keskiviikko 15. elokuuta 2012

Holo, holo, holo

Seuraavaksi kynsillä yksinkertaisesti Flormar - 112 ja sen päällä Flormar - 392. Yksi kerros 112:sta ja 3 kerrosta 392:sta.


Tuo 112 on ihan metallinen hopea lakka ja juuri niin peittävä kuin oletinkin, eli ihan passeli hopeiseksi leimauslakaksi myös. 392 sen sijaan oli vähän pettymys, sillä itsekseen se ei peitä kovin helposti varmaankaan, mutta on siinä tuota hologlitteriä kyllä tosi kiitettävästi! 392:n pullo mulla on kuvassa kädessäkin

Nää on semmoset lakkaukset että voi huoletta pitää monta päivää, kun ei kärkikulumatkaan niin helposti näy. :) Näitä vaan tuppaa jäädä tuijottelemaan aika rankasti päivän mittaan.. Tuo kuva muuten otettu pilvisenä päivänä, en uskalla edes miettiä miten ihanalta tuo lakka näyttäisi täydessä auringonpaisteessa!

Tällaisia hololakkauksia on hieman hankala koristella edustavasti kylläkään, varsinkin kun itse tahdon aina jättää paljon tuota holoefektiä näkyville.

Asia josta kirosin ensimmäisiä Flormareita joskus testatessani oli niiden kuivumishitaus ja peittävyys. Nyt olen todennut, että nuo pelkän Flormar-sarjan, ei siis Miracle Shinet tai Neonit tai muut sarjat mutta tuo perussarja kuivuu kyllä kiitettävän nopeasti! Peittävyys sen sijaan on vaihteleva, mutta ainakin cremet ja metalliset ovat olleet peittäviä, glitterit nyt luonnollisesti vähemmän peittäviä.

Tykkäsittekö lakasta? :o Minusta tää on aivan ihana hologlitter!

15 kommenttia:

 1. Oooh, ihana lakka! Pitääpä ruveta metsästämään... Bongasin muuten viime viikonloppuisella Tuurin reissulla (:D) yhden ainakin mulle uuden kynsilakkamerkin, W7:n ja oli pakko ostaa pari pulloa kokeeksi kun hintakin oli alle kolme euroa. Tykästyin kovasti, suosittelen testaamaan jos et oo vielä noihin törmännyt! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana, harmi että Vaasassa aika huonosti näitä Flormareita tarjolla, Anttilassa ja Seppälässäkin vaan noita shimmerversioita. :/ w7:sta oonki kuullu hyvää!

   Poista
 2. Aivan ihana lakka! Holo tulee upeesti esille ilman aurinkoakin :o

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lakka! Holo tulee upeesti esille ilman aurinkoakin :o

  VastaaPoista
 4. Aivan upea hololakka!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana yhdistelmä! Mä kun näin sun tilanneen tuon 112:n ja 392:n, niin mietin että kummatkin pakko saada! En kuitenkaan kuvitellut kumpaakaan noin ihanaksi :)
  Ehkä pitää tehdä tilaus.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tee ihmeessä, nää on tosi ihania yhdessä varsinkin! ;)

   Poista
 6. itsekkin ostin juuri yhden Flormarin hololakan, ja olen aivan rakastunut! ja täällä paistaa aurinkokin, kylläpä se aika vaan kuluu näitä kynsiä tuijotellessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot on kyllä parhautta auringonpaisteessa. 8]

   Poista
 7. Vau, tosi upea lakkaus! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)