torstai 10. tammikuuta 2013

Scarlet smokey martini

Vähän oli hankaluuksia kuvaamisen kanssa, mutta eiköhän näistä saa selville mitä kynsillä oikeastaan oli. :) Vähän valosta riippuen lakkaus näyttäytyi kirkkaanpunaisena ja oranssina, harmi ku otin osuvia luonnonvalokuvia joissa lakka oli punainen, mutta ne heilahti niin pahasti jotta saavat jäädä julkaisemati.


Käytin näissä:

Kleancolor - Chunky Holo Scarlet
Nfu Oh - 44 (saatu)


Vasta nyt kokeilin viimeistä Kleancoloria yhdeksän KL:n nipusta jonka joskus eBaysta ostin. En oo vaan ollu sillä fiiliksellä että tykkäisin sitä pistää, mutta nyt kun keksin yhdistää sen flakiesin kanssa niin voi pojat että tykkäsin tästä yhdistelmästä!

Nufu on aiemminkin esitelty jo täällä, eli ihana oranssipohjainen flakieslakka kyseessä. Näköjään Prettyllä ei sitä ole nyt valikoimissa, olisikohan väliaikaisesti loppu vai enkö vain löytänyt.


Kiva ja helppo lakkaus tuli tästä, se on aina palkitsevaa kun keksii mielestään toimivia yhdistelmiä noille flakieseille. Usein ne mun mielestä pääseekin valloilleen vasta jonkun ihan muun kuin mustan tai vaikka oman väristensä lakkojen päällä. Tässäkin oranssi flakieslakka on laitettu kirkkaan punaisen glitterin päälle.

Miltäs näyttää kynnet teidän makuunne? :)

18 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)