lauantai 19. tammikuuta 2013

Taas se on shoppaillu

Tässä on taas kaikenlaista tullut osteltua sitten viime ostosesittelyjen. Aleista tuli bongattua kaikenlaista ja sitten muutamia muitakin ostoja tullut tehtyä.

Nr. 242, Nr. 034, Powerflex nail strenthener, Myrrh oil

Kicksin aleista neljä Dependiä, kun nää oli 50 % alessa. Tuo 034 jo esiintyikin kynsillä. Powerflexin halusin ostaa testiin, kun Dependin normaalista aluslakasta oon ainaki tykänny ja Myrrh-kynsinauhaöljyä olen kuullut kehuttavan, pakko koklata. Ensin Myrrhin tuoksu oli ällö, mutta itseasiassa se onkin aika kiva näin pidemmän päälle nuuskuteltavana.

Gold Foil, Gold Mine Glitter,  Black Multi Glitter, Aqua Glitter

Asokselle uskalsin tehdä uuden tilauksen, vaikka kaupan viimekertainen pakkaustyyli ei miellyttänytkään. Sama pakkaustyyli oli tälläkin kertaa, mutta lakat saapuivat ehjinä, sehän se on tärkeintä. Lakat matkas huippunopeutta, nimittäin tilauksen tein la (12.1), se lähetettiin su (13.1) ja jo aamu 9 aikaan pe (18.1) oli kuljetusliike tuomassa sitä kotiovelle. +++

Noniin, eli pääsyy tilauksen tekemiseen oli Barry M:n Gold Foil, josta toivon tulevan mulle "se oikea kultainen leimauslakka". Ainakin se on keltakultaisempi pullossa kuin aiemmin käyttämäni China Glazen Passion, eli näyttää lupaavalta.

Pari muutakin Barry M -lakkaa piti ostaa, tykkään kuin hullu puurosta noista merkin glittereistä! Eli tällä kertaa koriin päätyivät Gold Mine Glitter, Black Multi Glitter ja Aqua Glitter.

Party Pieces, Bazooka, Lights

Asokselta bongasin jo aiemmin myös Models Ownin Party Piecesin, joka on Asos Exclusive -lakka, eli tätä ei saa mistään muualta kuin Asokselta. Ei MO:n sivuilta eikä mistään muistakaan liikkeistä. Tämä on upea lakka, mulla on tätä nyt kynsillä jo toisen lakan päälle laitettuna ja voi pojat, miten voikaan tuijotella kynsiä näin onnessaan?

Parin viikon taakse palatakseni, mies lähti Kuopioon tammikuun alussa, joten pyysin sitä hyödyntämään osassa Citymarketteja pyörivän "osta 2 Essietä, maksa 1" -tarjouksen, koska ihannoin Essien suomisuteja! Mies löysikin pienen puhelinavustuksen kanssa mulle Bazookan, jota oon himiöiny siitä lähtien kun se kesällä ilmeistyi. Oon niin onnellinen, kun sain lakan suomisudilla ja halvemmalla/suunnilleen samaan hintaan kuin mitä katselin eBaysta. Bazooka on hyvin korallinen oranssi, parhaimmillaan ja kirkkaimmillaan varmasti valkoisen päällä.

Toisena mies bongasi Lightsin, ihanan pinkki pinkki pinkin! Tämänkin laitan suosista valkoisen päälle, koska pelkään että tässäkin on se korallisen pinkin efekti itsensä päälle kerrostettuna.

Stay The Night, On Her Majesty's Secret Service, My Private jet (Blue Flash), My Private Jet (Yuk Brown)

Stay The Night on OPI:n Mariah Carey -kokoelman yksi Liquid Sandeista, eli textuurillisista kynsilakoista. Tilasin tämän eBaysta ja tätäkin mä oon jo pitänyt kynsillä, vitsit tää on hieno tämäkin! Näette tätä sitten blogin puolella, kun on sen aika taas, jos nyt edes yritän pysyä järjestyksessä näiden kynsien julkaisun kanssa. ;D Kynsikoristeluihin pistinkin tällä lakatut kynnet jo.

On Her Majesty's Secret Service (miksi näin pitkä nimi!) oli kanssa yksi jonka Asokselta ostin, kun tää sattui olemaan siellä alessa. Tätä on niin paljon kehuttu ja hehkutettu joten pitäähän se livenä nähdä. Kaikista kivijalkakaupoista, joissa tätä kokoelmaa myydään on tälle osoitettu lokero aina tyhjänä, joten en oo voinut kaupoissakaan tätä ihailla.

Pari aleostoa tuli tehtyä Sokos Emotionin OPI-alesta, nimittäin bongasin siellä kaksi eriväristä My Private Jettiä! Säikähdin kun en tiennyt kummanko ottaisin, joten otin molemmat. Kumpikaan ei valitettavasti ole originaalisävy, löysin näille nimitykset My Private Jet (Blue Flash) ja My Private Jet (Yuk Brown), jotka kuvaavatkin näitä hyvin. Ihan hienoja lakkoja, mutta ei aiheuttanut kyllä swatchatessa sydämentykytyksiä ollenkaan. Eli luultavasti lähtee kiertoon jossain välissä, jos ei ihmeitä satu. Pitäiskin muuten jaksaa tehdä kirppistä joko tänne blogin puolelle tai laittaa Facebookin Kynsikoristekirpalle, riippuu vähän miten jaksaa ja ehtii. Saa nähdä koska tämä tapahtuu.

