maanantai 14. tammikuuta 2013

Luumunufuranskis

Tämmöistä olisi tarjolla tänään, ranskista ja koko kynnen leimausta.


Käytetyt tuotteet:

Flormar - U18
Nfu Oh - 552
China Glaze - Passion
XL-laatta I (saatu)

Tuo Nufu väittää olevansa creme, mutta kyllä se oli niin kiiltävä ja mehumaisesti kerrostuva, että mun mielestä se on täysin jelly. Lakka oli melko huono levittyjä, kuten jellyt usein ovat, eli tasaista pintaa tällä ei kyllä saanut juurikaan mitenkään, kun edelliset kerrokset kuulsi läpi erivärisinä jos ei saanut joka paikkaan tasan samaa verran lakkaa joka kerrokselle. Jotenkin se piti siis peittää tämäkin lakka ja tässä kohtaa tulivat kuvaan koko kynnen leimaukset.

Nähtyäni nämä kynnet ja kuvat päätin, että nyt lähtee tilaukseen Barry M:n Gold Foil, joka on toivottavasti keltaisempi kultainen, kun tää Passion on aika vaalean viileä joten näyttää monesti melko hopeiselta kynsillä ja haluaisin kunnon kultaisen leimauslakan. Ostinhan sitten pari muutakin lakkaa, Asokselta jälleen.

Onko teillä kokemuksia Barry M:n Gold Foilista, onko se keltaisempi kuin tää Passion? :) Miltäs kynnet näyttää jälleen?

26 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta leimauskuviosta! :) Minäkin katsoin, että hopeinen leimauslakka ennenkuin luin tekstin! Oon aatellut tilata Barry M:ltä myös hopean ja kultaisen foilin, koska mun mielestä Devotion taas ei ole hopeinen vaan melko selkeä liila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinp! Joo Devotion on kyl aikas lila mitä muistan ku itsekkin myin sen samoin syin poies. ;D

   Poista
 2. Kynnet on tosi kivat. :)
  Sinä se aina onnistut noissa koko kynnen leimailuissa, pitäisi varmaan itekin opetella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ne aina kyllä niin mallikkaasti onnistu, mutta ne lähteekin aina heti poistoon ja uutta tilalle. ;D

   Poista
 3. Minulle tulee joulukuusen koristepallo mieleen noista :) Nuo leimaukset on aivan ihanat, täytynee laittaa tilaukseen viimeinkin tuo laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin tulee kyllä mieleen, kiitos! ;D

   Poista
 4. Natti lakkaus! Kiva tuo leimaus ranskiksen paalla.

  VastaaPoista
 5. Hienot!
  Tuli mieleen kysymys siitä sun tekemästä sanastosta (mita cremet ym. tarkottaa), että voiko cremessä olla vaikka shimmeriä tai isompaa glitteria että se on creme vai onko se sitten shimmer ym.? Ja jellystä sama juttu, voiko niissä olla jotain glitteriä tai shimmeriä,että se on silti jelly? (:
  Kiitos jo etukäteen, kun oon niin kauan miettiny ja en oo löytäny mistään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon käsittänyt ja päässäni ajatellut asian, että creme on vain silloin, jos siinä ei ole tippaakaan mitään shimmeriä tai glitteriä. Eli jos siinä on shimmeriä-> se on shimmer eikä creme ja sama tietty et jos siinä on glitteriä mukana, niin miellän sen glitteriksi. Tosin tää on mun päässä oleva juttu, ei siihen taida virallista kantaa missään olla, me kynsiharrastajathan tämä sanasto ja käsitteet loppupeleissä luodaan. :)

   Poista
  2. Toisaalta, kyllähän mä saatan sanoa vaikka että "lakka on jellypohjainen flakies". Eli miellän sen flakieslakaksi, jossa kuitenkin jellypohja, hmm. Pistitpäs pahan. :D

   Poista
  3. juu kiitti (:

   Poista
 6. Ihan hopeelta näytti:o Mut ihanat kynnet silti!

  VastaaPoista
 7. ihanat, tykkään noist leimauksista <3 kyllä sä osaat!

  VastaaPoista
 8. I love that pattern. It is drawn really good and precise! Thumbs up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, this pattern is stamped from image plate, so I haven't drawn it freehand. :)

   Poista
 9. Barry M:n Gold Foil on mun luotto leimauslakka. On selkeästi kultainen, ei kuitenkaan yhtään oranssihtava. Voin suositella! Tosin jotkut keltaiset lakat näyttää myös leimauksissa tosi kullalta. Mulla on joku iänkaikkisen vanha Virosta ostettu keltainen shimmerlakka, joka menee värin puolesta ihan täydestä. Tosin Gold Foil on paaaljon parempikäytöksinen. Itse olen etsiskellyt pronssista leimauslakkaa... Etsintä jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, mahtia! :) Pronssisesta en kyllä minäkään osaa sanoa tähän hätään mitään apuja.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)