keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Leivoskynnet

Oon ihastellu monissa blogeissa sellaisia "valumakynsiä" ja päätin tehdä itsekin samanlaiset. Tällaista sain aikaan:


Käytin näissä:

BYS - Prima Ballerina
Wild & Mild - Polarbear
Barry M - Ruby Glitter

BYS ei ihan vakuuttanut mua laadullaan, kyllä se peitti, mutta raidoittui ja oli hankala saada tasaisesti kynnelle. Wild & Mildin Polarbear sopi näihin kynsiin hyvin, eikä olis haitannut vaikka olis ollut juoksevampaakin kun kerran valumia tehtiin.

Jotenkin tuo Ruby Glitter tuo mulle mieleen jonkin kivan leivospinnan, joten pakkohan sitä oli kärkiin laittaa. 8] Ihana se on, kuoruttamiseen nimenomaan, en mä yksinään tätä kynnelle tykkäisi oikein laittaa.

Bloggaaja ilmoittaa virallisesti olevansa väsynyt, joten jutut on vähän vähissä nyt tänään. Kirjoitan tätä puoli 10 aikaan illalla, joka on mulle kyllä vielä aika aikainen aika, mutta tämä postaus onkin sitten ajastettu teille aamuksi. :) Tulevista viikoista ja kuukausista osaan sanoa myös sen, että mulla alkoi tänään taas koulu kunnolla ja sen lisäksi ryhdyn vääntämään lopputyötäni eli kanditutkielmaa lähiviikkoina, joten saattaa olla että postaustahti hiljenee (tai sitten ei). Ajattelin mainita kuitenkin, ettei tule yllärinä jos postauksia ei päivittäin tulekkaan.

Tykkäättekö? :)

43 kommenttia:

 1. Onpa suloiset kynnet! :)

  Ei haittaa, vaikka on vähän hiljaisempaakin- hyvää jaksaa odottaa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot kynnet! Ja zemppiä koulutöihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan tsempeistä ja kehuista! :)

   Poista
 3. Herkulliset! Voimia kovasti koulunkäyntiin!

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon ihastellut valumakynsiä. Nää on toooosi kivat versiot niistä! Pinkkiä ja glitteriä <3

  VastaaPoista
 5. Nää on jännät :) Ihanasti! Voisin iteki koittaa tälläisiä :)

  VastaaPoista
 6. Lopputyötä eli kandintutkielmaa? Eikös yliopistoissa ole tapana tehdä gradu? O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, yliopistoissahan on tosiaan monentasoisia "lopputöitä", kandi alemman korkeakoulututkinnon "lopputyö" ja gradu ylemmän korkeakoulututkinnon "lopputyö". :)

   Poista
  2. Ah! Se ei ollut noin vielä mun yliopistoaikoinani, silloin ei edes puhuttu vielä kandintutkielmasta vaan meillä oli ns. proseminaarit.

   Mutta hei, joku anonilli (ellet nyt sitten ollut sinä itse, mutta jotenkin kyllä oletan, että osaat sanoa itse asiasi suoraan anonillittämättä, kun olet sen verran reipas luonne - tai ainakin mulla on sellainen käsitys) tuli nyt sitten mulle blogiin aukomaan päätä, että kun olen täällä "pätemässä". Että anteeksi, jos tuosta kommentista sai sen käsityksen, olin vaan ihan oikeasti hämmentynyt tuosta lopputyö = kandintutkielma -maininnasta, kun mun aikoinani sellaista ei vielä ainakaan meidän yliopistossa tehty. Ja tsemppiä kandintyöhön, isot tutkielmat on aina oman rutistamisensa takana :)

   Poista
  3. Aaaivan juu, en tiedä millon tää muutos on tullut, mutta nykyään menee näin. ;D

   Juu sain itseasiassa tältä anolta linkin tuohon kommenttiinsa ja ei, en ole minä anoilemassa. :) Jos seurasit erästä tapausta tässä taannoin, niin tiedät varmaan kantani anonillitykseen nimimerkin takaa, joten ei ole mun juttuni se. Sanon asiat suoraan omalla nimelläni taikka jätän sanomatta.

   Ilmeisesti nyt joku on tätä mieltä asiasta, mä en oikein osaa ottaa kantaa tuohon kun en osaa sanoa miten ulkopuoliset tämän asian näkee. :o

   Poista
  4. Niin ja tattis tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

   Poista
 7. ihanat, niin söpikset! :3 miten tollaset tehään?
  t. ei-niin-taitava-ja-kokenut-kynsienlakkaaja :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Dotting toolilla tein nämä, voisin harkita tutoa joskus. ;D

   Poista
 8. Tykkään näistä ;D
  Mun mielestä tuo Ruby Glitter sopii ihanasti tuonne! :)

  VastaaPoista
 9. oisko näistä mahollisesti tulossa tutoa koska haluaisin itsekkin tehdä tämmöiset.? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin harkita tutoa! :)

   Poista
  2. Mäkin haluan näistä tuton! 8)

   Poista
 10. tosi kivat kynnet, tykkään!

  VastaaPoista
 11. Oi, onpas kivat kynnet! Nam!!! :D

  VastaaPoista
 12. Ihanat kynnet! ♥_♥ Ite oon just tilaamassa sitä ''kalleinta'' kynsilakkaa joka on siis se The Man With the Golden Gun joka maksaa sen 46,90 x_x mutta tyytyväisenä saan sitä luultavammin kynsilakkahyllyllä pitää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mäkin oon kuolannu sitä siitä asti kun se tuli. Mulla ois varmaan ollu se jo ikuisuuden jos se ois parisen kymppii halvempi. Onko se helppo levittää? Ja onko sitä vaikee saada pois kynsiltä?:)

   Poista
  2. Kiitos! :) Se on kyllä oikeasti tosi ihana lakka, vaikka onhan se törkykallis. Jotenkin sitä vaan haluaa noita erikoisuuksia kokoelmiinsa. :) Se levittyy kyllä helposti, ei mitään ongelmaa ja samaten muistaakseni ihan normaalihelppo poistaakkin.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)