Löytyikö täytettä ostoslistalle? ;D

32 kommenttia:

  1. Tuo Aqua Glitter on kyllä ihan pakko saada kesäksi! Ihanan laguunin värinen :)

    VastaaPoista
  2. Vaikka mitä kivoja ostoksia! Voisin kaikki nuo huolia itsellenikin :D

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia .Jotkut firmat pakkaa kyl huonosti ,itelle tuli eilen kans lähetys lakkoja eikä mitään suojaa ,pelkässä kirjekuoressa ei ees topatussa ja sekin oli jo alkanu revetä .Onnex lakat omissa paketeissa ja näytti ehjille .täytyy viel tänään purkaa ja kattoa kaikki läpi
    Ihan suomalainen firma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, mä en ookkaa suomalaisten firmojen kohdalla muistaakseni törmänny huonoon pakkaamiseen. :o

      Poista
  4. Aaaah Aqua Glitter on kyl nii ihanan näköinen :) en vaa oikei jaksa ikinä tilailla, ois paljo helpompaa jos sais kaupoista :) konadejaki ostan mieluite aina stokkalta vaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ymmärrän et kaikki ei tykkää tilailla. :) Musta taas tuntuu et en kivijalkakaupoista ikinä löydä etsimääni. ;D

      Poista
  5. Löytyi, kiitos vaan! :--D Aika kivoja hankintoja oot tehnyt.. 8)

    VastaaPoista
  6. Ihanat noi Essiet! Mulla on kans toi On her majesty's secret service ja se on kyllä aivan ihana! Harmi vaan kun hyvän kameran puutteessa siitä ei hirveen hyviä kuvia saa... :(
    Mikä kamera sulla muuten on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih. :/ Saa nähdä saanko mäkää siitä niin edustavaa kuvaa kuin se ansaitsisi! Mulla on Nikonin D5100. :)

      Poista
  7. Oi voi, taasko sä oot ostellu näin ihania lakkoja? :'D Mun kukkaro ei tykkää sun ostoksista yhtään niin paljon kun mä, pöh..
    Barry M testailuja odottelen ehkä kaikkein eniten, ja OPIt, voi ei! Mä haluun noi kaikki samat kans! ;D

    VastaaPoista
  8. Aqua Glitter, Bazooka ja Party Pieces on niiin ihania! :) en väitä ettei muut olis, mutta kyllä noi kolme vie voiton näistä kaikista :)!

    VastaaPoista
  9. Voi, miten herkullisia lakkoja oot ostanut! <3

    Mulla on ollut tietämättä samoja hankintoja :D Tulossa Barry M:n Gold ja Silver Foil, ja se musta glitteri, sitten neljä Liquid Sandia. Sitten multa löytyy jo Lights, On her Majesty's Secret Service ja My Private Jet, se ruskea :D

    Olisin kiinnostunut ostamaan (tai vaihtamaan) tuon MPJ Blue Flashin, jos et siitä tykkäile ;)

    VastaaPoista
  10. Upeita lakkoja, varsinkin Aqua Glitter! <3

    VastaaPoista
  11. Ihania lakkoja oot ostellut! :) Mistähän näkis missä cittareissa, on toi Essien tarjous osta 2 maksa 1 ja onkohan voimassa vielä? Täytyy varmaan suunnata lähimpään cittariin kipinkapin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida nähdä mistään, yritin kans ite kattoo. :/

      Poista
  12. Voi apua.. toi agua glitter on iiihana :)

    VastaaPoista
  13. Oih, nuo glitterit !! Upeita !

    VastaaPoista
  14. nuo essien lakat <3 upeita ! samoin kun glitterit, OPIT ja dependit..;)

    Olisin niiiin iloinen jos jaksaisit/osaisit vastata tähän mun
    kysymykseen, kun etkös sä aika paljon omista china glazen lakkoja? ;)
    Mikä tän ihanan lakan nimi on, tuo on musta täydellinen!

    http://weheartit.com/entry/36640620/via/imo01

    voi olisin niin iloinen jos osaisit auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko se Flip Flop Fantasy? Näyttää kyllä vähän harhaanjohtavalta tuossa linkittämässäs kuvassa jos se on, mutta luulisin että on tuo FFF! :) Kun en tiedä muita ChG-lakkoja, jotka ois tota sävyä lähelläkään.

      Poista
  15. Ihania lakkoja aww :) Nuo barry m lakat! :)

    VastaaPoista
  16. miten swatchaat kynsilakat kiekolle? siis laitatko esim. pinkit kynsilakat samalle kiekolle vai glitterit samalle vai miten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu swatchaan väreittäin muut, paitsi konad-lakat ja koristelulakat swatchaan omille kiekoilleen. :)

      Poista
  17. Ooh, Tuo OPI:n Stay The Night pääsi kyllä ostoslistalle! Aivan ihana! ♥

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)