaan saa aikaseks kun en ikinä muutenkaan käy Seppälässä.. Toi Papaya/Mango näyttää kyllä tosi herkulta!

    VastaaPoista
  3. Mä oon käynyt juurikin tuola Face Helsingillä yhdellä shoppailureissulla ja sielä lakat maksoi 2.95€. :) Ostin tuon samaisen vihreän ja sit tosta Nailed it-sarjasta kerman värisen. Oon ollut kyllä tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, vaikuttaa kyllä päteviltä lakoilta hintaansa nähden! :)

      Poista
  4. Mä kävin just etsimässä noita MIYO:n lakkoja Seppälästä, mutta oli vaan kolmea tuoksuvaa jäljellä. No, ostin Tripicanan ja tuo vihreä ois ainakin vielä himotuslistallani. :) Siellä oli myös niitä muita, jotka ei tuoksuneet. Ja mä tahtoisin just tuon laatan Cesarsilta, musta siinä oli tosi kivoja kuvioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkään Seppälässä ei tainnu olla kaikkia värejä enää saatavilla. :o Tuo laatta on kyllä kiva!

      Poista
  5. Tosi kivat kynnet! Mäkin himoitsen noita XL-laattoja mutta ne on sillee aika hintavia mun rahapussille tällä hetkellä, vaikka äiti ne ensin maksaiskin...

    Mutta nyt kun tänne taas "vaihteeks" tulin kirjottelee nii esittäisin postaustoivomuksen; videotuton leopardi- ja tiikerikuosista. Oisko sulla mitenkää aikaa toteuttaa tätä toivetta jossain välissä? <333

    -AL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tarkoitatko siis niitä käsinmaalattuja versioita ihan? Voisin tehdä tutoa niistä! :)

      Poista
    2. Joo, ihan käsintehtyjä:D Ja kiitos kovasti kun mulle se on kamalan vaikeaa:--)

      Poista
  6. Musta tuntuu että keskustan Seppälässä ei oo mitään hyviä lakkoja ikinä mitä kaikki on seppälöistä löytänyt, tai sitten oon aina matti myöhäinen..:8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möh, on siellä! Ehkä sää oot myöhässä. ;D Ainakin viimeksi siellä oli kaikkea kivaa.

      Poista
  7. Ota kuva kaikista noista sun xl-laatoista. cesarssin kuvat pieniä ja hieman epäselviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. klikkaa niitä Cesarsshopin kuvia niin ne suurenee eivätkä ole yhtään epäselviä:)

      Poista
    2. Jeppa, niitä kuvia saa klikattua suuremmaksi ja Cesarsilla on useampia kuvia niistä laatoista siellä sivuilla. :) Laitan kyllä kuvia näistä aina käytön yhteydessä.

      Poista
  8. Eikö se ollu drk-a eikä drikk vai puhunko ees samasta laatasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kai Drikk, ainakin laatan takana lukee niin. ;D Mutta siis sama laatta, mutta niitä on kai tulossa b-versiokin jonnekkin.

      Poista
  9. tiedätkö onko cesarssille tulossa lisää sitä drk-a laatta? mä niin haluaisin sen!!

    VastaaPoista
  10. Himoittasis noi XL-laatat. muutta olen osto lakossa kesäkuun 10 päivään saakka. kiitos äitini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih. :o Eiköhän niitä vielä kesäkuussakin tuolla ole. :)

      Poista
  11. Olipas kivoja kuvioita laatassa! Musta vaan tuntuu, että jos hommaan tollasen isomman laatan, niin sitä ei vaan tuu käytettyä kun on niin iso. Pienet konadin laatat on helpompi ottaa esille ja on näppäriä. Ehkä vain valintakysymys toki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no en mä tiedä, mulla nuo molemmat on samassa laatikossa joten sama oikeastaan kumpiako käyttää. ;D

      Poista
  12. Toi lakka on kyllä aikas upee! Täytyy käydä vilkuilemassa sitä Seppälästä :D

    VastaaPoista
  13. Mikä tää Face Helsinki oikein on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Face Helsinki on käsittääkseni yritys, jolla on näitä erilaisia tuotemerkkejä, kuten nyt tämä MIYO. :)

      Poista
  14. Odotan innolla sun kommentteja xl-laatoista sun muista, kun pitäis hankkia ittelleniki semmoset! :)

    VastaaPoista
  15. Ootpa nätisti koristellu kynnet :). Toi vihree on herkku <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, se on tosi nätti vihreä kyllä! :)

      Poista
  16. eikä noita on pakko itsekin ainakin muutama ostaa (: Ihanat kynnet!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta nää on kyllä ihan ostamisen arvoisia. :)

      Poista
  17. Hienot kynnet ovat (:
    Tilasin juuri konadeja. Minulle tuli ongelma. Kun laitan konad-lakkaa, ja otan sillä jutulla ne ylimääräiset lakat kuvion päältä pois, ja laitan sen leimasimen siihen, niin se kuvio ei jää siihen leimaan millään. Mitä teen väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeileppas karhentaa sitä leimasinta vähän kynsiviilalla, niin kuvio tarttuu paremmin. :) Leimatessa pitää olla kanssa tosi nopea, ettei kuvio kuivu siihen laattaan kiinni. Toivottavasti saat leimauksen toimimaan, kysy toki lisää apua jos et saa noilla vinkeillä toimimaan. :)

      Poista
  18. ihanat kynnet! voisitko joskus tehdä semmosen postauksen missä neuvoisit miten noita laattoja voi käyttää? kun mä en oikeesti ymmärrä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Tässäpä (vanha) videoni kyseisestä aiheesta: http://sonnela.blogspot.com/2011/01/konad-postaukset-videotuto-konadin.html ;D

      Poista
  19. Ihanaa!! En oo aikasemmin kuullut kyseisetä merkistä :O

    Jos ei haittaa, ni toivoisin et oisko mahollista tehä sellanen postaus, missä tekisit jotkuu yksinkertaset ja kauniit kynnet esim yo-juhliin :)?
    olisin kiitollinen

    t. kynsikriisinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä voin koittaa yrittää muistaa/ehtiä. :)

      Poista
  20. Itse päätin selvitä tosta kokelmasta vaan yhellä lakalla, tropicanalla. Pienoinen pettymys se ainakin oli, ei peittänyt oikein hyvin ja mä en voi sietää sen hajua sitten ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, minusta se taas tuoksui hyvältä. ;D

      Poista
  21. Ihanat :)

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  22. Noita Miyo-lakkoja pitääkin päästä katselemaan Seppälään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kävin kuolaamassa näitä tuossa taannoin. ;DD

      Poista
  23. Pirteät kynnet! Ja mitäs mitäs taas silmäni näkevätkään: joku crack-lakkaus yhdessä kuvassa..? ;)
    Terv. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, sinä oot kyllä tarkkasilmäinen lukija, cracklethan siellä juu. ;) Niistä ei sen kummempaa postausta tulekkaan, niissä oli vain valkoinen lakka alla ja mustaa cracklea päällä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)